günaydın isoldecim canım zaman zaman bizede oluyor bu dediğin durum 2 önce bende yaşadım çok kötüydüm ağlayarak attım içimden :çok üzgünüm:sende ağla içine atma rahatlarsın bigün gelicek bu sıkıntılarımıza gülüp geçicez meraklanma :teselli:rabbim hayırlı evlat versin cümlemize:Saruboceq:kızlar günaydın..
bgn kendimi çok mutsuz hissediorum..
dün akşam lavaboya girdimde bi müddet duran akıntımın geri geldiğini gördüm..
okadar moralim bozulduki..
ya ne adet oluorum ne olmuorum böle kırmızı kahverengi bi akıntıdır sürüp gidio..
okadar dolmuşumki artık..
kendimi eşimin kollarında ağlarken buldum..
tabi o anlamadı nie bu kadar ağladıgımı..
çnk bgne kadar yaşadgm hayal kırıklıklarından ,bi bebek sahibi olmayı çok istedgmden ,her ayki negatifler yüzünden kahroldugumdan haberi yoktu..
en azından ona bukadar yansıtmıodum..
ama dünakşam içimde ne var hepsini anlattım..
oda çok teselli etti beni saolsun..
hatta beni güldürmek için yapmadıgı şaklabanlık kalmadı...
ve ben hala gecenin rehavetini üzerimden atamadım..
dokunsan yine ağlacak gibi hissediorum kendimi...
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Şenizgünaydın miniğim sanada hayırlı cumalar aminnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:Günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese
Rabbim inşallah bu mübarek günde bizleri sevindirsin :Saruboceq:
sanada neslişcimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktangünaydın cancağazlarımmmmm
HAYIRLI CUMALARRR
RABBİM HERŞEYİ GÖNLÜMÜZE GÖRE VERSİN.. ŞU MUBAREK GÜNDE DUALARIMIZI KABUL EYLESİNNN İNŞŞ.......
:teselli::teselli::teselli::teselli:saol çitosum hiç kafama takmıodum aslında ama bazen böle duygu patlamalrı yaşayabilio demekki insan..
bu arada bndende herkeslere hayırlı cumalr ...
aminnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:topiğiniz hayırlı olsun kızlar
rabbim kısa sürede hepinizin gönlüne göre ama sağlıcakla nasip etsin etsin inşallahhhhhhhhh:Saruboceq:
selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldin beryalcim kız sen bizimi arıyordun hiç haberim olmadıkaydirigubbakcemile3naber nasılsın doruk paşam nasıl bakalım kocaman adam olmuştur artıkopuyorumnanaktanbeloş söylemese sizi bulamayacaktım
hoşgeldin canım Şenizaminnn inşallah rabbim hepimize göstersin:Saruboceq:herkese selammmmmma.s.a.s.a.s.
çitosum topikin hayırlı olsunnŞeniz
bebek istseyen herkese Allah gönüllerine göre sağlıklı sıhatli bebekler versin:Saruboceq::Saruboceq:
hoşgeldin ysm_ysmcim nerdesin sen kaç gündür görünmüyıordun iyisindir umarımopuyorumnanaktanMerhaba kızlar nasılsınız ???
topiğiniz hayırlı olsun kızlar
rabbim kısa sürede hepinizin gönlüne göre ama sağlıcakla nasip etsin etsin inşallahhhhhhhhh:Saruboceq:
aminnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hoşgeldin smhsmhcim opuyorumnanaktanrabbim sanada kolay doğum nasip etsin bi avazda kurtul inşallah:Saruboceq:
oyy kuzuuum semoşum gelmiş hoşgeldin canım nasılsın kız az kaldı maşallah kaanımıza kocaman oldu büyüdüde dünyaya teşrif etmeyi bekliyor rabbim br avazda kurtarsın canım biliyorum bizlerede dua ettiğini ama ben hatırlatayımda arada kynamayalımkaydirigubbakcemile3
canım benim dua etmez olurmuyum hiç mucize bebek kaanımıza hemde nasıl dua ediyorum szler öyle bir işlediniz ki taaaa içime kadar sanki kendim yaşıyorum bu duyguları sizlerle hamile kalıyor sizlerle doğuruyorum canım inşallah bir bkacaksın gelivermiş aslan parçası dünyaya :Saruboceq:aminn inşallah kızlar inşallah
canım çok şükür bitanem 29 aralık saat 15:00 te sezeryan randevum var
heyecanlı vede korkuluyum
sağlıcakla inşallah
aklımdan çıkarmı hiç beloşum :asigim:
bana dua edin ne olur:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?