sıkıldı benden:gitme::çok üzgünüm:
inşş cnm hayyalerimiz yarım kalmazda bir gün gerçekleşir
valla koca kafalıymış ha kusura bakma da ... insan yapacaksada bir kaç gün yapar sonra karısının gönlünü hoş tutmaya çalışır değil mi ama ... yazık değil mi bize bizim çektilklerimizi çekseler bebek falan doğurmaktan vazgeçerlerdi çok eminim... hasta olunca bile nazları çekilmiyor sonuçta....
canım neden sıkılsın ya deme öyle...kız bana bak yoksa çok mu dırdır ediyorsun adamın kafasını sen mi şişirdin de koca kafalı oldu:)))
özlemim gamzem saolun allah düşmanımın başına vermesin bu yaşadıklarımı inşallah hepimiizin yüzü güler
benim çok ateşim var kızlar inşallah enfeksiyon değildir biraz dinleneyim
ya allah aşkına bunların niye psikolojisi bozuk her zorluğa göğüs geren biziz sıkıntısını çeken bunlar.. niye sen hatalısın ondan bir bebiş sahibi olmak istediğin için mi? valla çivi çıkıyor izi klıyor yapılan unutulmuyor ben biraz kinciyimdir hiç unutmam ... iyiliğide kötülüğüde unutmam... hamilelikte yolculuk çok praoblem olmuyor tabi kendi arabanız varsa... sık sık inip bacakları bir açmak gerekiyor tabi arabadan inip 10-15 dk gezin diyorlar.. birde bol bol su için diyorlar bebişle gidersin tatlım sorun olmaz....söyle cnm söyle öyle valla KOCA KAFALIII işte
sen dur benim bi tahlilim sonuçlansında ben ona biliyorum
bide beni ağlattı cnm ondan sonrada ğeşimde dolanmıya başladı beni bi ateş sardı hastalandım yattım annemde var o kadında ağladı onuda üzdük
sonra yanıma gelip duruyor
ben hatalıymışım ama yine ben onu anlamıyomuşum psikolojisi bozukmuşş onun psikolojisinede onada
sonradanda özür diledi ama onun bana yapptıkları içimde duruyor aklıma geldikçe ağlıyorum ben uğraşıyorum coçuğumuz olsun belki düzelir die onun bana yaptına bak
canımı açıtmaya devam ediyor benim halime ne zaman üzülüpte anlıyacak beni bilmiyorum
şimdide nevşehire tatil ayarlamış 2 gün özür olsun die ama gidemem eğer hamile kalırsam yolculuk yapamam inşş kalırımda hiç yaşamadığım tatili bile ölene dek yaşamasam keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?