Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım gamzem sen kocanı iyi tanırsın genel olarak taviz verme ama dengeyide sağla herzaman hat höt olmaz tatlı sert olacaksın :) çok iyi davrandıkça şımarıyor bu adamlar arada paparayı basacaksın ertesi gün kıral gibi davranacaksın ama bu taktikler inanki kendiliğinden oluyor ben şu an çok kızdım zaten doğru akıl veremem ama bu kesinlikle kocanın huyu suyu ile alakalı bir durum bazılarına ne yapsan yontlmuyor dediğim dedik oluyor

kız sevindim barıştığına ama iki dakikada hangi arada derede :))))))))))))))

cnm o dizi şeytanlar ve melekler o dizi tnt de her çarşamba 19.45 oynuyor bizde ordan isliyorum arada çok korkuyorum arada saçmalıyorlar gülüyorum bide biz kyle xy bakıyoruz oda cumartesi günleri 19.45 oda güzel izle bak

evet cnm zaten bi yüz verirsem hep sen haklısın senin dediğin olsun dediğim zamanda oldu cnm ama en doğrusu taviz vermemek onun her yaptığına

daha güzeli senin olsun canım teşekkür ederim....

canım ya kocişim bugün bile çalıştı yeni doğan buzağı kontrolü ve manda desteği için çiftçilerle görüşmeleri vardı müdürüyle çıktılar sabah 10 da akşam 6 da evdeydi ( çok çalışıyor yapmam lazım canım.... ay geçenlerde suni tohumlamadan doğan ikiz varmış ayy nasıl mutlu oldum bilemezsin:)))

ayy öslem ben kaçırmışım cnm kocacığın doğum gününde tek taşmı aldııı

ayyyyy harika yaaa güle güle kullan cnm

adam antreman yapsın bırak...
nasıl olsa yakında çok çok yaşayacak bu durumu inşallah
kızma sonra gitmek istemez baştan alışsın

sen kaşınıyorsun burpum geliyorum bakklava: adamcağız ne güzel seni düşünüyor....

kızlar bildiğiniz güzel film sitesi varmı bi site var bazen filmleri açılmıyor bu gün bi film seyrediyim dedim

7 de geliyor cnm o işten
belli olmaz benim işim yarın yine küserimkaydirigubbakcemile3

ama yarın sevgililer günü olaz dimi küslükbayanssulusmile

bizde geçen yıl sevgililer gününde küstük(( ılgazda kayak yaparken düştü mecburen barıştık:))

özleem cicim puaçayı daha yapamadım yeni başladım mayalanmasını bekliyorum
gel cicim gel
yarın eşim çalışıyo((
gel birlikte kutlayalım sevgililer gününü

aaaahhhhhhhhhhhh
hepimiz yakın olsak ta toplansak hafta sonları ne güzell olur
özlem biz buluşsak yaaa
bigün eşin çalışırken gel ciddi söylüyorum misafir ediym seni

biz de atıştık bugün oysaki ne iyi kocm var demiştim(((
barıştık zaten küsemiyoruz da
annesi gil gelecek ben azcık söylendim o da söylendi
falan filan gelsinler tabi gelecekler
ama o sanki ben istemiyomuşum gibi onları şirin göstermeye çalışıyo ben de bozuluyorum

canım ya olur aslında eşlerimizde tanışsın canım bişey olmaz... haftaya gelirsek eğer buluşuruz olmazsa... bende beklerim canım ya...

olur canım ya ... bizde pek küs kalamayız gerçi ben kalırım inadımdır ama aşkım öyle değildir.... ay bende ne fenayım ama ya...

canım ya olur aslında eşlerimizde tanışsın canım bişey olmaz... haftaya gelirsek eğer buluşuruz olmazsa... bende beklerim canım ya...

haftaya cumartesi günüm var gel günüme kadın muhabbeti yaparız ama diyeti bırak ta gel
zaten beni görsen bırakırsın diyeti hiç olmadığım kadar şişmanım:)))))
bugün tansaş ta bi arkadaşımı gördüm kilo almışsın dedi
sonra da hamilelikten kalmıştır veririsin dedi işin kötüsü ben kürtajdan ve sigaradan sonra aldım ne ara oldu anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…