2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Valla iyiyim sinem..
Geçen haftanın yoğunluğunu dün attım üzerimden...
Bütün gün evdeydik...ohh çok iyi dinlendik....

Ama yine dee bu sabah işe geç kaldım :)))))

Valla iyiyim sinem..
Geçen haftanın yoğunluğunu dün attım üzerimden...
Bütün gün evdeydik...ohh çok iyi dinlendik....

Ama yine dee bu sabah işe geç kaldım :)))))

:))) zaten insan gec kalkinca dinlenince sabahlari cok zor kalkiyor ya valla bende okula giderken hic kalkamiyorum bugünde erken uyandim araba sürüsüm var 10 da erken kalkiyorum evi toparliyorum falan size yaziyorum cikiyorum. sonrada

güle güle sinem...

ay kızlar ben de son zamanlar acayip gıcık oluyor boğazımda..sanki bü tüy var gıdıklıyor ..kuru kuru öksürüyoeum buaralar azdı dr gitcem...gece uykumdan uyandım..birden geliyor boğulcam bigün:18:

ama sağlık ocağınamı gitsem yoksa hastaneye dahiliyeyemi bilmiym..

Merhaba kızlar, arsecim geçmiş olsun canım. Ben de bugün işe başladım 5 gün daporluydum. Çarşamba diğer dişimi aldırdım ameliyatla ve bu sefer çok zor geçti Şişliğim 3 gün inmedi. Baya komplike bi operasyondu 45 dakika sürdü. Çok şükür şimdi iyileşiyorum artık.

Zuzucum bal ve karabiberi karıştırıp ye canım sabah akşam, üstüne su içme ama çok iyi gelir öksürüğe

sağol canım. ne diş aldırması yaaa yoksa 20 lik dişmi ????
benimde aldırmam gerek ama korkumdan kaç yıldır erteliyorum

sağol luxxorcum bal sevmem ya...nasıl yicem(..geçmiş olsun sanada canım bu sonmuydu....

fatma ayyy cinsiyeti belli olmuşşşş adı konmuş benim haberim yok, bide diyosunuzki bişey olmadı

dr büyük ihtimalle kız dedi kesin değil ama biz isiminide koyduk 2 hafta sonra tekrar gidicem bakalım netleşir

canım hayırlı evlat olsun inşallah. sağlıkla büyüsün.
niye iki isim dşünüyosun, çok büyük zorluk oluyo bence insanlara. okulda başka söylüyolar,evde başka ,çocuk büyüyo işte başka. tek isim bence daha iyi. hemde sen bence mükemmel isim bulmuşsun. eif ismine bayılırım ben. naz ismini pek sevmem gerçekten şahit oldum acayip nazlı oluyolar

ay benimde bogazım kuru dünden beri hiç iştahım yok..
dışardan tost bide muzlu süt söyledim :92:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…