Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
gamzecim ansılda heyecanlıısn simdi ben senin yerinde olsam kafayı yerdim valaa

nursim bilsem beklerdim biraz daha ben gitmişim sen gelmişin dün ya

sağol canım benim ya menüm şöyle ;mercimek köftesi,kaymaklı revani ve kaşarlı börek..
mercimek köftesini yaptım bakıyım dedim naptınız..

denizicm valla görümcem bazen benim kafadan oluyor bazen tam tersi idare ediyorum işte.

benim valla yok arası birşey bir kere gördüm görümcemi o da düğünde bilecikteler bu yaz gidelim diyoruz ama nasip..
ben çıktım tatlım işler beni bekler yarında giremezsem merak etmeyin gündüz bilgisayar için çıkıcaz akşamada bebk göremeye gideceğim eşimin arkadaşın oğlu oldu ona görmeye gideceğiz..gelince nasıl olurum bilemem..eşim gitmeyelim istersen dedi ama ayıp olur ..

sende benim gibi maskeni tak canım öyle git Allah kolaylık versin
üzmemeye calış kendini.fırsatın olursa gel özleriz seni biz...

kolay gelsin tatlım

kimseler yok yaaa
sekerlerim hadi gelin kaynatalım
canım sıkıldı benim
hava günlük güneşlik millet gezmelerde ben burda cok yalnızım ama yaaaa

kendi kendime sayfaları mı doldursam acaba ne yapsam
yok bosu bosuna kızların gözlerini pörtletmiyim yazık olur
en iyisi gelmelerini bekliyim

özlemcim evet herkes öyle diyor son zamanlarda bebek daha iyi kilo alıyormuş çok kilolu olmasada ele avuca gelsin yaaa çok kuru olmasın istiyorum:-((

olmaz inşallah gerççi eniştemize benzerse sorun olmaz ama ilerde olur kuzum üzülmesin ya boşver zayıf ama sağlıklı olsun çıtır olsun benim kızım ya...opuyorumnanaktan

tatlım inşallah şu güzel haberleri duyalım artık ya..... önce gamzeden duyduk sırada burp var ... sonrada kalanlar inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

seni elime geçireyim kesin öldüreceğim haberin olsun yok kıyamam en iyisi zopalayım ben seniklava: o dediğin baş ağrısı hamişken hep var canımıniçi:)) inşallah öyledir seninde....

sağol canım benim ya menüm şöyle ;mercimek köftesi,kaymaklı revani ve kaşarlı börek..
mercimek köftesini yaptım bakıyım dedim naptınız..

ayyyyyy denizim ben bunların hepsini çok severim ama uzaktan artık((( hepsine bayılırım...

bu arada bu hafta yarım kilo daha gitti:)))

canım bebingin yaptığı gibi güzel bir rol çıkar kimseye çaktırma.... inşallah seninde olur da görmeye gelirlerrrrrropuyorumnanaktan

kızlar yine kimse yok ben girdiğimde niye kimse olmuyor ki ben dr dan geldim şimdi bir aşılamaya daha start verdim dr polip im olduğunu söyledi gebeliğe engel olabilir mi diye düşünüp sıvı verip kontrol edicekti ve bu ay ki tedavi kalıcaktı neyse normal kontrol den sonra gerek yok herşey iyi aşılamaya devam dedi dr u beklerken birçok hamile görüp sinirim bozuldu dün de bir arkadaşımın hamile haberini aldım ve sonuç olarak dr un yanında ağlamaya başladım dr moral vermeye çalıştı istersen psikologa git dedi dün hamile olduğunu öğrendiğim arkadaşımla ben de geçen ay paylaşmıştım aşılama olduğumu arkadaşımın da tedaviyle olmuş dr dan duydum ilk ay tedaviye cevap verdi dedi ben tedaviyle mi oldu deyince hastamın sırrını mı paylaştım dedi bende herkes ne kolay hamile kalıyor diye üzülmüştüm akşam hiç bahsetmedi tedaviyle oldu falan diye

sağol cnm benim ama korkuyorum adet olucam die ağrılarım arada oluyor hayırlısı artık 2gün kaldı pazartesi belli olucak bende anlamadım tamam iğnelerden yükselmiş olabilirde bu kadar değildir die düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…