2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

gelinlik giymeden önce kabarık abiyelere karşıydım, şöyle yani ilk gelinliğimde o görüntüye sahip olmak için ama ilerleyn dügünlerde falan alırım artık hehehe:86:

ben gecen kuzenimin kına gecesinde döktürdüm de döktürm arse...dügünden sonra ilk bunda koptum

Son düzenleme:
super bizde üğün falan filan yok kalmadı, yani bizde yakın akrabadan yok kimse evlenecek o yüzden biyerde kurt falan dökemiyorum. şimdi bktım c.tesi günü candan erçetin konseri varmış hemen organizsyon yaptım orda dökerim içimi :122::119::124:

walla ben kabarık abiye sevmem ne nişanımda ne de kınamda kabarık almadım..sadece ve sadece gelinliğim kabarıktı.,....

eylül de ablamın düğünü olucak inş. ozaman döktürcem bu sene ilk defa

ona da hani şöle tam dizlerine kadar değilde onun biraz üstüne kadar dar..sonrası bol eliseler varya...deniz kızı gibi öle bişeymi alsam diyorum..ama oynarken falan raht olurmuki...

kızlar otellerde erken rezarvasyon indirimi için son gün 30 ocakmış haberiniz olsun %40 indirim var :82::103::131:

kızlar otellerde erken rezarvasyon indirimi için son gün 30 ocakmış haberiniz olsun %40 indirim var :82::103::131:

ay niyeki biz geçen sene erken rezarvasyonla mart ayında ayırttık...geçenlerdede bi turu aradık otel için şimdiden fiyat vermiyolar dedi...şubat sonu mart başı arası tekrar arayın dedi....

bende gecen bakmıştım... 31 ocak diyor ama

daha nisana kadar bu indirimler devam eder her yıl gibi..nereyi planlıyorsunuz kızlar

EŞİM DİYOR GİDELİM Mİ BU YIL İÇİN..AMA BENCE HEM ÖZLEYELİM BİRAZ DAHA HEMDE AZICIK ELİMİZ BOLLAŞSIN DİYORUM AMA YİNE DE BİLMİYORUM :d

BİZ ABLAM VE ENİŞTEM İÇİN BAKIYORUZ BALAYI İÇİN...

bu sene acayip yığılma olacak haberiniz olsun, çünkü ağustos 1 de ramazan başlıyo, yani yaz tatili 2 ayla sınırlanmış gibi yığılma olacak haziran temmuz ayında.

biz yıldönümüne denk getirmek istiyoruz henü biryer bulamadık yani karar veremiyoruz. çünkü bu soğukta heryer güzel görünüyo

gecen yıl bu zaman balayı için bakıyorduk

bizimkine az kaldı wowww kıdemli olucaz ama yine tatlı..yine saygı sevgi dolu yine aynı biz yine aynı biz

ben bidaha gidersem kuşadasına istiyorum...

ondan sonrakilerde Allah nasip ederse..karadeniz civarı olsun istiyorum..

kızlar ben çok kötüyüm yaaaa evdeyim öğleden sonra gitmedim ateşim var hafif bogazım kötü ve tüm kemiklerim agrıyooooooooooooooooooooo

geçmiş olsun canım dikkat et kendine...iyice yat dinlen...sıcak tut kendini...

geçmiş olsun tatlım bolca bitki çayı iç, bide adaçayını doktoruna sor eğer hamileler içebiliyosa mutlaka iç, antibiyotik etkisi varmış,ama bazı bitkileri hamileler kullanamıyo o yüzden doktoruna danış.

bende içiyim bari bitki çaylarını sevmiyorum ama faydası varsa içelim tabi

gecen yıl bu zaman balayı için bakıyorduk

bizimkine az kaldı wowww kıdemli olucaz ama yine tatlı..yine saygı sevgi dolu yine aynı biz yine aynı biz

bende gecen sene bu zamanlar buralara alisirmiyim diye düsünüyordum ama alistim cok sükür

zaman cok cabukl geciyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…