sanırım benden başka haftaya güzel başlayan yok ya da herkesin işi çok
Selam canimmm
bende iyi basladim uykumu aldim zindeyim havada günesli insanin ici aciliyor. valla
Nasilsin hafta sonun nasl gecti ?
bugün nöbetçi biziz galiba canım. hafta sonum çok güzel geçti benim. cumartesi işten çıkıp eve gittim. temizlik yaptım. akşam eşim geldi beraber çıktık havaalanına kaynımı karşılamaya. kaynım ayın sonuna kadar bizde kalacak. onu aldık dönerken alışveriş yaptık biraz. eve geldik yemek hazırlayıp yedik. ben mutfağı toparlarken eşimle kardeşi playstation oynadılar. pazar sabah kalktık güzeeel bir kahvaltı yaptık. sonra çıktık gezmeye. birkaç yere gittik, tarihi binalara, şehitliğe, 1974'te çıkartmanın başladığı yere gittik falan. şehitlerimiz için dua ettik. ordan çıktık çok güzel bir yerde oturduk sıcak sıcak nescafelerimizi içtik. ordan çıktık eve geldik. ablamlar geldiler kaynıma hoşgeldin demeye. beraber oturduk çay, sohbet falan. onlar gidince yemeğimizi yedik. evde sinema keyfi yaptık. bu arada izlemeyen varsa leonardo di caprio'nun başlangıç filmini şiddetle öneririm
bugün de keyfim çok yerinde:87: :87:
sen neler yaptın hafta sonu
günaydın kızlar...dün kadar iğrenç birgünüm olamaz...çok yoğun ve stresli geçti ..haftabaşı olması da cabası...
bu hafta pek giremicem...dün de mesaideydim..bu hafta mesai haftası((((
eve bile iş götürdüm geç çıktığım yetmiyor((((
super bu arada ne giydin foton varsa ekle....:))
Kusura bakma gec yaziyorum ama
Bende adet oldum karnim agirdi cumartesi öglen 4 e kadar yattaktaydm dogm. kontr. hapini biraktim eski sancili döneme geri döndüm ya(( sonra alisverise gittik bizde dolastik bowling oynamaya gittik. Pazar günüde misafirin geldi aksama dogru caya ev görmeye onlarla oturduk dugün cd. izledik falan
Böyle gecti valla bende bügün güne iyi basladim hava cok güzeldi
sonra ehliyetim vardi sürüsüm arabayi stop ettirdim hep. aadam cildirdi tabi ikide bir neyiin var dedi ama aslinda iyiydim bende anlamadim.
Böyle iste moralim bozuldu
heheh tamm hatırladım krem gibiydi dimii.....
fatma naber kıss nasıl gidiyor gebelik:))
Günaydın kızlarrr...
canım hiç bozma moralini. bazen olur öyle şeyler. eğer stop ettirdim diye stres yaparsan üst üste devam edersin stop ettirmeye. sakin ol, en baştan başla. ben 3 senedir araba kullanıyorum. araba değiştirdiğim zaman ilk stop ettiriyorum. dediğim gibi önemli olan stres yapma. eğer bugün gideceksen araba kullanmaya düne dair hiç birşey düşünme. en güzel sürdüğün günü düşün. rahat ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?