Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
BEBıNGGGGGGGGG bak sabahtan beri seni sormuyorum ha geldi ha gelecek diye hala ses soluk yok neredesin bakayım sen.... gizem yapmışsın sanırım:)))

gamzecim ben çıkıyorum tatlım sonra görüşürüz tamam mı... sende sıkma canını ....

söyle cnm söyle öyle valla KOCA KAFALIII işte
sen dur benim bi tahlilim sonuçlansında ben ona biliyorum
bide beni ağlattı cnm ondan sonrada ğeşimde dolanmıya başladı beni bi ateş sardı hastalandım yattım annemde var o kadında ağladı onuda üzdük
sonra yanıma gelip duruyor
ben hatalıymışım ama yine ben onu anlamıyomuşum psikolojisi bozukmuşş onun psikolojisinede onada
sonradanda özür diledi ama onun bana yapptıkları içimde duruyor aklıma geldikçe ağlıyorum ben uğraşıyorum coçuğumuz olsun belki düzelir die onun bana yaptına bak
canımı açıtmaya devam ediyor benim halime ne zaman üzülüpte anlıyacak beni bilmiyorum
şimdide nevşehire tatil ayarlamış 2 gün özür olsun die ama gidemem eğer hamile kalırsam yolculuk yapamam inşş kalırımda hiç yaşamadığım tatili bile ölene dek yaşamasam keşke

özlemim gamzem saolun allah düşmanımın başına vermesin bu yaşadıklarımı inşallah hepimiizin yüzü güler
benim çok ateşim var kızlar inşallah enfeksiyon değildir biraz dinleneyim

tmm cnm kolay gelsin sonra görüşürz
bende makineye bulaşık dizicem benimde işim var kendine ii bak görüşrüz öptüm

özlemim gamzem saolun allah düşmanımın başına vermesin bu yaşadıklarımı inşallah hepimiizin yüzü güler
benim çok ateşim var kızlar inşallah enfeksiyon değildir biraz dinleneyim

cnm benim değildir inşş sende kendine ii bak öptüm senide kocaman

ohhhh kimse yokkk bende şarkı söyleyim bağıra bağıra
kim bakar ardına senmi benmi adın ne senin gülmü dikenmi yana yana ben yandım benim adım korken senin adın buzmu söyle erimezmiiiiiiiiiiii

selam kızlar valla bayagıdır burdayım okumaktan gözlerimp pörtledi....
malum calısıyorum bugun yine.gelen gidende ara veremkten anca yazmaya fırsat bulabildim.

burpum acayip sevindim çok şükür süper bi haber aldık sonunda.aferin sana yumurtladın sonunda kaliteli heyecandan atesin cıkmıstır.bundan sonra olumlu olacaksın yoksa kafanı patlatırım haberin olsun

aksam hastalandım kızlar korkunç bir bulantı uyuya kalmısım üşüttüm herhalde..
bide yediklerime dikkat etmeyince midem hemen bozuluyor hava brbaat öyle bir rüzgar varki anlatama saaatte hızı 70km yi geçiyordur. heralde...

yazdıklarınız okumak cok hosuma gitti ama cevap yazamıccam cunki kendimi pek iyi hissetmiyorum acıkcası...

gamzecim eşinle sorunlarını biran önce hallet bebeğiniz olmadan bu cok önemli günahsız bir bebeğin böyle bir ortamda yasamaya hakkı yok çünki hemde onu isteyen bir ailede biliyorsun ki daha anne karnında herşeyi duyabiliyor bebekler.. bunu unutma canım.eşinin işi çok zor bazen bunalıma bile girebiliyorlar sende haklısın tabi orta bir yol bulmalısınız.yuazık etmeyin birbirinize..
sen yıpranıyorsun bence bana öyle geliyor yada.tatil size iyi gelir bunu degerlendirin hemde onun yaptıgı jesti geri cevirme bak sana el uzatıyor bunları düşünemeyen biride olabilirdi...

ya allah aşkına bunların niye psikolojisi bozuk her zorluğa göğüs geren biziz sıkıntısını çeken bunlar.. niye sen hatalısın ondan bir bebiş sahibi olmak istediğin için mi? valla çivi çıkıyor izi klıyor yapılan unutulmuyor ben biraz kinciyimdir hiç unutmam ... iyiliğide kötülüğüde unutmam... hamilelikte yolculuk çok praoblem olmuyor tabi kendi arabanız varsa... sık sık inip bacakları bir açmak gerekiyor tabi arabadan inip 10-15 dk gezin diyorlar.. birde bol bol su için diyorlar bebişle gidersin tatlım sorun olmaz....

günaydın dicem ama saat te geç oldu:))))))))))))))))))))))
merhaba kıızlaaaarrrrrrrrrrrrrrr
geç kalktık kahvaltı yaptım mutfağımı temizledim midem bulandı çamaşır suyundan
sonra azcık ta bi evi temizledim
yarın da salonumu temizlicem haftaya günüm var
kaynatmışsınız valla

gamzecim ya şaka yaptım ben tabi öyle değilsindir:))
benim bulaşıklar dizildi yeniler yeleşti bile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…