Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam sekerler.. nasılsınız bakalım.anca gelebbildim akşam eşimle basbasa yemege gittik ne zamandır haftasonları hep arkadaslarla cıkıyorduk iyi oldu.sabahta biraz tembellik yaptık simdi işmin basındayım...
valla ben sevgililer günü kultlamam ama madem siz kutlamıssınız.sizinde seviglier gününüz kutlu olsun sekerler..
burpum cok guzel bi hediye hazırlamıs eşin sana.duygulandım izlerken.bendede reflü var bilirim çok zordur.ama sende gecenin körü hamburger filan kudurtmussun mideyi.adamcagızda seni mutlu etmek için yollara düşümüş inşallah 9 ay sonra da bez pişik kremi gibi şeyler için yollara düşer.

gamzecim sevindim eşinle barıstıgına küşüsme bundan sonra onagöre

tuanayım sen gitmedin mi daha

özlemcim ya kac kilosun catlıcam meraktan koçişinde işte sen bi süpriz hazırla artık ona

mavicim hoşbulduk ben gelirim senin gününe. gün sevmem de pastaları severim bi köşede tıkınırım olur muuu.
hem sen zayıfsın ki ben gördümkaydirigubbakcemile5

özlemcim söylemeyi unuttum sekerim tek tasın hayırlı olsun güle güle güzel günlerde kullan canım..

burpum simdiden hayırlı olsun yeni bulaşık makinen maalesef tamir daha pahalıya geli,yor bizim memlekette...

özlemcim hoşgeldin ben de salonu temizleyecektim ama hiç canım istemiyo artık hafta içi hallederim azcık tembellik yapmak istiyorum

hafta içi toplantım var hayatım yapamazdım o nedenle yaptım ben:))) sen dinlen tatlım.... hafta içi zamanın olursa yaparsın ... yok gerçi senin misafirlerin vardı yapmak zorundaydın dimi şeker...

sizin hamişken belki ulaşabileceğiniz kilodayım malesef(( :CüvCüv:

ne yapsam ki bilmem ... bana yardımcı olsan tatlım ya...opuyorumnanaktan

mavicim hoşbulduk ben gelirim senin gününe. gün sevmem de pastaları severim bi köşede tıkınırım olur muuu.

aaaa bak ben bunu düşünmemiştim tamam bende gelirim bebing yer bende yalanırım:)))

canım benim çok daha güzeli senin olsun... aslında ben pek sevmem böyle şeyleri incik boncuk benim işim bu birde deri ürünleri severim... tak takıştır benim işim altınla falan hiç işim olmaz ama bu aşkımın hediyesi...opuyorumnanaktan

valla zayıf değilim 60 falanımkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
nasıl oldu anlamadım en az 5-6 kilo vermem lazım
ama gözüm kesmiyo rejim yapmayı

özleeem senin gibi azimli olsam keşke
hatta 60 ı azcık geçiyo olabilirim(((((((((((((
şipşişkoyum şipşişkooooooooooo

bak canımiçi aranızdaki en tombik benim tamam mı valla kaptırmam sana alsanaalsanasmile

tamam arkadaşlar sizi merakta bırakmıyor ve kilo serüvenimi anlatmaya başlıyorum canlarım ama büyük bir üzüntüyle((

evlendim 4 yıl olmak üzere , evlendiğimde 55-56 kiloydum ki hiçbir zaman tombik biri olmadım ama zayıfta değildim bence tamdım yani... evliliğin ilk yılını tam 10 kilo alarak tamamladım... eee muşta heryer kar kış çıkıp gezme şansında yok havalar düzelince kampüsün içinde gezerdik sadece... derken 2, yılda aynı yerde olunca 10 kilo daha ekledim farkında olmayarak arkadaşlar kilo yakıştı verme deyince bende pek önemsemedim... bir baktım ki 70 küsür daha çok çabaladım 64 e falan düştüm ... ama fazlasıyla geri aldım dikkat ettiğim halde... 76 ile hamile kaldım 86 ile kürtaj oldum küratjdan çıkınca 82 idim ... üzüntü stres bu sebeplerden eşimde karışmadı beslenmene dikkat et dedi birkaç gün birşey yiyemedim zaten( derken iğnelere başladık bu geçtiğimiz yaz 90 ı gördüm.... dr um zayıfla kızım dedi 86 ya kadar kendi çabamla düştüm 1 ayda... sonra baktım olmayacak bebek için herşeyden vazgeçtim bu ne ya deyip diyetisyene başladım şimdi 79 kiloyum yani diyetisyene gideli 7 ,yazdan bu güne 11 kilo verdim amacım 57 olmak ama diyetisyenimin ilk hedefi önce 75 sonra 68... dikkat etmem ve kaytarmamam bu yüzden ... gardroptaki hiçbir şey olmuyor yeni bir şeyler almak ve kendimi alıştırmakta istemiyorum(( 36-38 bedenden 46 bedene çıktım ... anladınız mı şimdi niye yuvarlanıyorum:))) ha bu arada resimlerde zayıf olduğumu düşünüyorsunuz tek avantajım etim sıkı öyle sarkma falan olmaz bende o nedenle zayıf görünüyorum yoksa kilom çoooooooooookkkkkkkkkkkk......

özlemcim sen de bu azim ben de bu tembellik varken buluşuruz ortalarda gibime geliyooooooooooo
azmine hayran kaldım maşallah canım benim
bişey geldi aklıma
kötü gelecek sana belki ama aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hamile kalda bırak diyeti:)))))))))))))))))))))))))))))))
doğumdan sonra verirsiiiiinnnnn:)))))))))))))))))))))))))
hemen bu ay kal inşallah
sonra gebelik diyeti yaparsın:))))))))))))))
kızma sakın azcık şişko olmak ama hamile de olmak ne güzeeeeeeeeeeeeelllllllllllllllll
sonra veririz kızzzz

gerçekten inanamıyorum özlemim bu kilo serüvenine ama hiç çakılmıyor fotolarda desen ki 65 im resmen yutarım.maximum 70 olacagını düşünmüştüm ben senin.cok sanslısın ki etin sıkı ben iki kilo alsam hemen belli olur.seni bir kez daha kkutluyorum azminden dolayı aferin arkadasım sonucta zor seyler yasadın hamilelik kürtaj ve tedaviler.gercekten insanın bünyesi değişiyor benim asla göbeğim olmazken tedavilerde acayip göbek yapmıstım.yeni yeni düzeliyorum simdi.kaç ay oldu sonucta.diyetisyenle vermek saglıgın için önemli sonucta su kaybının bi önemi yok yaglardan vermek lazım.tabi o kadar güzel yemekler yapıyorsun nasıl dayanıyorsun hayret ediyorum.
bu arada ben dükkanda oldugum için arada kopuyorum merak etmeyin şekerler

ayrıca benim etim de sıkı değillll vıcık vıcık yağ oldum

önceden hep önce zayıflıym sonra hamile kalıym diodum vazgeçtim hamile kalıym da dikkat ederim

kıızzzlar bu çatlatma iğnesi yakıyo beni
çooook sıcaaaak valla ateş bastı kış günü atletle yim

özlemim şöyle güzel bi sofra hazırla madem kokoşsun süslen eşin gelmeden önce yada burda anlatamam ayıp olur baska bi türlü karsılama hazırla:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…