2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

sermest sen nekadar zamandır bebek istiyorsun??
senin hikayeni pek bilmiyorum..hiç hamile kaldınmı???

prag okadar pahallı değil yemek ve gezmek konusunda ama oteller çok pahallı...keşke teyzeyle barışsanız bir müddet o fırsatta gider orda kalırdınız ne güzelkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
mesela burda bi pizza 15liraysa oradada 15liraya denk geliyor öyle uçuk değil fiyatlar...
mesela bi bot aldım indirimden 37 milyona türk parasıyla...he 150ye gelenlerde var yok değil ama amerikadaki gibi kazık değil herşey...amerikaya gitmedimde duyduğum kadarıyla diyorum...kaydirigubbakcemile3

albüme resim ekleyemiyorum çünkü boyutlar büyük geliyor ve ayarlamam lazım eklemek için oyüzden buraya koydum.sen neden göremiyosun canım..o resim adrslerine tıkla açılıyor ama....

hoşgeldin mavişim nasılsın görüşmeyeliiiii???
çitoscum sanada hoşçakalllll...görüşürüz ..:gitme:

maviş hoşgeldin canım nasılsın ne yapıyon bebiş nasıl

hoşbuldum bidenem iyiyim arada halsizleşiyom ama idare ediyom kendime bakıyom yani evdeydim bugun kaç gündür dısarı çıkmaktan kafayı yemişim

hoşgeldin mavişim nasılsın görüşmeyeliiiii???
çitoscum sanada hoşçakalllll...görüşürüz ..:gitme:

iyiyim tatlım saol sen nasılsın tatile gitmişin resimler harika çıkmış canım ama seni hep kafadan kesmiş çeken kişi kaydirigubbakcemile3

rozalin hoşgeldin canım bu arada tekrar tebrik ederim gözün aydın canım allah sağ salim kucagına almayı nasip etsin inş

ay gerçektenmi rosalincimm canım çok üzüldümm...
o kimyasal gebelik neymiş ki canım...önemli bişeymi????kürtaj falanmı olacaksın şimdi???

kızlar ben hamile değilmişim mafoldumben
kimyasal gebelikmiş malesef yine olmadı mafoldumben

canım çok üzüldüm ama üzülme bak kimyasal gebelikten hemen sonra hamile kalan çok insan duydum escaleste öyle hamile kalmıştı sakın kendini yıpratma hayırlı deilmiş demekki

nilüş kız sen fotoda zayıf duruyon yani öle bi kiloluda görmedim seni canım maşallah gayet yerinde kilon

anammmm canım ciğerimm sağol kızzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ama kilo verdim eskiye göre 7-8 kg.cuk....okadar kilolu durmuyorum artık çok şükür....
zayıfta değilim tabi ama bi 4 kg falan verebilsem süper olcek..sonra hamile kalabilirimzemuszemus

mafoldumbenmalesef mavi gözlü hamile değilim :gitme:

canım gebeymişsin ama sağlıklı gebelik deilmiş böle düşünme canım çok üzüldüm inan ne dicemi bilmiyorum bundada vardır bi hayır üzülme kimyasal gebelik hakkında bi sürü sey okumustum tekrar hamile kalıyomussun yani çabuk kalıyosun

yok mopsy adet oldum zaten vücut kendi atıyormuş

evet sağlıklı gebelik olmadıgı için vucüt dısarı atıyomus canım ama üç ay içinde bile hamile kalan var kimyasal gebelikten sonra dilerim sende hemencecik kalıverirsin tekrar biliyorum zor elden bişi gelmez ama kısmet deilmiş canım üzüntüden bende ne yazacagımı sasırdım ama kimyasal gebelik hakkında okuduklarım doğru canım

canım çokta zorlama kendini 4 kilocuk neyki hemencecik verirsin tez zamanda hamiş kalırsın inş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…