sermestim çooookkk geçmiş olsun kuzum yaa aynı operasyonu bende geçirdim
ama gittiğim doktorun eli çok hafifti hiç hissetmedim bişi
inşallah çabucak iyileşirsin kuzucum ya :Saruboceq:
sermest çok geçmişolsun..bende geçen sene yirmilik dişimi aldırmıştım ama doktorum çok iyiydi .özellikle riskli bir işlem olduğundan çene cerrahına gittim çünkü yirmilik dişi çok zor uyuşan bir diş genelde doktorlar uyuşturamıyor ve acılar içinde aldırıyor.çok geçmişolsun...
ben operasyon sonrası ağrı kesici bile kullanmadım ve 7 dikişim vardı kök çok sorunluydu bende..ama hiç ağrı çekmedim ..şimid bitane daha var aldırmam gereken..
benneyaptımkicanım bilmemki antibiyotikler hamiş kalınca zararlı ama çalışmaya zararı olurmu hiç duymadım:uhm:canım güya buradakı en iyi yer diye gittim hakkını da yıyemem gerci iyiydi
özellıkle diş hastanesı gibi bir klinik aradım basıma gelebıleceklerden ötürü
ama diş sorun cıkartınca doktor da endıselndı bıraz sanırım ondan acıyı bolca hıssettım
aman evlerden ırak diş agrısı oy oyy
praga gıtmeyı ben de cok ıstıyorm ıns bebıs gelmstır prag hatırası olarak tatlım
divinitym canım saolasın gecmıs olsn dıleklerın ıcın
şu coklu alımı bı ögrenemedm he:kedi:
kızlar antibıyotık konusunda yorum yapmamısınız ne dıyorsunuz bebs calısmalarına devam edebılırım dıymı gönul rahatlıgıyla
meryem suresinimi okuyacaksınız tavsiye ederim çok faydası oluyor ben onun sayesinde bu ay adt oldum gece okudum dua ettim yattı sabah kalktım 1 saat sonra falan adt oldum inanamadım rabbim dualarımı kabul etti mucize gibiydi 12 gündürde devam ediyorum okumaya 41 gün okunması gerekiyormuşdivin sen bugünmü başlıycan meryem suresini okumaya:1rolleyes:
canım güya buradakı en iyi yer diye gittim hakkını da yıyemem gerci iyiydi
özellıkle diş hastanesı gibi bir klinik aradım basıma gelebıleceklerden ötürü
ama diş sorun cıkartınca doktor da endıselndı bıraz sanırım ondan acıyı bolca hıssettım
aman evlerden ırak diş agrısı oy oyy
praga gıtmeyı ben de cok ıstıyorm ıns bebıs gelmstır prag hatırası olarak tatlım
kızlar antibıyotık konusunda yorum yapmamısınız ne dıyorsunuz bebs calısmalarına devam edebılırım dıymı gönul rahatlıgıyla
iyilik canım ne olsunhoşbulduk vildoş..naber...diyete devammı..??ben tatilde kabız oldum kız 1 haftadır çatlıcam nerdeysekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3..çok şişim..tabi 1 kg almış gözüküyorum bakalım haftaya belliolcak aldımmı diye..ama diyete yine başladım..tatili saymıyorum artık şimdi düzenime döndüm yine...
divin sen bugünmü başlıycan meryem suresini okumaya:1rolleyes:
domuz etimi öğkkkkkkafamçokkarıştıyabancı ülkeye gitmeninde en kötü yanı bu olsa gerek ne yediğini içtiğini bilmiyon:sinifsinif:benim diyet tam gaz devam pazartesi spor kulübüne başlıyom nilüş daha çabuk kurtulmam lazım şu kilolardan 2 ayım kaldı çalışmalara başlamaya:kedi:hoşbulduk çitosum.inşallah gelmiştir canım hepimiz için istiyorum bunu gerçekten....
kafa dinledik ama yoruldukta heryeri gezdik dona dona...çok soğuktu yaw nben öyle soğuk görmedim.ve karda yağmamış daha iğneliyordu resmen...daha fazla kalamazdım valla çok şükür döndük...güzel yerler ama yaşanmaz bana göre tabi...alışan alışıyor...heryer domuz eti bişide yiyemiyosun bize göre değil..
diyet dediğim gibi acayip şişim düzenim bozuldu..orda bişi yiyemedik ama yinede aç kalmamak lazım mecburen pizza ve patatez gitti arada....pizzada biberlii ..zaten sucuk sosis domuz:):)
saçma menülerim vardı oyüzden düzen altüst oldu ama başladım yine dünden itibaren..diyete devam ediyorum hemen ipleri dizginledim:)
haftaya başlarım citos bu hafta vildan evde aşı olduya bugün okula gitmedi
başımda dikiliyo evcilik oynayalım diye
aynı anasına çekmiş uylak yapıştımmı bırakmıyo lülülülülülü o okuldayken rahat rahat sakşn kafayla okurum yerimseniben
meryem suresinimi okuyacaksınız tavsiye ederim çok faydası oluyor ben onun sayesinde bu ay adt oldum gece okudum dua ettim yattı sabah kalktım 1 saat sonra falan adt oldum inanamadım rabbim dualarımı kabul etti mucize gibiydi 12 gündürde devam ediyorum okumaya 41 gün okunması gerekiyormuş
bende bugün başlıyım o zaman 4444 tefriciyede okuyom az bişi kaldı inşallah rabbim dualarımızı kabul eder:Saruboceq:meryem suresinimi okuyacaksınız tavsiye ederim çok faydası oluyor ben onun sayesinde bu ay adt oldum gece okudum dua ettim yattı sabah kalktım 1 saat sonra falan adt oldum inanamadım rabbim dualarımı kabul etti mucize gibiydi 12 gündürde devam ediyorum okumaya 41 gün okunması gerekiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?