atamanımı bekliyorsun ??inşallah atanırsın.parag çok güzel gerçekten o binalar yapılar herşey çok güzel....tavsiye ederim. bizde hayran kaldık oraya ..engüzel aylar ekim kasım..aralık soğuk zamanı oluyormuş orası için.
aynı şekilde dağılmayın bende kızımı alıp gelcem kaydirigubbakcemile5kalabalığı bırakıp gidesim yok ama markete kadar gitmem lazım görüşürüz
dağılmayın hee gelince yoklama yapacam
ay bizde zor gittik valla.işte bi yaz sonu 4 gun antalyaya gitmiştik buda ekstradan çıktı valla 3 gece kaldık geldik..toplasan 1 hafta tatil yaptık yani ama dolu doluydu çok şükür...kızz nilüüüüüüüüüüüüüüüüü yine gezmeye gitmişsin tatil falannnnnn ohoh maşaallahhhh bizde işlerdenbfırsat bulamadık bir yere gitmeye bu senee
canım 7 tane onun divin yazdı yasin okunuyormuş benim dediğim 41 gün boyunca günde 1 tane meryem suresi çok faydası oluyor tavsiye ederim benim başım geleni bu ay yazdım 1 2 sayfa geride şimdi çıkmam lazım kızımı almaya gitcem anaokulundan
nette aratırsan çıkıyor,mesela tsh ımı istiyosun,tsh yazarsan çıkıyor
ben kan testimi yorumlardım hep öyle,hemen hemen hepsinin ne anlama geldiği var
hani nerde değerlerin cnm gönder bakalım bi anlıyan olur belki:sm_confused:resimler çok güzel mopsy ya ben de atanırsm hayalım ilk maasımla praga gıtmektı ayy ınsallah
kızlar ya hormon testlerımı yorumlayabılcek bırı yok mu ıcımzden sordum kımse ses etmedı
tesekkurler canım nette oldugunu bılıyorum da ne kadar yorumlayabılırım ondan emın olamadm danısayım dedm buradan tesekkurler tekrardan
benimde biraz toparlanmam lazım cnm bacaklar taş gibi oldu ama göbek kısmım sarkık biraz evde yapıyom ama o kadar oluyor işte madem başladık bi işe tam olsun dedik kocikte izin verdi haftada 3 gün gidecem salona inşallah faydası olur alkisalkisalkisçitoscum eskiye göre tontişlikten biraz kurtuldum ama daha var tabi..
aslında bende spora gitmek istiyorum ama nerdeeee.....keşke senın yerinde olsamda 2 ay ben spora gitsemkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hiç kaçırma bu fırsatı:)
neslicim ben tedavi olmuyorum yani şimdilik tedavi etmiyor beni doktorlar daha erkenmiş:)kürtaj olalı 6 ay oldu..3 ay zaten yasak..3 aydır deniyoruz söylemesi ayıptır..bisüre olmazsa doktora giderim bende...
ilter nerde acaba neden 1 aydır gelmiyor ki..işten ayrıldımı o??
canım bence değerlerin normal zatende N varsa bu da normal demek inşallah hemen hamiş kalırsın:lepi:e2 54.29
fsh 8.12
lh 6.02
prolaktin 10.42
tsh 2.35
degerler bunlar kızlar yanlarında hepsının N var normal mı demek anlamadm ama verdıgı deger aralıgında hepsı
benimde biraz toparlanmam lazım cnm bacaklar taş gibi oldu ama göbek kısmım sarkık biraz evde yapıyom ama o kadar oluyor işte madem başladık bi işe tam olsun dedik kocikte izin verdi haftada 3 gün gidecem salona inşallah faydası olur alkisalkisalkis
:kedi:napiim sermestcim bebiş için çiğ tavuk bile yerim vallakafamçokkarıştımasallah çitos ya hem evde spor yapıyon hem spor salonuna baslıycan he
Allah sendekı azmin binde birini bana da verir insallahkaydirigubbakcemile3
canım bence değerlerin normal zatende N varsa bu da normal demek inşallah hemen hamiş kalırsın:lepi:
amin cnm inşallah rabbim aratmasın kimseye:Saruboceq:ay inşallah canım ya hepimiz tez vakitte insallah
kociş de spermiyogram vermişti sonucunu almadk daha bakalım o nasıl cıkacak
bir de progesteron verıcem ay sonuna dogru
ınsallah hepsı guzel cıkar
Allah cümlemize aratmadan yeni yılın basında bebişlerimizi hediye göndersinn:Saruboceq:
:kedi:napiim sermestcim bebiş için çiğ tavuk bile yerim vallakafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?