2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

yine kilo muhabbeti olmuş offff içim daralıyor yahu kilo deyince vericem vermeliyim versem iyi olur aman boşver vermeyeyim he he he işte kafamın içi aynen böle

yevrim sen kk fitness salonumuza niye gelmedin bu azimle

canım etmez olurmuyuz hiç sağ salim kavuştursun rabbim oğluşuna :1hug:sende bizi unutma cnmmafoldumben

vereliniortaktebrik ederim deryacım en sonunda senide baştan çıkardıma sevindim kaydirigubbakcemile3beloş gördünmü cnm bi seni ikna edemedim gittiklava:

herkese selammmmmma.s.a.s.a.s.
çitosum topikin hayırlı olsunnŞeniz
bebek istseyen herkese Allah gönüllerine göre sağlıklı sıhatli bebekler versin:Saruboceq::Saruboceq:

amin bitanem mübarek cuma saati Allahım sesimizi duyuyor inşallah hayırlısını nasip etsin hepimize :Saruboceq:

hoşgeldin smhsmh canım rabbim kolay doğumlar versin çok sevindim sonunda mucizene kavuşuyorsun
bizede dua et olurmu a.s.

kıııız vildan varmı yoksam bebiş he saklama kız söyle söyle ayyyy inşallah vardır da gerek klmz hiç birşeye kız bende hamile kaldığım ay soğan suyuna başlıyacaktım dedim bi test yapayımda ondan sonra yapayım biliyorsun ben adet gördüm hamile kaldığımda test bi baktım pozitif soğan suyunu duyan bebek geliyor bak ona göre inallah vardır canım tabi hayırlısı önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…