selam kızlar topiğiniz ayırlı ugurlu 2010 bereketli bir yıl olsun size mazimi anlatmak istedim bir umut olsundiye hiç bir zaman karamsarlığa ugramayın 5buçuk sene evliyim ve artık bebişimiz yolda allah nasipederse 6sniemizde cekirdek ailemiz oluşacak
kızlar bende pcos hastasıyım kilo tüy ve adet düzensizliği yaşadım çok özel drlara hastaneler gitiim senin cocuğun olur deyip hiç bir ilaç vermeden hep eve yolladılar sonunda işten ayrılıp bu işin peşine düşcem dedim ve ayrıldım işten balırköyde kadın doğum devlaet hastanesinin inferlite bölümüne başladım smer hormın testleri spermanalizi rahimfilmi hepsi yapıldı ve temiz cıktı sadece yumurta gelişmiyordu 4 ay klomen tedavizsi görsüm ve allahıma allahım sen bebişimiz hayırlı zamnda ver diye hep dua etttim son ay klomenle birlikte bal tarcın ve cörek otu karışımıda yedim sabahları birer adet incir yedim faydası oldumu bilmiyorum ama adetime bir gün kala bebişimin varlığından haberdar olduk allahım burda tüm isteyen arkadaşlarımızın hayırlı zamanda gönüllerine göre ver yarabbim
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamabende anlatayım kendimi 18 aylık evliyim babasına cok düşkün bi kızdımm ve evlendikten sonra hemen sırf babama torun vermek için cok istedim bebişim olsun diye ama olmadı babam benim bebegimi görmededn kanserden vefat etti cok cırpındım ama olmadı sonra onun acısını yavrumla kapatmak istedim olmadı önerilen ne kadar dr varsa gittim hiç bi sorun cıkmadı psikolojik dediler cok yıprattım kendimi sonra hersey allahtan deyip bıraktım bebek işini sonra sogan kürünü yaptım ve hamile kaldım. hamile kaldıgımı bilmeden sag kasık agrısında dayanamayıp acile gittik eşimle dr apandist süphesi var dedi tahlil istedi gebelik varmı dedi ben yok dedim olmuyo dedim esim o anda gözümün içine bi baktı ki anlatamam o zaman röntgende isticem dedi tamam dedim. eşimin röntgen kapısında önüme gecipte askım girme ya bebek varsa dedi yok olmuyo işte sende biliyosun dedim ne olur girme diye 5 defa dedi o anı hiç unutamıyorum veeeeeeeeeeeee cektirdim bebegimi kendi ellerimle katlettimmsenağlamasenağlamaveeeeeeeeeeeeee adet günüm geldi olmadım dedim misafirim coktu cok zorlanmıstım herhalde stresten olmadım dedim bekledim 5 günün sonunda kayınvalidemin zoruyla test yaptım pozitifdi cift cizgi cıkınca herkes sevindi ben röntgen dedim ne olacak ya bebegime bişe olduysa ve kortugum basıma geldi kanamam basladı kan degerlerim hızla düştü ve bebegimi kaybettim belkideeeeeee bana küstü onu cok sevmediğimi düsünüp bıraktı beni belkide haykırdı ben burdayım yapma anne diye babasıyla dillendi hala affedemiyorum kendimi neden yaptım bebgim vardır diye ilaç bile içmeyen ben röntgen kapısının önünden bile gecmeyen ben neden yaptım allaha sıgınıyorum umarı annesini cennetten kokluyodur meleğimmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbensenağlamasenağlamasenağlama
aminnnnnnnnnnnnnnnnn canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:izmirde ezan kunuyor ayy içimden geldi nasıl dua ettim hepimiz için rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere divinin doğum hikayesi gibi güzel hikayeler yazmayı nasip etsin bizlere diviyede ikinciyi yazmayı nasip etsin amiiiiiiiiiiiiin
hoşgeldin özbekcim çok sağol yazdığın için gerçekten umut oluyor bu yazlar hepimize alkisalkisalkisbizim için duanı esirgeme olurmu inşallah 2010 uğurlu gelir kızlar:lepi::lepi:selam kızlar topiğiniz ayırlı ugurlu 2010 bereketli bir yıl olsun size mazimi anlatmak istedim bir umut olsundiye hiç bir zaman karamsarlığa ugramayın 5buçuk sene evliyim ve artık bebişimiz yolda allah nasipederse 6sniemizde cekirdek ailemiz oluşacak
kızlar bende pcos hastasıyım kilo tüy ve adet düzensizliği yaşadım çok özel drlara hastaneler gitiim senin cocuğun olur deyip hiç bir ilaç vermeden hep eve yolladılar sonunda işten ayrılıp bu işin peşine düşcem dedim ve ayrıldım işten balırköyde kadın doğum devlaet hastanesinin inferlite bölümüne başladım smer hormın testleri spermanalizi rahimfilmi hepsi yapıldı ve temiz cıktı sadece yumurta gelişmiyordu 4 ay klomen tedavizsi görsüm ve allahıma allahım sen bebişimiz hayırlı zamnda ver diye hep dua etttim son ay klomenle birlikte bal tarcın ve cörek otu karışımıda yedim sabahları birer adet incir yedim faydası oldumu bilmiyorum ama adetime bir gün kala bebişimin varlığından haberdar olduk allahım burda tüm isteyen arkadaşlarımızın hayırlı zamanda gönüllerine göre ver yarabbim
Ay cnm benim ne kadar mutlusundur şimdi inş.. güzel güzel geçirirsin hamilelik dönemini alırsın yavrunu kucağına
onun için açtım bu topiği cnm birbirimize destek olalım paylaşalımki bebişlerimiz çabuk gelsin dimiyerimsenibenkızlar hepinize teşekkürler , moral verdiniz bana. İyiki yazmışım. Ben Konya'ya yeni tasındım. Doktor önerileriniz olursa sevinirim. Artık vakit kaybetmek istemiyorum.
