2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

dualrım hepinizle canım herseyden önce arkadaşlar moralinizi yüksek tutun çünkü hormonları çok etkiliyor üzüntü ve yolun yarısını bitirmek için herşeyden önce minişinizin gelcegine inannın inanın ben 16 ay boyunca hep minişim gelcegini biliyordum allahım tamamına erdiriir inşallah

Ay cnm benim ne kadar mutlusundur şimdi inş.. güzel güzel geçirirsin hamilelik dönemini alırsın yavrunu kucağına

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

aminnnnnnnnnnnnnnnnn canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hoşgeldin özbekcim çok sağol yazdığın için gerçekten umut oluyor bu yazlar hepimize alkisalkisalkisbizim için duanı esirgeme olurmu inşallah 2010 uğurlu gelir kızlar:lepi::lepi:

çitosum beni geçeceğine eminim zaten kız azcık içimde bi hırs olur dimi sana yok geçemezsin desem ya dimi ama nedense hiç içimden gelmiyor ya zayıflmak ama dur bakalım bi sürpriz yapabilirim ama şunu söyleyeyim sen beni geçersin sen beni geçersin he he he

özbekçim canım benim sonunda kavuşuyorsun meleğine ben sana dedim demi az kldı içime doğyor diye ah bide kendim içime doğsam dualrını eksik etme bizlerden

kızlar hepinize teşekkürler , moral verdiniz bana. İyiki yazmışım. Ben Konya'ya yeni tasındım. Doktor önerileriniz olursa sevinirim. Artık vakit kaybetmek istemiyorum.
onun için açtım bu topiği cnm birbirimize destek olalım paylaşalımki bebişlerimiz çabuk gelsin dimiyerimseniben

kızlar ben kaçtım azıcık işim var
görüşmek üzere hoşçakalın a.s.
opuyorumnanaktangüle güle kanki kolay gelsin sana

kızlar çıkıyorum kızım anaokulundan alcam görüşmek üzere
opuyorumnanaktansanada güle güle zehra yine beklerim

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

oyyy canımm benim zor bi durum ama bence kendini suçlama kader kısmet böyle yazılmış inşallah tekrar hamile kalırsın :Saruboceq:
aminnnnn inşallahhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

aminn canım sağolll tebrik ederim senide rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallahh:Saruboceq:

belenaycım valla buayda sen benim içime doguyorsun önüzdeki ay inşallah minişime arkadaş gelcak tabi herseyden önce allahtan hayırlısı ile canım gönlüm ilk senden yana sonra vildan onra osmaniyede içimden böyle geçiyor valla

kulaklarım çınladı bi bakmaya gelmiştim sositososito hihoyyyt hihoyyyt :Saruboceq:

ben ben ben yapacam listeyi banane banane ben yapacam delikafadulden delikafadulden

arkadaşlar mehaba.bende yenı geldım benım hıkayemde.4 yıllık evlıyım.3 yıldır korunmuyorum bu yıl tedavıye başladım.ıkı aşılama oldum negatıf.buay tup bebek denedım sonucunu dun aldım malesef negatıf.çok moralım bozuk.eşimdede bendede problem yok 3 embrıyo transfer edıldı.ama sonuç negatıf.allahım ınş herkesın gonlun egöre verır.ınşallah fazla beklemeden kucağımıza alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…