2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

zaman ne çabuk geçiyor kızlar ya baksanıza çizelgelerimize. 7. - 8. aylar başladı

zuzu dün naptın komedi dükkanını mı izledin yoksa muhteşem yüzyılı mı??

Valla canm muhteşem yüzyılı merak ettiğim için baktım..komediye bakamadım

ama yüzyıla bakmıcam bidaha yaa sinir oldum hürrem e ..geriliym valla sanki bana yapılıyor

Onun için beni güldüren komedi dükkanına bakıcam hep

canım valla ben de sinir ola ola izledim muhteşem yüzyılı. komedi dükkanının da artık tekrarını yakalar izlerim :)))

bugün herkesin işi yoğun galiba kimsecikler yok ortada

umarim herkes iyidir

Herkese iyi bir gün gecirmesei dilegimle öpüldünüz......

benim cikmam gerek byeee.......... :79::79::79::79::79:

herkese günaydın kızlar....

hayırlı cumalar. dün kocişim puding ve çorba yaptı bana. ben de bütün akşam uzandım battaniyenin altında. öğleden sonra hastalığın yan etkileri bastırdı birden, ağrı sancı vs. saolsun kocişim elinde çiçeklerle geldi ve şımarttı beni dün

bugün keyfim yerinde :81: umarım hepinizin öyledir

oh oh naza rdegmeisn kuşuma..
ne kadar güzel yapmışş..
ben dün eve gittim kociş dürüm ısmarlamaya götürdü beni

oh oh naza rdegmeisn kuşuma..
ne kadar güzel yapmışş..
ben dün eve gittim kociş dürüm ısmarlamaya götürdü beni

oh ne güzel keyifler yerinde masaalah ben iş organizsayonları yaptım..elemanları gönderdim projeleri imo ya belediyeye şimdi kahve mi söyledim oda gelince keyif tamamdır :)

oh ne güzel keyifler yerinde masaalah ben iş organizsayonları yaptım..elemanları gönderdim projeleri imo ya belediyeye şimdi kahve mi söyledim oda gelince keyif tamamdır :)

mühendisdin değilmi sen kokuş.
genç yaşta mühendis woww

mühendisdin değilmi sen kokuş.
genç yaşta mühendis woww

ewet canım mühedisim inşaat mühendisi kayıpsız kazandım üniyi uzatmadan bitti.. projecilik ve yapsat üzerine şirketmiz war eşimle ayrıca kalibrasyon eşimde elek eletronk müh.. inşaatla ilgili tüm proje cizim takipler benim alanım ben bakıyorum.. yüksek lisans yapıyorum bi yandan.. böle tatlımm

Selam kızlaaarAy kaç gündür giremiyorum yaa Bugün eşimin izin günü, ben de bugün erken çıkacağım inşallah 12de evdeyim gün bizimNasılsınız ne var ne yok? Geçmişi bi okuyayım dedim baktım oku oku bugüne gelemiom özet alayım lütfen

oh oh ne güzel maşallah canım benim...
istanbulda olsaydın girerdim şirketinize dermişim:90::90:

har bi gün senin günün kocişine kavuşuyorsun..
güzel vakitler dilerim size...
pek bişey yok luxxor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…