opuyorumnanaktangüle güle kanki kolay gelsin sanakızlar ben kaçtım azıcık işim var
görüşmek üzere hoşçakalın a.s.
opuyorumnanaktansanada güle güle zehra yine beklerimkızlar çıkıyorum kızım anaokulundan alcam görüşmek üzere
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3çitosum beni geçeceğine eminim zaten kız azcık içimde bi hırs olur dimi sana yok geçemezsin desem ya dimi ama nedense hiç içimden gelmiyor ya zayıflmak ama dur bakalım bi sürpriz yapabilirim ama şunu söyleyeyim sen beni geçersin sen beni geçersin he he he
oyyy canımm benim zor bi durum ama bence kendini suçlama kader kısmet böyle yazılmış inşallah tekrar hamile kalırsın :Saruboceq:bende anlatayım kendimi 18 aylık evliyim babasına cok düşkün bi kızdımm ve evlendikten sonra hemen sırf babama torun vermek için cok istedim bebişim olsun diye ama olmadı babam benim bebegimi görmededn kanserden vefat etti cok cırpındım ama olmadı sonra onun acısını yavrumla kapatmak istedim olmadı önerilen ne kadar dr varsa gittim hiç bi sorun cıkmadı psikolojik dediler cok yıprattım kendimi sonra hersey allahtan deyip bıraktım bebek işini sonra sogan kürünü yaptım ve hamile kaldım. hamile kaldıgımı bilmeden sag kasık agrısında dayanamayıp acile gittik eşimle dr apandist süphesi var dedi tahlil istedi gebelik varmı dedi ben yok dedim olmuyo dedim esim o anda gözümün içine bi baktı ki anlatamam o zaman röntgende isticem dedi tamam dedim. eşimin röntgen kapısında önüme gecipte askım girme ya bebek varsa dedi yok olmuyo işte sende biliyosun dedim ne olur girme diye 5 defa dedi o anı hiç unutamıyorum veeeeeeeeeeeee cektirdim bebegimi kendi ellerimle katlettimmsenağlamasenağlamaveeeeeeeeeeeeee adet günüm geldi olmadım dedim misafirim coktu cok zorlanmıstım herhalde stresten olmadım dedim bekledim 5 günün sonunda kayınvalidemin zoruyla test yaptım pozitifdi cift cizgi cıkınca herkes sevindi ben röntgen dedim ne olacak ya bebegime bişe olduysa ve kortugum basıma geldi kanamam basladı kan degerlerim hızla düştü ve bebegimi kaybettim belkideeeeeee bana küstü onu cok sevmediğimi düsünüp bıraktı beni belkide haykırdı ben burdayım yapma anne diye babasıyla dillendi hala affedemiyorum kendimi neden yaptım bebgim vardır diye ilaç bile içmeyen ben röntgen kapısının önünden bile gecmeyen ben neden yaptım allaha sıgınıyorum umarı annesini cennetten kokluyodur meleğimmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbensenağlamasenağlamasenağlama
aminnnnn inşallahhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:izmirde ezan kunuyor ayy içimden geldi nasıl dua ettim hepimiz için rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere divinin doğum hikayesi gibi güzel hikayeler yazmayı nasip etsin bizlere diviyede ikinciyi yazmayı nasip etsin amiiiiiiiiiiiiin
selam kızlar topiğiniz ayırlı ugurlu 2010 bereketli bir yıl olsun size mazimi anlatmak istedim bir umut olsundiye hiç bir zaman karamsarlığa ugramayın 5buçuk sene evliyim ve artık bebişimiz yolda allah nasipederse 6sniemizde cekirdek ailemiz oluşacak
belenaycım valla buayda sen benim içime doguyorsun önüzdeki ay inşallah minişime arkadaş gelcak tabi herseyden önce allahtan hayırlısı ile canım gönlüm ilk senden yana sonra vildan onra osmaniyede içimden böyle geçiyor valla
evet cnm bende düşündüm bunu akşam eve gidince liste yapıcam bakalım bizim listenin ilk hamişi kim olucakkaydirigubbakcemile3citoscum istrseniz beryal gibi bir umut listesi hazırlayın kendinize güzel olur kanımca
evet cnm bende düşündüm bunu akşam eve gidince liste yapıcam bakalım bizim listenin ilk hamişi kim olucakkaydirigubbakcemile3
tamam sen yap canım bu işi sana veriyom küsmeee:teselli::1hug::çok üzgünüm: :dilcikar: :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?