2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

canım elbise gayet hoş. ama diktirirsen bence de pahalıya gelir. çok zor bulunabilecek bir model değil bence rahat bulursun. ben kına için elbise bakarken benzerlerini çok gördüm.

Günaydın kızlar. Evet süpercim beğendim ben tam istediğim gibi oldu bi süre de böyle kullanayım diyorum

Zuzu elbise çok hoş gerçekten benzer bişi bulabilirsin belki daha uygun fiyatlı? He zaman düğün?

super sana demiştim

arse okdar varmıdır ya...(

yarenaycım umarımbulurum ya zaten bi çıktısını alırım yanıma

luxxor düğün eylülde beni şimdiden aldı derdi.

şimdiden iyi hoşta bulunduğum yerde bulamam obi kesin...düğün alışverişine gidince ablamlar ozaman bakıcaz banada...biz ayvalıktayız edremitte süslen mağazası var çok hoş gelinlikler var..oralara bakar ablam bende onun peşinden...pazar günü de kapalı olur çoğu..yanii düğün alışverişini beklemem lazım...

açıkcasını söylemek gerekirse ne biliyim günlük halini hiç bilmiyorum ama canım..diger renkte daha bir tatlıydın sen....

degişiklik iyidir bunuda kullan tabi....

belkide bana öyle geldi bilemem çünkü gelinlikle falan gördüm ya diger sacını:82:

tamam canım şimdi, biraz işlerim yogun..öglen eklerim elbise falan yardımcı oluruz her türlüü:121::126:

sağol canım hemen şart değil işlerine bak sen

denk geldikçe falan eklersin yada sölersin

kızlar c.ertesi akşamı çayın yanına..elmalı toplar yaptım hem görünüş açısından hem lezzetten super oldu..
kayınvalidemde yaptım komşusu da geldi çaya..çok beğendi aferin diyo bana

eşim de kaynımda çok beğendi hemde çok basit...
özellikle super sana tavsiye ederim çok kolay yap bak eşine süpriz olsun

Anladım canım zaten adapte olması zor bi renk radikal bi değişim oldu

Zuzu daha varmış vakit valla senin nasıl olsa abiye tek mağazaya endeksleme kendini eylüle kadar bulursun ve de yaz ayları düğün ayları ya sezonda güzel abiyeler çıkıyor. Elmalı topların tarifini verir misin? Ben de elmalı kek yaptım dün ilk defa çok lezzetli olmuşş

zuzu o toplar gerçekten hoş oluyor. biz de ablamla yeğenimin doğum günü için hem havuç hem de patatesli toplar yapmıştık. ilk onlar bitti :))

elmalı top ney kız:121:

canım daha çoookk varmış boşver şimdiden bakarsan önlüm geçer aldığın elbiseden

evet canım bekliyoruz sezonu
vereyim hemen...
3 adet orta boy elmayı soyup rendele...bir buçuk paket kakaolu bisküviyi robottan geçir....elma bisküvi ve iri dövülmüş cevizi yoğru canım...sonra avucunu ıslatıp ceviz büyüklüğünde top şeklinde yuvarla..

robottan geçirdiğin fındık olur fıstık olur...hangisi varsa artık ona bula yaptığın topları...üzerinede bi kürdan

ben 3 çeşit yaptım ..yani..bi kısmını fındığa bi kımını fıstığa( ama o tuzlu oldu bi tuhaf oldu) bi kısmınıda h.cevizine buladım...

aslında antep fıstığını geçirsen robattan v ona bulasan 3 renkli olur daha güzel görünür...

yarenay patatesli nasıl yaptın..hem onu haşlamak ister ama benim yaptığım çok basit...özellikle super için dedim o da benim gibi pratik şeyler istiyor ya

zuzu patatesliyibende yapıyorum o dahada basit

sadece patatesi haşliosun, içine biraz tuz birazkarabiber, sonra maydanoz doğra bir kaba koy patatesleri aynen top yap minik maydanoza bula, sonra başkasını kırmızı bibere bula renkli renkli oluyo top top işte bu kadar :90:

onu da denerim canm..ama kırmızı bibere buladığın acı olmuyormu kız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…