canım gece yatmadan yada sabah namazına kalkıp okuyabilirsin 7 sayfa falan ihmal etme canım çok faydasını gören var canlı şahit olarak ben varım
biliyorum canım hamilelik için olduğunu benim hamile kalmak için önce adt olabilmem lazımdı 6 ay sonunda ilaçsız oldum en son ilaç sayesinde olmuştumkız biz hamilelik için okuycaz
gerçi önce adet olalımda şu kürlere başlayalım hayırlısıyla
sen devam ediyomusun incire
geçmişolsun canım 1haftada iyileşirsin...
antibiyotik konusunda içmek zorundasın iltahap olmaması için..bence bebek çalışmalarına devam et ..çünkü bende içtim nezle olunca...hamile değiliz ki daha diye düşündüm kendi kendime....
bu sene bende umutluyum niyeyse2010 da hamile değilde anne olmak istiyorum...okadar umutluyum ki bundan...allahım ne olur duy sesimizi..yavrularımız yolla bize hayırlısı ile...((
bende bugün başlıyım o zaman 4444 tefriciyede okuyom az bişi kaldı inşallah rabbim dualarımızı kabul eder:Saruboceq:
inş. canım ben hep duyuyordum ama başlamamıştım bir türlü okıyım bi dedim iyice bunalmıştım 6 aydır adt olamayınca okudum ertesi günü adt oldum ondaki heyecanımı görecektiniz ağladım resmen rabbimden utandım biz ona göre layık kulluk yapamazken duamı kabul etti merhametiyle tecell etti bana inş. yakında hamişde olurum kaydirigubbakcemile5bende bugün başlıyım o zaman 4444 tefriciyede okuyom az bişi kaldı inşallah rabbim dualarımızı kabul eder:Saruboceq:
evet okadar çok zaman israfı yapıyoruz abdest falan yarım saatini almazsana inanıyorum cnm o zaman ben bugün okuyum
herşeye zaman buluyoruzda ona gelincemi bulamıycam demi
biliyorum canım hamilelik için olduğunu benim hamile kalmak için önce adt olabilmem lazımdı 6 ay sonunda ilaçsız oldum en son ilaç sayesinde olmuştum
incirede devam ediyorum usanmadım daha kaydirigubbakcemile3 aa yumurtalıklarımda sancı arada iğne batması gibi areketlenmeler var inş işe yarar
mızıklanma üleee bugün başla iştehaftaya başlarım citos bu hafta vildan evde aşı olduya bugün okula gitmedi
başımda dikiliyo evcilik oynayalım diye
aynı anasına çekmiş uylak yapıştımmı bırakmıyo o okuldayken rahat rahat sakin kafayla okurum yerimseniben
hoşgeldin cnma.s.anne olabilmek için önce hamiş olman lazım cnm o yüzden hazırlıklara başla a.s2010 da hamile değilde anne olmak istiyorum...okadar umutluyum ki bundan...allahım ne olur duy sesimizi..yavrularımız yolla bize hayırlısı ile...((
domuz etimi öğkkkkkkafamçokkarıştıyabancı ülkeye gitmeninde en kötü yanı bu olsa gerek ne yediğini içtiğini bilmiyon:sinifsinif:benim diyet tam gaz devam pazartesi spor kulübüne başlıyom nilüş daha çabuk kurtulmam lazım şu kilolardan 2 ayım kaldı çalışmalara başlamaya:kedi:
ben ertesi gün adt oldum dedim ya eşim okudu o sırada o bebeği özlemişki bi kere söyledim sonra bi bakıyodu almış kuranı okuyo oda şahit oldu mucize gibi kabul olduğuna ihmal etmeden 7 gün okuduhadi bakalım usanma sakın incir bide üstüne meryem suresini oku inşallah işe yarar allahında izniyle tabiki
bide 41 gün okunması gerekiyomuşya adet olursak yarıda kalacak o zaman nolacak canım
müslümanlığın ötesinde douz eti vücuda son derece zararlı pisliğini yiyen bir hayvan etinde çok sayıda tenya ve parazit olan bir hayvan dinimizce boşuna yasaklanmamış dimi ama akannehirevt evt iğrenç<<<buarada türklerde yurtdışında domuz eti yiyorlar kız bende şok oldum valla.nasıl içleri alıyor anlamadım..orda müslümanlık bitiyo galiba....
ay sporamı başlıyosun canım süper olmuş..aerobikmi yoksa aletli fitnesmı???
süper kılo veririsin 2 ayda valla 70 olurssun sen..başla canım başla tam zamanı..2 ay kılo vermen için yeterli
tatil resimlerim vildoş.bende varım basılarında..açılmıyormu??
bir haftada bitcek diye bişi yokki kanki kitaptada yazıyor okuyabildiğin kadar okuycan yorunca bırakıp tekrar başlıycan şakkıdıgünde 6 saat uyuyom kanki gerisini sen hesap et bazen 5 saatte oluyor çok uyku düşkünlüğüm yokbu sene bende umutluyum niyeyse
zaten bu senede oldu oldu olmazsa daha çabalamıycam
4444 tefriciyeyi cuma başlayıp haftaya cumaya bitirmen gerekli
şaşırmadan nasıl okuyabiliyon
birde akşama kadar hem pc başında yazışıyon akşamda eve gidince spordu yemekti sağı topla solu topla hangi ara fırsat bulup okuyon CADIARZU
allah kabul etsinde yani hangi ara okuduğunu merak ettim fisfisfis
sağol cnm bizde iyiyiz a.s.akşamlarıda giriyom ama denk gelmiyoz herhalsengözlerimebaksanabhoşgeldin ysm_ysmcim nerdesin sen kaç gündür görünmüyıordun iyisindir umarım
iyiyim cnm giremiyorum bu ara bazen akşamları bakıyorum kimse olmuyor siz nasılsınız
ben ertesi gün adt oldum dedim ya eşim okudu o sırada o bebeği özlemişki bi kere söyledim sonra bi bakıyodu almış kuranı okuyo oda şahit oldu mucize gibi kabul olduğuna ihmal etmeden 7 gün okudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?