aaaa süper hayırdır ? seni sarıdan başka renkte düşünemiyorum :90:
bende bugün kahkul falan kestiricem acayip sıkıldım değişikliğe ihtiyacım var :82:
resmin varsa koysana merak ettimdüşünme zaten şekerim, bende düşünemiyorum çünkü:44::90::90:
salı günü boyadım..yıllar sonra kendişm öyle içime esti gidiyim boya alıyım dedim.sacım tek renk sarı olsun dedim..aşkımada söyledim..gel gidelim markete birlikte secelim dedim..gittk aldık geldik..çig durmyan sarı olsun dedim..koyu sarı aldı geldim amanın saclarımda sarılıktan eser kalmadı
renk resmen kahve gibiydi açık kahve ertesi gün işe sacımı topladım da geldim..aşkım dei içine sinmediyse hemen boya sarıya dedi..gittim markete aldım altın sarısını bu sefer onu boyadım çok yakıştı..saçlarımın altında röfle oldugu için..tabi çıktı onlar bir kaç sefer boyadamada daha güzel oturur..ama yinede çok sarı olmadı diplerim çıkmıştı dipler koyuya benim...
bir daha ki sefere..onun bir üstünü alıcam açık sarıyı:98:
bakalım
Evet canım yaa malesef hem gömülüydü hem de yan duruyodu bu seferki Çok zor ya alt çenedeki ise. Ama dişin normal çıktıysa da aldıracaksan o kadar zor değil. Ameliyatla olursa biraz sıkıntılar yaşıyorsun 10-15 günsağol canım. ne diş aldırması yaaayoksa 20 lik dişmi ????
benimde aldırmam gerek ama korkumdan kaç yıldır erteliyorum
sağol luxxorcum bal sevmem ya...nasıl yicem(..geçmiş olsun sanada canım bu sonmuydu....
dr büyük ihtimalle kız dedi kesin değil ama biz isiminide koyduk 2 hafta sonra tekrar gidicem bakalım netleşir
luxxor sabah ki fotoyu diyorsun degilmi..bende onu çok begeniyorum..
sarı beyaz ve çig durmayacak ben öyle istiyorum..
tek renk saclarımı daha uzun gösterdi..hemde saclarım uzadı kızlar..
fatma topik açmıştımda diplerini koydum orda anlaşılmıyor ama pek orda tuhaf duruyor yinede bak açtıgım konulara..
ana var bitane albüme koyuyorum bak şimdi fatma
Ben kendim boyamaya cesaret ettim ilk defa kuaför çünkü açmaydı etmeydi derken 70TL fiyat verdiydi gittim marketten aldım çok açık sarı die kendi karamel tonumu bikaç ton açsa istediğim ton olurdu saçımdan bi tutam kesip onu boyadım denedim yok anacım 1 saat durdu renk en ufak değişmedi bile. Artık Bidahaki ay maaşı alınca bayılcam parayı boyatcam valla. Kafama takınca da kendimi beğenmiyorum yapana kadar
kendi saç rengi nasıl normalde..benim kahve açık kahve çoçuklugum sarışın kolya kabul ediyor rengi..
açık sarı boyayınca ne renk tutcak çok merak ediyorum..
sen hangi boyanın açık rengini aldın canım..
ay ben voila aldım yumuşck oldu saclarım ve zarar vermedi sacıma
Güzel olmuş Süper, ben de bakıverdim arada ama röfleli duruyor tatlım tek renk görünmüyor. Alttaki röflelerden sanırımBen de boyatınca koyayım inşallah tutturabilir kuaför istediğim rengi bi foto var dergiden kestiğim onunla gidicem
Evet canım ben de çok uzun süre platin röfle kullanım şimdikinden önce çook uzun sürüyor röflesi. İlkinde bi açsın da bakalım ben de sonrasında dip boya için giderim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?