2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

har bi gün senin günün kocişine kavuşuyorsun..
güzel vakitler dilerim size...
pek bişey yok luxxor

Sağol canım normalde izin günlerimiz denk gelmiyor ama arada vardiyayı değiştirirsem yakalıyorum Bedeli saat 04:50de kalkmak olsa da aşka değer dimi

oh oh ne güzel maşallah canım benim...
istanbulda olsaydın girerdim şirketinize dermişim:90::90:

alırdım valla canım hızla işler büyüyo cok şükür.. muhasebecimiz var ama buraya gerekecek... kafa dengi birirni almayı düşünüyorum bende... sekreter var birde muhasebeci lazım... sen işe baslamadın dimi tatlım..

Kız kokuş sen yeni mi geldin aramıza hoş gelmişsin yoktum ben bikaç gündür

Selam kızlar..işler yoğun yaa..bide benm pc ye bişeyler oldu:18: Windows u da çökerttim sonunda

Bilgisyrcı geldi aldı kasayı..öbür pc deyim..patronda gelmedi daha ..bi gelsinde bin ton laf işit şimdi:18:

Selam zuzuu romantik akşamınız güzel miydi sofran neyüm?Anca gelebildim de

hatırlıyorum söylemeiştin canım..deger tabi degmezmi..
seni çok iii anlıyorum..
benim aşkım da diger ay cumrtesi izinli olucak artık..kahvaltı yapamıyoruz:2:
:90::90::90:

selam zuzuu romantik akşamınız güzel miydi sofran neyüm?anca gelebildim de

canım o cumartesi akşamı olucaktı :78:

Ama amaaa kardeşim gelicek bizim o tarafta arkisinin düğünü varmş bize gelck bizden gitcek yemek yiyip..gece de biz alıcaz onu bizde kalıcak...yani anlayacağın bütün planlar suya düştü

yok şekerim ben zaten çalışyorum..şartlardan memnun degilim o yüzden çıkıcam

hatırlıyorum söylemeiştin canım..deger tabi degmezmi..
seni çok iii anlıyorum..
benim aşkım da diger ay cumrtesi izinli olucak artık..kahvaltı yapamıyoruz:2:
:90::90::90:

Ay süpercim biz o kahvaltı sorununu çözdük canım bak sana da önereyim artık kahvaltı edemiyoruz diye üzülmüyoruz çünkü cumartesi ve pazar akşamları mükellef bir kahvaltı sofrası hazırlıyoruz birlikte. Haftasonu akşamları akşam kahvaltısı ediyoruz. Hem bana yemek derdi de çıkmıyor Geçen hafta uygulamaya koyduk hep öyle yapacağız

Herüfüm 6 ayda çok heveslenerek bişey istedi...o da istediği zaman olmadı..kara bahtım kör talihim

senin o dediğini ben gene gün yapyım kız..salı günü..
ay görsen hapur hupur götürüdü kahvaltıları..dedimki senle yapamıyoruz ya ondan yaptım böyle dedim..garibim salam tabagını ful çekti yaa:90::90:

yok şekerim ben zaten çalışyorum..şartlardan memnun degilim o yüzden çıkıcam

ewet canım yanımdaki bayan da anlatıyo bazen patronlar cok kaprisli sigorta yapmıyolar kahırları bitmiyo diyo.. surat bir karışş diyo.. memnun edemiyosun adamları diyo... calıstıgın sartlar calıstıgın insanlar cok önemli :))

4 yıldır aynı yerdeyim sıkıldım ..hemde muhasebedeb bıktım vs. canım:82:

KOKUŞUM...10 TANE SÜPER İŞ YAPIP 1 TANE HATA YAPSAN ..O 10 TANE İYİ İŞ İÇİN AFERİN DEMEZLER..AMA 1 HATAN İÇİN NELER DUYARSIN NELERRRR

SANA BÖLE ÖZETLEYİM :d

Yok kız komşu değil :)) kardeş vakası :)
yazdım ya yukarda oku:))))

Ohh ne güzel işte boşver böylesi daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…