2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Fatmacim ismi belli oldu mu hadi ismiyle buyusun canim

Elif ismi cok güzel. Bencede tek isim daha iyi oluyor katiliyorum 2 isim okulda is hayatin da falan farkl oluyor.

ooooo kızlar ben gecen hafta 2 kez saclarımı boyadım sizin haberiniz yok:82:

aaaa süper hayırdır ? seni sarıdan başka renkte düşünemiyorum :90:
bende bugün kahkul falan kestiricem acayip sıkıldım değişikliğe ihtiyacım var :82:

aaaa süper hayırdır ? seni sarıdan başka renkte düşünemiyorum :90:
bende bugün kahkul falan kestiricem acayip sıkıldım değişikliğe ihtiyacım var :82:

düşünme zaten şekerim, bende düşünemiyorum çünkü:44::90::90:

salı günü boyadım..yıllar sonra kendişm öyle içime esti gidiyim boya alıyım dedim.sacım tek renk sarı olsun dedim..aşkımada söyledim..gel gidelim markete birlikte secelim dedim..gittk aldık geldik..çig durmyan sarı olsun dedim..koyu sarı aldı geldim amanın saclarımda sarılıktan eser kalmadı
renk resmen kahve gibiydi açık kahve ertesi gün işe sacımı topladım da geldim..aşkım dei içine sinmediyse hemen boya sarıya dedi..gittim markete aldım altın sarısını bu sefer onu boyadım çok yakıştı..saçlarımın altında röfle oldugu için..tabi çıktı onlar bir kaç sefer boyadamada daha güzel oturur..ama yinede çok sarı olmadı diplerim çıkmıştı dipler koyuya benim...

bir daha ki sefere..onun bir üstünü alıcam açık sarıyı:98:
bakalım

resmin varsa koysana merak ettim

sağol canım. ne diş aldırması yaaa yoksa 20 lik dişmi ????
benimde aldırmam gerek ama korkumdan kaç yıldır erteliyorum
Evet canım yaa malesef hem gömülüydü hem de yan duruyodu bu seferki Çok zor ya alt çenedeki ise. Ama dişin normal çıktıysa da aldıracaksan o kadar zor değil. Ameliyatla olursa biraz sıkıntılar yaşıyorsun 10-15 gün

sağol luxxorcum bal sevmem ya...nasıl yicem(..geçmiş olsun sanada canım bu sonmuydu....

zuzu zati karabiber de olunca bal tadı çok gelmio şifa niyetine yicen canım bişi olmaz ilaç gibi düşün

dr büyük ihtimalle kız dedi kesin değil ama biz isiminide koyduk 2 hafta sonra tekrar gidicem bakalım netleşir

Fatmacım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla dünyaya gelsin sağlıkla büyüsün kızın

Bu arada süper ben de boyatacağım saçımı sarıya bi önceki avatarın vardı ya senin hilary duffın fotosundaki sarı tonunu istiyorum. Ama kuaför önce açılması gerek dedi çünkü karamel boya var şu an

luxxor sabah ki fotoyu diyorsun degilmi..bende onu çok begeniyorum..
sarı beyaz ve çig durmayacak ben öyle istiyorum..

tek renk saclarımı daha uzun gösterdi..hemde saclarım uzadı kızlar..

fatma topik açmıştımda diplerini koydum orda anlaşılmıyor ama pek orda tuhaf duruyor yinede bak açtıgım konulara..

ana var bitane albüme koyuyorum bak şimdi fatma

Ben kendim boyamaya cesaret ettim ilk defa kuaför çünkü açmaydı etmeydi derken 70TL fiyat verdiydi gittim marketten aldım çok açık sarı die kendi karamel tonumu bikaç ton açsa istediğim ton olurdu saçımdan bi tutam kesip onu boyadım denedim yok anacım 1 saat durdu renk en ufak değişmedi bile. Artık Bidahaki ay maaşı alınca bayılcam parayı boyatcam valla. Kafama takınca da kendimi beğenmiyorum yapana kadar

fatma ekledim albüme kız...

valla arse aşkımın dogum gününü düşünyorum ben martta..çok sevindim sinema palnım vardı 13 mart dogum günü..kolpaçino 11 martta başlıcakmış..eşimde şafak sezeri seviyor şanslıyım valla..sevdiği filme götürcem onu çok iyi oldu böyle birde..yatak odasını balonlarla süslicem...resimli pasta yaptırcam..akşam :98:

kendi saç rengi nasıl normalde..benim kahve açık kahve çoçuklugum sarışın kolya kabul ediyor rengi..

açık sarı boyayınca ne renk tutcak çok merak ediyorum..
sen hangi boyanın açık rengini aldın canım..
ay ben voila aldım yumuşck oldu saclarım ve zarar vermedi sacıma

Güzel olmuş Süper, ben de bakıverdim arada ama röfleli duruyor tatlım tek renk görünmüyor. Alttaki röflelerden sanırım Ben de boyatınca koyayım inşallah tutturabilir kuaför istediğim rengi bi foto var dergiden kestiğim onunla gidicem

Kolestondu sanırım ama ölece duruyor boya kaşlarımı açıyorum onla minik minik kullanıp Kendi saç rengim de kumral benim orta kumral açığa yakın. Zaten kendi saçım olsa her ton rengi tutuyor çok koyu olmadığı için ama boya olunca tabi üstünde olmadı açtırmam lazım

sagol canım, sacım koyulaştı kız ama farkettinmi..beklicem 4 hafta sonra yine boyarım ben
kuaföçre girmekten bıktım artık ya ne güzel yarım saatte boyadım saclarımı, ben kuaförden röfleyle 4 saate anca çıkıyorum en son gittiğimde delirdim dedim ameliyatmı yapıyrsunuz ya dedim

tek renk daha bir orjinal oldu kız..barbi bebek gibi olmuşun dediler..
ama şuan tam istedgim renkte degil saclarım koyu çünki hemde röfleler var daha..ilk boyadıgım boyada röfle kaybolmuştu digerinde geri getirdim işte

anam kızlar güneş gözlügü takmışım evde :82: kardeşim ben bizim küçük yigenimle apaçi oynuyorduk ayna karşısında...üçümde gözlük taktık:82::82::82::90:

Evet canım ben de çok uzun süre platin röfle kullanım şimdikinden önce çook uzun sürüyor röflesi. İlkinde bi açsın da bakalım ben de sonrasında dip boya için giderim artık

Evet canım ben de çok uzun süre platin röfle kullanım şimdikinden önce çook uzun sürüyor röflesi. İlkinde bi açsın da bakalım ben de sonrasında dip boya için giderim artık

bende yıllardır dip için gidiyordum tatlım..kuaförde tüm bayanları ugurluyordum valla gelen gidiyor gelen gidiyordu...

çile valla..sıkıldım belkide ondan be güzelim..degişiklik herzaman güzeldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…