2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bu pazar hiçbiyere gitmeyi düşünmüyoruz yaa...dinlenicem valla bütün gün yatıcam..sabahları klkamıyorum yorgunluktan..eşim sürüklüyor resmen..1 saat dil döküyor kalkaym diye :)))

fatma hayırlısı olsun bu arada unutmaym kaynamasın arada

kız diyo demek hee..olsun olsun kız olsun..hyırlısı olsun

super yarenay sinem..kızlarrrr

eylül de ablamın düğünü var nasipse inşallah...
süpriz bişeyler düşünüyorum ablama yaa...kınada yada düğünde...fikirleriniz varmı..aklınızda olsun ya...bi süpriz lazım bana :)))

he bide ablam gelin hamamı istiyor....acaba dansözmü getirtsem diyorum hamama yaa:44:

tamam caniminici düsünürüz birseyler

ama dansözde fena olmaz hani :))

bugün de ben gec uyandim okulum yoktu bir uyandim saat 10 olmus esim 7 de kalkti onuda hayal mayel hatirliyorum :))

Evet yaa..benm işler yoğundu buhafta ondan giremedim hiç...baksana kimse uğramaz olmuş.....
Bu hafta böle geçti bakalım önümüzdeki hafta kimler gelcek kimler gitcek

hoşgeldin canım

her zaman bekleriz

Nasıl gidiyor evlilik:123:

Hoşbulduk cnmm. Walla evlilik iyi güzel de şu ev işleri olmasa Şaka bi yana evdeyim şimdilik çalışmıyorum ve bu beni çok sıkıyor. İyice alışırsam çalışmaktan da vazgeçicem diye korkuyorum. Sende ne var ne yok cnm??

:)

bendende iyilik canım..
Herşey çok iyi çok şükür.yuvarlanıp gidiyoruz:82:
Ben çalışıyorum..canım..iş bul sende canım evde oturmak istemiyorsan..bakıyormusun ki:92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…