Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ohhhh kimse yokkk bende şarkı söyleyim bağıra bağıra
kim bakar ardına senmi benmi adın ne senin gülmü dikenmi yana yana ben yandım benim adım korken senin adın buzmu söyle erimezmiiiiiiiiiiii

ben funda arar'a bayılırım birde ondan bir şarkı söylesen canım...

burp sevindim canım bak bide yamuk deyip duruyodun
cillop gibi yumoşlara
bebek olacak bebek onlar:))))))))

önceden yaşadıklarına da çok üzüldüm Allah korusun nelere mal olabilirdi

neyse geçmiş gitmiş gelecek bebeğin inşallah kaliteli kaliteli yumoşlardan

eli sopalı geri gelmiş:)))klava:
bende de bulantı var ya üşüttüm mü acaba( sende dikkat et rüzgarda falan kalma ....

cnm benim teşekkür ederim söylediklerin için bazen oluyor işte böyle şeyler her evde var ama ben çok yıpranıyorum aslında hayatımda yaşamadığım bir tatil olucak ama hamile kalırsam gidemem bekledim onu bişey olur die korkarım

ben de söylicem şarkı

VUR KADEHı USTAAAM
BU GECE DE SARHOŞUZ

KALAN SAĞLAR BıZıMDıR
ACIDAN MAYHOŞUZ

ıKı SATIRLIK ADAMLARI MUSALLAT ETTıK ÖMRÜMÜZE
OOONDANDIR BÖYLEEE DÜBE VURUŞUMUUUUUUUUUUZZZZZZZZZZZZZZZ

abooooo saat kaç ya ne ykusu bu evin bereketini kaçırmışsın ha:)))
günde mi yapıyorsun sen kokoşbayanssulusmile

kızlar ben dün çok yakın bi arkadaşımla konuştum 6 aylık bebeği var
kız piko lu tedavinin ilk ayında hamile kaldı çok tatlı bi oğlu var
eşiyle çok büyük sorunları var
biiti bu evlilik ama boşanamam oğlum var diyo ailesi de onaylamaz
o kadar üzüldüm ki
Allah onu da öyle sınıyo işte

gerizekalı kocası her şi kıza yüklüyomuş daha neler neler dövmeye bile yeltenmiş pislik
nasıl üzüldüm anlatamam

gamzecim sen de barış biran önce onlar belli edemiyo kimseyle konuşamıyo biz birbirimizle paylaşıp rahatlıyoruz bir an olsun emin olsun onlar daha stresli oluyo
biraz sen biraz o buluşun ortada
durum farklı olsa sürtsün burnu boşver derdim ama bizim durumlarımız hassas
unutma sen o adamdan bebek istiyosun
çabuk barışınzemuszemuszemuszemus

doğru söylüyor cnm hata bendeye onun bu yaptıklarına rağmen oturuyorum evinde sizin eşlerinizi bilmem ama eşim beni hiç anlamıyor hemde hiççç
cnm korkuyorum bişey olur die ben perşembe günü öğreniceğim cuma günüde gideceğiz nevşehire otel ayarlamışlar 4 5 aile özel arabalarla gideceğiz galiba gerçi o bebeiğin düleceği varsa düşer diyorum bende sivasada yakın aslında arada bi kayseri var bakalım artk ama benim içinde ii olur hiç tatile gitmedim

abooooo saat kaç ya ne ykusu bu evin bereketini kaçırmışsın ha:)))
günde mi yapıyorsun sen kokoşbayanssulusmile

11 de kalktık kahvaltı sil süpür derkeeen bu saat oldu
gün yapıyorum ama bi bakıma mecburiyet lojmandan dediler gönülsüz evet dedim bitiyo çok şükür benden sonra 1 kişi kaldı

gamzecim ya şaka yaptım ben tabi öyle değilsindir:))
benim bulaşıklar dizildi yeniler yeleşti bile..
ooooooooo hamaratsın desene bizimde temizlik bitti annem süpürdü sildi bende temizlik yaptım arkadaşlar msn adreslerimiz verelim birbirimize konuşuruz ordanda birbirimizi görürüz hemde ne dersiniz?
istiyen olursa ben gnderirim adresimi

maşallah kalabalığız... gamzecim ne olur kendini çok üzmemeye çalış bizde tartışıyoruz onların tadı tuzu evliiğin abartmamak şartıyla özellikle ben kızarım iki dakikaya sinirim hemen geer sonra öperim gıdısından barışırız...

kalması çok normal canım o işi yarın yapacağım sadece evi süpürdüm:))) yarın silip toz alıcam yormayacağım kendimi ya....

bak nasıl bildim kaydirigubbakcemile3 yorma kendini cnm amannnnn
temizlik dediğin nedir ki sen yaparsın o yine tozlanır boş verrrrrrrr
hayatını yaşa cnmm

ccanım bebek olsada git taile iyi gelir aranız guzelleşir adamın gönlünü accık hos tut
acaba annenin sizde olmasından mı rahatsız oldu bide öyle düşün canım
bişeycik olmaz bebeğine

of offfffffffffff söyle cnm söyle efkarlandım yine şurdan bi nar ekşisi içeyim geleyim kafa bulurum birazlaelaelaelaelae

ccanım bebek olsada git taile iyi gelir aranız guzelleşir adamın gönlünü accık hos tut
acaba annenin sizde olmasından mı rahatsız oldu bide öyle düşün canım
bişeycik olmaz bebeğine

cnm ben onu düşünmemiştim olabilir onun kimseye tahamülü yok zaten
ama annem ne yapsın kadın her ay buraya geliyor oda bizim için uğraşıyor o olmasa ben ne yaparım bana moral oluyor kızlar bide nannemi görseniz kadın resmen damadının önünde kul köle oluyor ne isterse koskaca kadın kalkıp yapıyor eğer oda onun gelmesini istemiyorsa dizine gözüne dursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…