2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bikaç çeşit daha alcam super ama şuan elim sıkışık azcık

hep aynıları giy olmuyo yaaa

bikaç çeşit daha alcam super ama şuan elim sıkışık azcık

hep aynıları giy olmuyo yaaa

aynen aynen hepte gecelik giymiyorum tabi ben...

arada mini etekler giyiyorum ...liseli kızlar gibi..öylede çok güzel oluyor..ay herşeyi döktüm ortaya be..

biri bana sus dedin

Son düzenleme:
oh ne güzel kıss...çok iyi yapmışın...ben düğüne yakın bikaç tane almıştım..bide ablamd almıştı bana...
nişanlılık sürecinde hiç aklıma gelmedi..yoksa 2 senede dünya gecelik olurdu :)))))

Selam kızlaaar perşembe cuma işlerimiz biraz yoğundu giremedim ama okudum geçmişi tek tek hazır vaktim varken Nasılsınız bakalım? fatmacım ve arsecim çok geçmiş olsun ikinize de kızlar umarım iyisinizdir biraz daha bu arada fatma tatlım eviniz de hayırlı uğurlu olsun bizim de ilk hedefimiz bir ev Allah kısmet ederse birikim yapıoruz her ay azar azar bi 5 seneye kadar almak istiyoruz kısmetse.

Bu arada kızlaaarr dün gittim uzun süredir kafama koyduğum şeyi yaptım ve saçlarımı istediğim sarıya oyattım, sapsarı civciv gibi oldum kocacım bayıldı tabii:82: Albüme koyucam fotolardan yorumlarınızı bekliyorum nasıl olmuş diye önceki saç rengim karameldi. Koyu bal köpüğü gibiydi yani

günaydınnnnnnnnnnnn:80:
herkese iyi bir hafta diliyorum:26:

luxxor sen begendinmi peki sacını?

günaydıııııııın herkese karlı karlı günaydıınnnn buralarda bi kar varki somayın işe zor geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…