2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

topik nerde ? biz ona oylama yapmamışmıydık ? :82:
ne işi ? hayır olsun inşallah.

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişlerrrr :93:

topik linkini ver zuzu
biz ona aday verdik..şimdi ise oylama yapılıyor canım

yine müşteri temsilciliği arse ama içime sinmedi canım.
ilanda belirtmemişler hemde dönemsel bir iş miş.yazarak müşteriye cevaplama ilkez yapcaklarmış bu işi..6 aylıkmış..ondan sonra senin performansına göre sende istersen diger işlere bakarsın dedi..beş gün .çalışma haftada dedi cumartesi çalışma yok eger sitersen ek ücret alarak çalışlırsın dedi..

eşimde dediki ..sen 5 gün çalışırsın yarın birgün sna cumrtesi gel der olmaz dedi..
bir işyerinde cumartesi var ise sende yalan olursun dedi..hayrı da diyemezsin dedi o yğzden boş koy dedi..hemde servis yok sanırım..eyüpteydi..eyüpte pek tekin degil dedi..
yalan oldu yani..

sevdiklerin olunca zor gelmiyorda ..böle tanımadığın birini ağırlamak biraz geriyor seni..hiç muhabbetin yok ne konuşcan:)))

ay evet kız..sap sap bakınıyorsun bir kere bana komşu gelmişsin öyle olmuştu

banada pek keyifli gelmedi ama adlarımız var oysuzmu kalsın yaaaaa

gruplaşmalı bir yarışma bve topikti heryıl aynı kişiler sanırım

süper ben oylama falan yapmıyorum hiççç uğraşmam, zaten buraya zor yazıyorum iki işin arasında hemen :79:

buradaki konu evlilik yanlış anlamadıysam öyle mi?

burası sohbet bölümü canım...biz evli bayanlar :)) günlük sohbetimizi yapıyoruz işte..sorularımızı ,varsa sorunlarımızı paylaşıyoruz...gülüyorz eğlenyrz falan filan...

Sen evlimisin..

süper tatlım dün aksam benim kocişe bak kk dan arkadasım sarı aç olayına olumsuz baktı bana dedim dediği laf su yok yok canım sen kanma süpere :))) sen sarı sarı kimin sarı en güzeli benim sarı dedi olayı mahsun kırmızı gül e bagladı valla :)))

aaaaaa:89:
canım ben o kadarda olumsun bakmadım ki yaaa
bende sarıcıyım... o şarkıyı benim eşimde söyler

birde şunu :) gönlüm ne esmer ne kumralda gönlüm yanlız sarışında....

sadece seni olgun gösteriyor oldugundan dedim yakışmamış demedim maşallah güzel kızsın sarı zaten hep olgun gösterir tabide..daha farklı tonlarda olabilir sana..neyse canım eşin nasıl seviyorsa öyle olsun tabi..

biliyorum tatlı negatif bakmadıgını bizimkine ölesine söyledim :) aynen olayı türküyle bagladı .

bu arad saol tatlım sende fıstık gibisin masallah

doğal saç renginden yanayım kızlar, ben her rengi dendim ama en sonunda artık kendi saçım kestanede kaldım :82:

doğal saç renginden yanayım kızlar, ben her rengi dendim ama en sonunda artık kendi saçım kestanede kaldım :82:

oda güzel...ama ben vazgecemiyorum sarıdan
4 5 yaşlarında sarışındım acaba ondanmı ..bende kendimi sarıyla dogal hissediyorum...

oda güzel...ama ben vazgecemiyorum sarıdan
4 5 yaşlarında sarışındım acaba ondanmı ..bende kendimi sarıyla dogal hissediyorum...

dogal saç rengide güzel ewet bide kendine uygun olan bulununca oluyo cocukluktan gelen sarısınlık varsa sarı seninle bütünlleşiyo bende öle oldu hep sarı kız diye anıldım üstümde kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…