haftaya cumartesi günüm var gel günüme kadın muhabbeti yaparız ama diyeti bırak ta gel
zaten beni görsen bırakırsın diyeti hiç olmadığım kadar şişmanım:)))))
bugün tansaş ta bi arkadaşımı gördüm kilo almışsın dedi
sonra da hamilelikten kalmıştır veririsin dedi işin kötüsü ben kürtajdan ve sigaradan sonra aldım ne ara oldu anlamadım
düşünce acıdın yani barıştın ii
kızlar yaaa başıma gelecek varmış dün kociş gitti junk foodları getirdi akşam 10da yenirmi öyle şeyler ben bir iki ısırık aldım kola içtim birkaç patatez attım ağzıma okadar ama sonra antibiyotiğimi içtim yutuyorum geri geliyor yutuyorum geri geliyor sonra söylemesi ayıp kusa kusa bir hal oldum benim mide hassas öyle tıkabasa yemeye gelmiyor reflüde var zaten sonra düzeldi çok şükür
bugünde bulaşıkmakinemiz bozuldu servisi çağırdık bir alay para istedi ona o masrafı yapana kadar yenisini almak lazım bende alt katın mutfağına istiyordum zaten de tüp bebek masraflarından fırsat bulamıyordum şimdi eskisini alt kata alırım yeni a sınıfı bulaşık makinesi alırım dedimde uçuyor fiyatları yaa off bir bu eksikti herşey üst üste gelir ya bide üst üste paralar gelse yaa
aman lafımı geri aldım bebiş gelsin para kusur kalsın sevgililer gününüz kutlu olsun arkidişler facebookta kociş bana bir süpriz hazırlamış altına senin sevgililer günü hediyen hazırlanıyor yarın alacam yazacaktım ama işe gitmeyeceğim için iştekiler işe gelmiyor hediye peşinde koşuyor sanarlar diye yazmadım
biz onun dışında özel bir şey yapmayı düşünmüyoruz dışarıda çıkamayacağıma göre :)) iki fazla hareket yapsam ağrılar giriyor
üçkağıtçılar sizi sevgililer günü diye hemen nasıl barışırsınız
direkizle.net var canlı izleyebileceğiniz filmizle.net var en iyisi torrent programı ile önceden indirip öyle izlemek takılma sorunu olmadan rahat izleniyor dvd.rip uzantılıları indirmenizi tavsiye ederim
bugün bir nursimim uğramış ohhh kocişlerle kutlanıyor galiba sevgililer günü
kutlayın kutlayın son son
seneye yok emzir yok altını bezle yok gazını çıkar
Kızlar günaydıııınnnn,sevgililer gününüz kutlu olsun,seneye sevdikleriniz daha da çoğalsın inşallahhhhh,sizleri çok seviyorummmm..........
slam kızlar yine günaydın demeye geç kaldım
sevgililer günümüz kutlu olsun
Allah sevgililerimizden sağlıklı evlatlar dünyaya getirip sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin..
burp cum geliyo hediyen hayatım bekle yumuk yumuk bi bebek gelecek yumurtalarına yamuk dediğin için utanacaksın
benim kociş yok bugün çalışıyo yemek yapma dedi erken gelebilrse sadece bi yemek yicez hediyemiz falan yok borçtur harçtır kalmadı bişi:))))
hadi gelin yaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?