2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ne güzel sinem nice nice yıllara inşalah
sen tecrübelisin bilirsin
evliliğin ilk yılı sancılı geçiyomuş 1 yıl doldurduktan sonra
çiftler daha ii alışıyolarmış birbirlerine doğru mu?

ilk aylar benim zor gecti ben birde almanyadayim aliismam baya zor oldu halen daha alismaya calisiyor ilk 3 ay benim icin zordu bizimde simdi oturdu.

[?[/B]

valla supercim sen bilirsin diyorum.
ama işte kolay bulunmuyo malesef
[/QUOTE]
öyle bir derdin var sanırım valla arıyorlar beni hep...bende içime sinmesini bekliyorum veya şartların bana uymasını :97:
evet ya allah rahmet eylesin

ölmüş kız evet

yok cnm çalışıyorum ben 8 yıldır
inşaat şirketinde genel muhasebe müd. yapıorum
uzun yıllar olunca böle çok şey bekliyolar senden.

yok cnm çalışıyorum ben 8 yıldır
inşaat şirketinde genel muhasebe müd. yapıorum
uzun yıllar olunca böle çok şey bekliyolar senden.

nerde yaşıyorsun tatlım
ay ben de şimdi bir inşaat firmasına başvrudum biir arkdaş dedi.o firmalar cumarteside çalışıyor diyor inşaat firmaları için..
senin nasıl..

istanbuldayım ben
ben rahatım ya seneler geçtiği için olsa gerek bişey demezler bana
sabah 10 da gelirim akşam 5 gibi çıkarım
c.tesi günleri önceden vardı öğlen 1 e kdr
şimdi c.tesileri çok işim varsa geliyorum
işim yoksa gelmiyorum
öyle işte :)bende çalışmaktan bıktım diyelim :) ama çalışmak zorundayım borçlarımız var

iyiymiş ücret ne kadar canım
evet ya velenince işten sıkılır oldum iyice.ama çalışmak her zaman güzeldir aslında:92:

çalışmak güzel ama bide eve gelip çalışmak varsa zor geliyo hepsi
:)))) ücreti bi ara ben sana özel msj atarım cnm :))) allah seni güldürdün beni :)

off sıkılsdım işler bitmiyor ( ühhüüüü

sinemcim misafirim gelmicek hayatım..kocişe hazırlıcam:))
senin nasıl geçti tatilin türkiyedeydn yılbaşında demii canm..yanlış olmasında öle biliyorum:26:

bende acayip sıkıldım bugün

Evet canim güzeldi yilbasinda benim ailem ve esimin ailesi beraberdik canim allaha sükür ailemi falan gördüm cok iyi geldi

birde 2 ocak evlilik yildonümüzdü 2 ocakta esim bana süpriz yapmis antalya ya gittik 2 günlügüne güzeldi hersey

selam kızlar...

bu aralar ofiste tadilat var. bana oda yapılıyor. oranın işleriyle ilgileniyorum o yüzden giremiyorum. umarım bu hafta içinde bitmiş olacak ve size yeni odamdan yazıcam

sinemcim hem aileni görmene hem de eşinin süprizine çok sevindirm. gitmeden önce yılbaşını ayrı geçirmekten korkuyordun ve evlilik yıldönümünüzde özel birşey yapamayacağınızdan çekiniyordun. eşine tebrikler bak ikisini de gayet güzel ayarlamış

şimdilik herkese iyi akşamlar kızlar. yine ara ara girerim ben. bu arada yeni gelen tüm arkadaşlar hoşgeldiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…