Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
elbette hepimizin evliliğinde sorunlar olabilir farklı insanlarız ama tavvisey halledebiliyor olmak ve yıpranmamak mesela cocuk tedaviyle olmuş ama gecinemiyorlar örnegii
bana doktorum demişişti hemen cocuk yapın diye bende evlilik oturmadan olmaz demiştim o da belli olur bir evliliği yürütüp yürütemeyeceğin demişti gercekten haklıydı hayat ne gösterir tabi bilinmez ama üç asağı beş yukarı tahmin edilir geçinmeye niyetin varsada uzatmıcan problemleri diye bir karar almıştım ben onu uygulamaya calısıyorum elimden geldiğince tabi
kadınlar cok biriktirip yıllar sonra acısını cıkarıyorlar yada patlıyorlar onlarda haklı ama zamanında halletmek lazım erkekler geriye dönük olunca anlayamıyorlar cunkii
yıllarca cekiyorlar cocuk büyüyünce isyan ediyorlar ya bende ona anlam veremiyorum adamlara acıyorum o zaman adam yıllarca hersey yolunda sanıyor sonra dumur oluyor

hımm bende kızarsam yüzüne bakmam cnm çok inadımdır yapılan hiç birşeyi unutmam eğer haklıysa o özürümü dilerim cnm bundan fazlasınıda istemesin benden zaten benim sorunlarım bana yetiyor

sende haklısın ama onun acısnda da dusun zaten iyilerin kıymeti maalesef bilinmez belki adam senle basbasa olmak istiyor belki bu görüşmeler cok geliyor sesini cıkaramıyor belki rahat edemiyor bilemezsin ki

bebing cim gün parası beni paklamaz arbanın masraflarının anca bi kısmını karşılar
tüp taktırdık kasko eee biraz da ben istanbul da açıldım yetmiyo bile

bi de okulda günüm var benim:))))ama onun parasını aldım o da araba için gitti:=))))

Kızlar slmmmm,çok ağrım var,adet oldum.Gerginim,sinirliyim.Neyse,Burptan güzel bir haber var en azından,ama sonuda güzel olacak,çok yoğun hissediyorum.
Yarın akşam Kıbrısa gidiyorum.1 hafta yokum kızlar.Pc götürmeyeceğim.Umarım dönüşümde bir sürü güzel haber alırım sizlerden.Nursimden,gamzeden,burptan ve diğer sürpriz yapacak arkadaşlardan..Ufffff çok ağrım var....

sende haklısın ama onun acısnda da dusun zaten iyilerin kıymeti maalesef bilinmez belki adam senle basbasa olmak istiyor belki bu görüşmeler cok geliyor sesini cıkaramıyor belki rahat edemiyor bilemezsin ki

onuda anlıyorum cnm ama açıkça söylesin bana kavgada neler söylüyor neler eğer varsa byle bir sıkıntısı söylesin onuda anlıyorum ailesiyle benm aramda kaldı cnm daha ne sorunlar var bi bilsen

gamze çabuk barış kocanla
bizler alıştık evde rahat rahat yaşamaya belirgin sebep o değildir ama etkisi vardır
alttan al canım sorunu tam bilmiyorum ama birinin bu durumu çökzmesi lazım
düşününce ne saçma
şimdi adama trip atıp kinleşiyosun
yarın öbürgün onun çocuğuna hamileyim diye sevinçten uçacaksın:=))))
bu ne yaman çelişki bacııım
barışın artık güzel günler yakın inşallah

baska sorunlarınızın oldugunu anladıgım için üstünde bu kadar duruyorum canım
bibrbirniizi seviyorsanız halleceksizin başka yolu yok kavgada hersey söylenir belki o bile farkında degiildir siz bu tatile gidin bi herseyden uzaklasın yeni bir sayfa acın evinize dönüşte hiç yasanmamıs gibi kapatın...

cnm yaa ilaç içsene geçmiş olsun bende ölüyorum adet sancılarından ya bende bi ilaç var felden flash die 10 tane çıkıyor emme tablat tadida çok güzel mayhoş bi tadı var hemşire olan yengem söyledi çok ii geliyor ben yıllardır ondan kullanıyorum sende kullan cnm papatya çayda ii geliyor
sağol cnm bu ağrında bizleri düşünüyosun teşekkürleropuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

teşekkürler cnm söz dediğini yapıcağım sağol arkadaşımolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

tuanaycım ii yolculuklar sana tatlım inş sende tüm sıkıntıları bırak gel kıbrısta dönüşte biz sana güzel haber verelim sende bir dahaki regl döneminde anlaştıkmı...

haklısın cnm yaa hem kavga ediyorum hemde hamşle oluyum die çabalıyorum cnm
işte şunu anlıyorum ki bu aşılama hepimizde çok gerildik cnm stres sinir yaptık kolay değil bu sıkıntıları çeken anlar bizi

müzikten kaptın 5 i hadi bakalım:))) bu şarkıyı bende severim ya....

kııııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
bana niye kimse yazmıyoooooo
görmüyonuz mu yazdıklarımıııııııııııııı

benim eşim melek gibidir ben cazgırım :))) sessiz sakin bi adam....
özel arabanızla gidecekseniz yat arkada dediğim gibi ara arada in gez...

pardon yazmışınız utandım şimdi

kızlar bu çatlatma iğnasinde hamilelik hormonu oluyomuş ya
hamile gibiyim göğsüm sızlıyo arada bir
yanıyorum yine
uykum var
ne kadar özlemişim ben hamile olduğum günleri((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…