özlemcim hoşgeldin ben de salonu temizleyecektim ama hiç canım istemiyo artık hafta içi hallederim azcık tembellik yapmak istiyorum
gamzeeee kızzzzzzzzzzzzzz kocanla barış dedik te bizi bırak demedik anacım nerdesiiiin
selam sekerler.. nasılsınız bakalım.anca gelebbildim akşam eşimle basbasa yemege gittik ne zamandır haftasonları hep arkadaslarla cıkıyorduk iyi oldu.sabahta biraz tembellik yaptık simdi işmin basındayım...
valla ben sevgililer günü kultlamam ama madem siz kutlamıssınız.sizinde seviglier gününüz kutlu olsun sekerler..
burpum cok guzel bi hediye hazırlamıs eşin sana.duygulandım izlerken.bendede reflü var bilirim çok zordur.ama sende gecenin körü hamburger filan kudurtmussun mideyi.adamcagızda seni mutlu etmek için yollara düşümüş inşallah 9 ay sonra da bez pişik kremi gibi şeyler için yollara düşer.
gamzecim sevindim eşinle barıstıgına küşüsme bundan sonra onagöre
tuanayım sen gitmedin mi daha
özlemcim ya kac kilosun catlıcam meraktan koçişinde işte sen bi süpriz hazırla artık ona
mavicim hoşbulduk ben gelirim senin gününe. gün sevmem de pastaları severim bi köşede tıkınırım olur muuu.
hem sen zayıfsın ki ben gördümkaydirigubbakcemile5
özlemcim söylemeyi unuttum sekerim tek tasın hayırlı olsun güle güle güzel günlerde kullan canım..
burpum simdiden hayırlı olsun yeni bulaşık makinen maalesef tamir daha pahalıya geli,yor bizim memlekette...
mavicim hoşbulduk ben gelirim senin gününe. gün sevmem de pastaları severim bi köşede tıkınırım olur muuu.
hem sen zayıfsın ki ben gördümkaydirigubbakcemile5
valla zayıf değilim 60 falanımkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
nasıl oldu anlamadım en az 5-6 kilo vermem lazım
ama gözüm kesmiyo rejim yapmayı
özleeem senin gibi azimli olsam keşke
hatta 60 ı azcık geçiyo olabilirim(((((((((((((
şipşişkoyum şipşişkooooooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?