2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

evet canım ınsallah bu sefer olacagına ınanmak ıstıyorum dua edın de hayatım degıssın artık hayırlı yönde
prag benım balayı hayalımdı ama bıtakım ınsanlar yuzunden degıl pragta turkıyede bıle balayı yapamadgım ıcın ayrı bı hevestır ıcımde
Allah iş imkan verirse bunca bekleyısın üzerine inşallah gecikmeli balayı niyetinee gitmek istiyorum praga gercekten cok buyulu bir sehır

kızz nilüüüüüüüüüüüüüüüüü yine gezmeye gitmişsin tatil falannnnnn ohoh maşaallahhhh bizde işlerdenbfırsat bulamadık bir yere gitmeye bu senee
ay bizde zor gittik valla.işte bi yaz sonu 4 gun antalyaya gitmiştik buda ekstradan çıktı valla 3 gece kaldık geldik..toplasan 1 hafta tatil yaptık yani ama dolu doluydu çok şükür...
artık bizde seneye yaz sonuna kadar biyere gidemeyiz canım benim:)senide özledim nesli napıyosun kuzum ya....tedaviye başladınmı???ilterde hiç gözükmüyor artık??

allah kabuletsin...okudum canım ....inşallah bebek konusundada allah kabuleder duaları:Saruboceq:

nette aratırsan çıkıyor,mesela tsh ımı istiyosun,tsh yazarsan çıkıyor
ben kan testimi yorumlardım hep öyle,hemen hemen hepsinin ne anlama geldiği var

tesekkurler canım nette oldugunu bılıyorum da ne kadar yorumlayabılırım ondan emın olamadm danısayım dedm buradan tesekkurler tekrardan

anaaa müşteriye bakıp gelene kadar amma hızlı yazmışınız yawakannehirakannehir
nilüşş resimler harika sende harika çıkmışın fizik tam olmuş yaniyerimseniben
cnm fitnes yapıcam arada alette çalışırım herhalde kaydirigubbakcemile2
kız divin benim tam zıttımsın uyku konusunda bende gözümü açtımmı fazla yatamam yatak batar totomakaydirigubbakcemile3o meseleyi hatırladıkça gülme krizine giriyomkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

oh oh mis nilücümmm...iyi yapmışsınızzz...

he ya valla görüşemiyoruzzz işlerim çok yoğun sürekli giremiyorumm...tedavide bu ay kendim deniyorumm tutarsa tutar tutmazsa bir dahaki ay inşş...

ilteri bende 1 aya yakındır karşılaşmadık valla tatlım....

sen ne yaptın tedavi işini......

resimler çok güzel mopsy ya ben de atanırsm hayalım ilk maasımla praga gıtmektı ayy ınsallah

kızlar ya hormon testlerımı yorumlayabılcek bırı yok mu ıcımzden sordum kımse ses etmedı
hani nerde değerlerin cnm gönder bakalım bi anlıyan olur belki:sm_confused:

çitoscum eskiye göre tontişlikten biraz kurtuldum ama daha var tabi..
aslında bende spora gitmek istiyorum ama nerdeeee.....keşke senın yerinde olsamda 2 ay ben spora gitsemkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hiç kaçırma bu fırsatı:)

neslicim ben tedavi olmuyorum yani şimdilik tedavi etmiyor beni doktorlar daha erkenmiş:)kürtaj olalı 6 ay oldu..3 ay zaten yasak..3 aydır deniyoruz söylemesi ayıptır..bisüre olmazsa doktora giderim bende...
ilter nerde acaba neden 1 aydır gelmiyor ki..işten ayrıldımı o??

evt nilücümm ilter işten ayrılalı 2,5 ay oldu nerde ise...evdede anladığım kadarı ile vakitte bulamıyor girmek için....

hmmm sende benim gibi denemedesinn....ay benim bugün kesin yum. günüm galiba mukus geldii...çok azz söylemesi ayıptır akşama çalışma varrr.....:):)

bu ay tutmazsa bir dahaki ay dr. gidicemm inş...

e2 54.29
fsh 8.12
lh 6.02
prolaktin 10.42
tsh 2.35
degerler bunlar kızlar yanlarında hepsının N var normal mı demek anlamadm ama verdıgı deger aralıgında hepsı

benimde biraz toparlanmam lazım cnm bacaklar taş gibi oldu ama göbek kısmım sarkık biraz evde yapıyom ama o kadar oluyor işte madem başladık bi işe tam olsun dedik kocikte izin verdi haftada 3 gün gidecem salona inşallah faydası olur alkisalkisalkis

e2 54.29
fsh 8.12
lh 6.02
prolaktin 10.42
tsh 2.35
degerler bunlar kızlar yanlarında hepsının N var normal mı demek anlamadm ama verdıgı deger aralıgında hepsı
canım bence değerlerin normal zatende N varsa bu da normal demek inşallah hemen hamiş kalırsın:lepi:

masallah çitos ya hem evde spor yapıyon hem spor salonuna baslıycan he
Allah sendekı azmin binde birini bana da verir insallahkaydirigubbakcemile3

canım bence değerlerin normal zatende N varsa bu da normal demek inşallah hemen hamiş kalırsın:lepi:

ay inşallah canım ya hepimiz tez vakitte insallah
kociş de spermiyogram vermişti sonucunu almadk daha bakalım o nasıl cıkacak
bir de progesteron verıcem ay sonuna dogru
ınsallah hepsı guzel cıkar
Allah cümlemize aratmadan yeni yılın basında bebişlerimizi hediye göndersinn:Saruboceq:

amin cnm inşallah rabbim aratmasın kimseye:Saruboceq:

:kedi:napiim sermestcim bebiş için çiğ tavuk bile yerim vallakafamçokkarıştı

dur ya sen beni de gaza getriricen bu gidişle sırnaşık şey
hele bi atanmayı başarayım inşallah kendime hayata olan inancımı tekrar kazanıcam
bir baslayacam pir başlayacam nasipsekaydirigubbakcemile3

ayyy amanınnnnn spor diyetttt bitiyorum bu kelimelereee bendede yok anacımyaaaa offf offffffffff en büyük derdimmmmmmmmmm

ayyy kaç sayfa konuşmuşsunuz kızlar yetişemedim
mopsycim prag lafı duydum sanki tatile gitmişsiniz
eşim orada iki yıldan fazla yaşamış teyzesi orada yaşıyor
bende gitmeyi çok istiyorum oraya ama eşim oradan döndüğünden teyzesiyle ve eniştesiyle görüşmüyormuş, hayal olur gitmek bize
resimlerde eklemişsin ama ben göremiyorum albüm yapsana bakalım :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…