2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın herkese iyi haftalar

luxxor sağol tatlım şimdi daha iyiyim hala öksürük devam ediyo ama oda geçecekmiş :94:

ben daha hiç tam anlamıyla grip olmadım bu kış

oldum mu hemen nezleye dönüyor hem burnum akıyor hem gözüm:2:

bide aklıma geldi lisede biyoloji dersinde bağışıklık konusunu işliyorduk..hoca dediki bi insan kışın bikere grip olunca bidaha olmazmış çünkü vücudu bağışıklık kazanır demişti...bende sürekli olurum okış da hem başında olmuştum hem sonunda:)) bende bunu örnek verdim önce bi kaldı sonra dedi bağışıklık sistemin zayıftır

Son düzenleme:
grip aşısıda çözüm değilmişki, sürekli farklı virüsler oluyomuş etrafta hepsine ayrı aşı hazırlayamıyolar tabi doğal olarak, birinden korusa aşı diğerinden koruyamıyo

aynen super...rengi bu olmucak...parlament mavisi faln nasıl olur...ben biraz esmer gibiyim..bu renk soluk gösterir beni...

parlament mavisi bu model olur diyosun yani...bnm ilk aklıma gelen renk bu olmuştu...renk konusunda başka fikrin olursa yaz canm...
haa başka model bulursan ekle güzelim...baktıklarımın içlerinden en beğendiğim olduğu için bunda karar kıldım şuan....

kime diyorsun:82:

bence model çok güzel , renkte aynı fikirdeyiz, o zaman sorun yok hadi hep beraber alalım

hehhheh aynısını balbilirmiyim ki..bu modeli kk dan buldum satış yeri markası faln yok...en olmadı diktircem canım

inş çok pahalı olmaz

canım diktirmeye kalkarsan 500-600 tl den aşağı olmaz. oda en iyi ihtimal. ama bu mevsimde hazır bitane alırsan daha hesaplı olur çünkü ucuz bu aralar düğün mevsimi daha pahalı oluyo

canım diktirmeye kalkarsan 500-600 tl den aşağı olmaz. oda en iyi ihtimal. ama bu mevsimde hazır bitane alırsan daha hesaplı olur çünkü ucuz bu aralar düğün mevsimi daha pahalı oluyo

500-600 müüüü çok pahalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…