har bi gün senin günün kocişine kavuşuyorsun..
güzel vakitler dilerim size...
pek bişey yok luxxor
oh oh ne güzel maşallahcanım benim...
istanbulda olsaydın girerdim şirketinize dermişim:90::90:
alırdım valla canım hızla işler büyüyo cok şükür.. muhasebecimiz var ama buraya gerekecek... kafa dengi birirni almayı düşünüyorum bende... sekreter var birde muhasebeci lazım... sen işe baslamadın dimi tatlım..
Kız kokuş sen yeni mi geldin aramıza hoş gelmişsin yoktum ben bikaç gündür
selam zuzuu romantik akşamınız güzel miydi sofran neyüm?anca gelebildim de
alırdım valla canım hızla işler büyüyo cok şükür.. muhasebecimiz var ama buraya gerekecek... kafa dengi birirni almayı düşünüyorum bende... sekreter var birde muhasebeci lazım... sen işe baslamadın dimi tatlım..
hatırlıyorum söylemeiştin canım..deger tabi degmezmi..
seni çok iii anlıyorum..
benim aşkım da diger ay cumrtesi izinli olucak artık..kahvaltı yapamıyoruz:2:
:90::90::90:
Ay süpercim biz o kahvaltı sorununu çözdük canım bak sana da önereyim artık kahvaltı edemiyoruz diye üzülmüyoruz çünkü cumartesi ve pazar akşamları mükellef bir kahvaltı sofrası hazırlıyoruz birlikte. Haftasonu akşamları akşam kahvaltısı ediyoruz. Hem bana yemek derdi de çıkmıyorGeçen hafta uygulamaya koyduk hep öyle yapacağız
yok şekerim ben zaten çalışyorum..şartlardan memnun degilim o yüzden çıkıcam
ewet canım yanımdaki bayan da anlatıyo bazen patronlar cok kaprisli sigorta yapmıyolar kahırları bitmiyo diyo.. surat bir karışş diyo.. memnun edemiyosun adamları diyo... calıstıgın sartlar calıstıgın insanlar cok önemli :))
Herüfüm 6 ayda çok heveslenerek bişey istedi...o da istediği zaman olmadı..kara bahtım kör talihim
Hehehe güzelmiş luxxor :))))
senin o dediğini ben gene gün yapyım kız..salı günü..
ay görsen hapur hupur götürüdü kahvaltıları..dedimki senle yapamıyoruz ya ondan yaptım böyle dedim..garibim salam tabagını ful çekti yaa:90::90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?