2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

biraz bana benziyor ama ben degilim:90::90::90::90:

beni görmek istesen açtıgım konulardan görebilirsin ama, gelinliğimi falanda

:)) anam ben o kızı sen zannediyodum :)) neyse benzşyomussunuz :))) konuları ararım hatta varsa link verir misin gelinliğine bakayım :)

Ay benimkide ne boyatmama nede kestirmeme izin veriyor yaa

Hadi zaten boyatmam ben ama bazen takılıyorum boytym diye heme hayırrr diyo:))

yazın zorla saçımı kestirdim yaaa geçende diyo biaha izin yok sana kandırdın beni kestirdin saçını şimdi nekadar uzun olucaktı diyor..hey yarabbim

dogal saç rengide güzel ewet bide kendine uygun olan bulununca oluyo cocukluktan gelen sarısınlık varsa sarı seninle bütünlleşiyo bende öle oldu hep sarı kız diye anıldım üstümde kaldı

aynen öyle kaşlarımda siyah falan degil kahverengi

iyi demiş..

:)) anam ben o kızı sen zannediyodum :)) neyse benzşyomussunuz :))) konuları ararım hatta varsa link verir misin gelinliğine bakayım :)

o kız çagla şikel zuzuda benzetmişti.... ama zuzu dogal günlük hallerime gördügü için daha iyi izlenim yapmış:82:

kokuş, canım benim profile git..
açyıgım konuları yazsını tıkla bulursun hemen:82:

Bi ara düğün üstü işte saçlarım uzundu..kestirtmyodu ozamnlar bioform yaptırmayı takmıştım...ama onunlada uğraçman gerekiyormuş..vax yada jole faln sürcekmişsin yoksa güzel durmuyormuş falan...
Sonra vaz geçtim jole sürdükten sonra zaten kendi saçım dalgalı bioform gibi oluyor zatiii

Yaa kızlar şu öğrenci affı2011 ile bi bilginiz varmı..netten bakıyorum ama kesin bişey yok çıkcakmı çıkmıcakmı????? Benim gibi bekleyn varmı aranızda:????

En son af 2008 de çıkmıştı şimdi yine olucakmış af....onu bekliyorumm...

Canm ben üni 2 den bırakmıştım....böle bi af çıkarsa yararlanmk istiyorum...

süper tatlım ewinde gelinligin cok sende süper olmussun valla tatlım.. bende ewimin gelinligimin fotolarını atarım tatlım bakarsınız

ay kızlar dün ne oldu

eşim iş elbiselerini getirmiş beyaz renkte..bende beyazlarla renklileri bir attım..lacivert pantolonum renk vermiş..hepsi berbat oldu

:93:

Allah seni napmasin emii
beyazlarla renkliler hic bir arada yikanir mi..

Beyazlari omolu scak suya bas eski haline döner

aynn ya canim benim esim kestirmeme birsey demiyorda boyaya kiziyor

bende balyaj attirdim gecen hafta tr.de ertesi gün gidip tekrar siyaha boyadim tartistik birde baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…