2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Kizlarrr

Ben cikiyorum malüm bugün okulum var

öglen görüüsürüz

öpüldünüzz

Hos sohbetler sizlere

bye..........

merhaba kızlar.

bu aralar işler yoğun gidiyor, o yüzden pek giremiyorum. yarın aşkımla doğum günümüz ama maalesef hiçbir plan yapamıyorum. çünkü bu hafta kociş çok yoğun çalışıyor. dün gece 2 gibi geldi. bu akşam kaçta gelir bilmiyorum. cumartesi gününe birşeyler yapcam artık. aslında ben yarın akşam ablamlarla falan, cumartesi günü de başbaşa düşünüyordum ama olmuyor maalesef...

günaydın kızlar....
yarenaycım şimdiden doğum gününüz kutlu olsun...birlikte nice seneler dilerim...sağlıkla huzurla...

kızlar 9,30 da dr randevm var..kbb ye gidicem ...gittim sıramı aldım işe geldim :))

fatmaaa ismini ne düşündünüz kız için....ben hatırlamıyorum sölemişmiydin.....

zuzu geçmiş olsun tatlım.

fatmacım Allah bebişini sağlıklı olarak kucağına almayı koklamayı nasip etsin. düşündüğünüz isim de pek hoşmuş. eşimin en sevdiği kız ismidir Elif. abisi bizden önce davranmış o yüzden hep içi gider darısı da başımıza inşallah

bu arada teşekkürler canım

dr faranjit dedi kızlra..bisürü ilaç yazdı bide kulağıma damla yazdı...haftaya gel temizleyelim dedi..ama ben temizletmk istemiyorum galiba...pek iyi değil diyolar ama bilmym...fikriniz varmı

sağolun kızlar..geçcek inşallah :))
çok rajatsız ediyor beni ..gıcık oldum gıcığa :))heheh

dr faranjit dedi kızlra..bisürü ilaç yazdı bide kulağıma damla yazdı...haftaya gel temizleyelim dedi..ama ben temizletmk istemiyorum galiba...pek iyi değil diyolar ama bilmym...fikriniz varmı

geçmiş olsun canım. ben çok sık oluyorum faranjit ,ilaç kullanmadan geçmiyo . dikkat et saati saatine al olurmu . kulak temizletmeye bende iyi duymadım, bir kere yapınca sürekli tekrar etmek istiyomuş.

günaydın arse. geçmiş olsun canım. artık bizim topic böyle boynu bükük, sahipsiz kaldı maalesef

gelen olursa yine eski günlerdeki gibi birlikte içelim kızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…