maşallah kalabalığız... gamzecim ne olur kendini çok üzmemeye çalış bizde tartışıyoruz onların tadı tuzu evliiğin abartmamak şartıyla özellikle ben kızarım iki dakikaya sinirim hemen geer sonra öperim gıdısından barışırız...
gamze bu pide nerde geçende söyledin bulamadım ben...
sende haklısın ama onun acısnda da dusun zaten iyilerin kıymeti maalesef bilinmez belki adam senle basbasa olmak istiyor belki bu görüşmeler cok geliyor sesini cıkaramıyor belki rahat edemiyor bilemezsin ki
Kızlar slmmmm,çok ağrım var,adet oldum.Gerginim,sinirliyim.Neyse,Burptan güzel bir haber var en azından,ama sonuda güzel olacak,çok yoğun hissediyorum.
Yarın akşam Kıbrısa gidiyorum.1 hafta yokum kızlar.Pc götürmeyeceğim.Umarım dönüşümde bir sürü güzel haber alırım sizlerden.Nursimden,gamzeden,burptan ve diğer sürpriz yapacak arkadaşlardan..Ufffff çok ağrım var....
baska sorunlarınızın oldugunu anladıgım için üstünde bu kadar duruyorum canım
bibrbirniizi seviyorsanız halleceksizin başka yolu yok kavgada hersey söylenir belki o bile farkında degiildir siz bu tatile gidin bi herseyden uzaklasın yeni bir sayfa acın evinize dönüşte hiç yasanmamıs gibi kapatın...
gamze çabuk barış kocanla
bizler alıştık evde rahat rahat yaşamaya belirgin sebep o değildir ama etkisi vardır
alttan al canım sorunu tam bilmiyorum ama birinin bu durumu çökzmesi lazım
düşününce ne saçma
şimdi adama trip atıp kinleşiyosun
yarın öbürgün onun çocuğuna hamileyim diye sevinçten uçacaksın:=))))
bu ne yaman çelişki bacııım
barışın artık güzel günler yakın inşallah
ben de söylicem şarkı
VUR KADEHİ USTAAAM
BU GECE DE SARHOŞUZ
KALAN SAĞLAR BİZİMDİR
ACIDAN MAYHOŞUZ
İKİ SATIRLIK ADAMLARI MUSALLAT ETTİK ÖMRÜMÜZE
OOONDANDIR BÖYLEEE DÜBE VURUŞUMUUUUUUUUUUZZZZZZZZZZZZZZZ
doğru söylüyor cnm hata bendeye onun bu yaptıklarına rağmen oturuyorum evinde sizin eşlerinizi bilmem ama eşim beni hiç anlamıyor hemde hiççç
cnm korkuyorum bişey olur die ben perşembe günü öğreniceğim cuma günüde gideceğiz nevşehire otel ayarlamışlar 4 5 aile özel arabalarla gideceğiz galiba gerçi o bebeiğin düleceği varsa düşer diyorum bende sivasada yakın aslında arada bi kayseri var bakalım artk ama benim içinde ii olur hiç tatile gitmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?