2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

resimler çok güzel mopsy ya ben de atanırsm hayalım ilk maasımla praga gıtmektı ayy ınsallah

kızlar ya hormon testlerımı yorumlayabılcek bırı yok mu ıcımzden sordum kımse ses etmedı

hayırlı Cumalaaaaarr opuyorumnanaktan
hamiş kalmaya çalışan arkadaşlarrrrııııımmmm

buarada domuz eti kıymasının kilosu 1euro şaka gibi,
acayip teşvik edici diğerleri için,yani onlar kilosu 5-10 euro olan inek etine o kadar para vermiyorlar,yada çok azı.
bende çok duydum bi tadına bakanı

allah kabul etsin ben cumadan cumaya duymuştum
100 taneyi bile şaşırmadan okuyamadığım için başlamaya hiç teşebbüs etmedim
bende günde 10 saat uyuyorum aşırı derecede uykuya düşkünlüğüm var kanka mirmirmirmir niydeceek bilmiyom
uyumadığım zaman hiç çekilmiyom :1ninca: o zaman kimse bana katlanamıyo
leyla gibi dolanıyom ortalıkta
hatta kaynanamlarda sabah 7 de kaldırmışlardı beni hatırlıyonmu niytmiştim :jeyyar: sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

nilüüüüüüüüüşşşşşşşşş botların ve çantan çok güzel bayıldım bende alacam bananeeeeeeeeee delikafadulden delikafadulden

teşekklürler canım..botları geçensene aldım diversonun..çanta uydurma pazar malı:):)hatta yırtılıyordu askısı:)al canım taba rengi çizme ve çantada çok hoşuma gidiyoe benimde.

şule sende domuz eti konusunda haklısın....içim kalkıyor resmen...

resimler çok güzel mopsy ya ben de atanırsm hayalım ilk maasımla praga gıtmektı ayy ınsallah

kızlar ya hormon testlerımı yorumlayabılcek bırı yok mu ıcımzden sordum kımse ses etmedı
yaz bakalım canım belki anlarız yorumlarız
kaydirigubbakcemile3 olur heralde senin niyetine okur

evet evet benim niyetime okusun
o adet oluncada onun niyetine ben okurum zemuszemus

bu arada 70 tane yasin okuyanın her dileğide gerçekleşiyomuş
günde 7 tane okuyup 10 günde bitirmeyi düşünüyorum inşallah

domuz çok ucuz.çünkü çok çabuk ürüyorlar ve büyüyorlar.hemen kesilecek kıvama geliyormuş kısa sürede.oyüzdende çok ucuz..dana falan pahallı geliyor onlara.

su-zehracımm 7 tane okuduğunuz nedir geçmişte göremedimmm....banada söyleyin bende okim....

valla domuz etini ucuz diye zararını bilerek yiyene ben hiç acımıyorum
yesinler bulsunlar belalarını

kızz nilüüüüüüüüüüüüüüüüü yine gezmeye gitmişsin tatil falannnnnn ohoh maşaallahhhh bizde işlerdenbfırsat bulamadık bir yere gitmeye bu senee

atamanımı bekliyorsun ??inşallah atanırsın.parag çok güzel gerçekten o binalar yapılar herşey çok güzel....tavsiye ederim. bizde hayran kaldık oraya ..engüzel aylar ekim kasım..aralık soğuk zamanı oluyormuş orası için.

tefricıye gönülde ne niyazın varsa onun olması için yapılan bir duadır baskalarıyla paylasarak okumaktansa nıyet sahıbıının ıcten yakaraarark dilegini isteyerek okuması daha makbuldur diye bılıyorum ben

bu arada nıye bana kımse cevap vermedi

inş. canım

sen onun niyetine niye okuyorsun o senin inyetine okuyor sende kendi niyetine okuyacan sırnaşık şey yoksa 41 günü tamamlayamazsın

hoşgeldin canım
hayırlı cumaların olsun Şeniz

nette aratırsan çıkıyor,mesela tsh ımı istiyosun,tsh yazarsan çıkıyor
ben kan testimi yorumlardım hep öyle,hemen hemen hepsinin ne anlama geldiği var

kalabalığı bırakıp gidesim yok ama markete kadar gitmem lazım görüşürüz
dağılmayın hee gelince yoklama yapacam

domuz çok ucuz.çünkü çok çabuk ürüyorlar ve büyüyorlar.hemen kesilecek kıvama geliyormuş kısa sürede.oyüzdende çok ucuz..dana falan pahallı geliyor onlara.
canım 7 tane onun divin yazdı yasin okunuyormuş benim dediğim 41 gün boyunca günde 1 tane meryem suresi çok faydası oluyor tavsiye ederim benim başım geleni bu ay yazdım 1 2 sayfa geride şimdi çıkmam lazım kızımı almaya gitcem anaokulundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…