kızlar çok kaynatmışsınız yine hepsini okuyamadım ama burp cum senin sonucu hızla okudum canım çok sevindim hadi bakalım pazartesiyi atlatınca gün saymaya başlıyoruz senin için dualarım seninle herşey çok güzel olucakkaydirigubbakcemile5
özlemcim tek taşın hayırlı olsunkaydirigubbakcemile5
denizcim benim bu ay 4.aşılamam olucak inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz çünkü burda tüp bebek merkezi yok Adana ya yada Antep e gitmem lazım o da çok zor olur yollarda
kız sevindim barıştığına ama iki dakikada hangi arada derede :))))))))))))))
sondan başlayayım nbnh umarım kendiliğinden hamile kalırsın aynı şehirde bile bu tüp bebek tedavisi zor allah yardımcın olsun eminim kendiliğinden kalacaksın hamile bebeğin anlayışlı çıkacak yormayacak annesini
denizcim moral bozmayayım ama en iyi ihtimal powersub ı yanmıştır yada hard disci elektirik kesintileri elektronik aletlere iyi gelmiyor
semracım hamilelerin duası turarmış canım benim kalbin temiz içine doğmuş inşallah sonrasıda hayırlı olur
mavide bugün güzel konser verdin kocişinin aşkından bülbüle döndün barışta rahatla ayol :))9
ya özlemim senin kociş kaç kilo asıl yemek yapa yapa bi alem oldun ömrün mutfakta geçiyor ayol amma şımartıyorsun kocişini :))) maşallah sana kocişin çok şanslı tek taşı hemde nasıl hakediyorsun oda biliyormuş kıymetini :)))
bebing terliklik yapıyor iş çıkışı kesin :)))
şimdi diyorsunuzki bulmuşda bunuyor ama istemiyorsam istemiyorum nereye gittiki şimdi manyak gibi sanki hamileyim aşeriyorum öylesine ağzımdan çıktı canım çekti diye bu abartının ne manası var kızarım böyle şeylere yaa
supernatural diye bir dizi var internetten indirip izliyoruz orada bir iblis var insanlara açlık yaşatıyor bir karekter habire hamburger yiyordu bende canım çekti dedim demez olaydım tutturdu yemek seepetinden ısmarlayacağım diye bende öğlende patates kızartması sosis falan yemiştim akşam akşam da yemek istemedim öyle şeyler tam ikna ettim bu sefer tutturdu evin yakınındaki hamburgerciden alacam diye çıktı evden geldi kapanmış kendi hamburger ekmeği malzemesi almış yapacam diye tutturdu istemediğim bir ttürlü anlamak istemedi yemiyeceğim dedim bu sefer giyindi atladı arabaya ta nereye hamburgerciye gidiyor apartmanda bağırttı beni pencereden bağırdım telefon açtım açmadı telefonu manyakmıdır nedir yaa ömrümde böyle birşey için alda yiyeyim diye pisboğazlık yapmadığımı bilir sinirde olurum böyle şeylere şimdi hışımla paralamak için bekliyorum onu manyakmıdır nedir neden anlamadıki istemiyorum işte allah alllaaah işgüzarlık yaptı nasıl kızdım
7 de geliyor cnm o işten
belli olmaz benim işim yarın yine küserimkaydirigubbakcemile3
ama yarın sevgililer günü olaz dimi küslükbayanssulusmile
ayy öslem ben kaçırmışım cnm kocacığın doğum gününde tek taşmı aldııı
ayyyyy harika yaaa güle güle kullan cnm
özleem cicim puaçayı daha yapamadım yeni başladım mayalanmasını bekliyorum
gel cicim gel
yarın eşim çalışıyo((
gel birlikte kutlayalım sevgililer gününü
aaaahhhhhhhhhhhh
hepimiz yakın olsak ta toplansak hafta sonları ne güzell olur
özlem biz buluşsak yaaa
bigün eşin çalışırken gel ciddi söylüyorum misafir ediym seni
biz de atıştık bugün oysaki ne iyi kocm var demiştim(((
barıştık zaten küsemiyoruz da
annesi gil gelecek ben azcık söylendim o da söylendi
falan filan gelsinler tabi gelecekler
ama o sanki ben istemiyomuşum gibi onları şirin göstermeye çalışıyo ben de bozuluyorum
canım ya olur aslında eşlerimizde tanışsın canım bişey olmaz... haftaya gelirsek eğer buluşuruz olmazsa... bende beklerim canım ya...
düşünce acıdın yani barıştın iibizde geçen yıl sevgililer gününde küstük(( ılgazda kayak yaparken düştü mecburen barıştık:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?