Günaydın kızlar. Evet süpercim beğendim ben tam istediğim gibi oldu bi süre de böyle kullanayım diyorum
Zuzu elbise çok hoş gerçekten benzer bişi bulabilirsin belki daha uygun fiyatlı? He zaman düğün?
parlament mavisi bu model olur diyosun yani...bnm ilk aklıma gelen renk bu olmuştu...renk konusunda başka fikrin olursa yaz canm...
haa başka model bulursan ekle güzelim...baktıklarımın içlerinden en beğendiğim olduğu için bunda karar kıldım şuan....
açıkcasını söylemek gerekirse ne biliyim günlük halini hiç bilmiyorum ama canım..diger renkte daha bir tatlıydın sen....
degişiklik iyidir bunuda kullan tabi....
belkide bana öyle geldi bilemem çünkü gelinlikle falan gördüm ya diger sacını:82:
kızlar c.ertesi akşamı çayın yanına..elmalı toplar yaptım hem görünüş açısından hem lezzetten super oldu..
kayınvalidemde yaptım komşusu da geldi çaya..çok beğendi aferin diyo bana
eşim de kaynımda çok beğendi hemde çok basit...
özellikle super sana tavsiye ederim çok kolay yap bak eşine süpriz olsun
kızlar c.ertesi akşamı çayın yanına..elmalı toplar yaptım hem görünüş açısından hem lezzetten super oldu..
kayınvalidemde yaptım komşusu da geldi çaya..çok beğendi aferin diyo bana
eşim de kaynımda çok beğendi hemde çok basit...
özellikle super sana tavsiye ederim çok kolay yap bak eşine süpriz olsun
super sana demiştim
arse okdar varmıdır ya...(
yarenaycım umarımbulurum ya zaten bi çıktısını alırım yanıma
luxxor düğün eylüldebeni şimdiden aldı derdi.
şimdiden iyi hoşta bulunduğum yerde bulamam obi kesin...düğün alışverişine gidince ablamlar ozaman bakıcaz banada...biz ayvalıktayız edremitte süslen mağazası var çok hoş gelinlikler var..oralara bakar ablam bende onun peşinden...pazar günü de kapalı olur çoğu..yanii düğün alışverişini beklemem lazım...
zuzu o toplar gerçekten hoş oluyor. biz de ablamla yeğenimin doğum günü için hem havuç hem de patatesli toplar yapmıştık. ilk onlar bitti :))
canım daha çoookk varmış boşver şimdiden bakarsan önlüm geçer aldığın elbiseden
hımmm güzel tebriklerrrr pratik , kolayyy :125:
zuzu patatesliyibende yapıyorum o dahada basit
sadece patatesi haşliosun, içine biraz tuz birazkarabiber, sonra maydanoz doğra bir kaba koy patatesleri aynen top yap minik maydanoza bula, sonra başkasını kırmızı bibere bula renkli renkli oluyo top top işte bu kadar :90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?