2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Ay evet kolaymış baya bi Ama ben kakaolu bisküvi yapamam eşimin kakaoya alerjisi var. Normal bisküvi koyarım olmadı

pazar günü de dalyan köfte mi dalyan kebabımı ne ..onu yapayım diyorum geçen ağzındaydı sölüyodu

arse benden önce davranmış canım. bizim yaptığımız kırmızı biberliler çok acı olmamıştı ama herkesin acı eşiği farklı. ben patatesi çok severim. hem patatesi koy tencereye kaynasın sen de diğer işlerini yap o arada.

eşim de bu aralar farklı bir tatlı istiyor ama ne yapsam bilemedim kızlar. var mı aklınızda hem leziz hem pratik bir tatlı???

yok ya artık okadar acı biberi bulma sende, şimdi hani acısız kırmızı biberler varya onlara

..acıya alerjim var zaten
dün annemde tuşu yedim ayıptır sölemesi..biraz acılık vardı ..bugün baktım ellerimin üstü benek benek olmuş..

önceden acı çok yerdim şimdi çıkıyor heralde...ozamn dokanmazdı çok severim aslında

hmmm hem leziz hem pratik tatlı düşün düşünnn:44:

bulursanız bende yaparım...dün browni yapcaktım zor geldi...ondan da öğğ geldi bana ama kociş seviyor o yüzden bende farklı tatlara yöneldim ..

kızlar merhaba,
işyerinden dolayı çok fazla giremiyorm buraya ama arada girip okuyorm yazdıklarınızı.eşimle bi sorunum var ve çok canım sıkkın ne yapmam nasıl davranmam gerektiğni bilmiyorum anlatsam bana yardımcı olurmusunuz?

biz evlendiğimiz zaman eşim acı çok yemezdi. ben de çok severim ve bütün yemeklerim acılıdır. evlendiğimizden beri kociş alıştı acıya. şimdi acısız yapınca tadında bir eksiklik var diyor

kızlar şu zaman kadar yaptığım denediğim tatlıların içinde beceremediğim tek tatlı kazandibi

inşallah yardımcı oluruz istersen anlatabilirsin...

anlat bakalım cnım....

offf akşama ne yemk yapsam ufff:84:

canm bende severim ama anlamadım ya birden alerji olmaya başladı...
ben özellikle patlıcana çok yakıştırırım acıyı

Her acı iyidir YArardır ,zehir hariç

her tatlı kötüdür zarardır, bal hariç

:82:

Son düzenleme:
ben patlıcan olunca atarım tabağıma super...seviyorum ama artık kesiyorum acıyı..azalttım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…