deniizmi işlere baslamadan gelmişisn cok sevindim valla sabah girip bişeyler okuyunca.
sabah mecburen kalkıp sokaklara düşütüm faturaları ödedim koştur koştur dükkana geldim.
sen neler yapıcan misafirlere bugun ay yakın olsak yardıma gelirdim cene calardık valla
burp um senden de ancak bu kadar pozitiflik olurdu pek uzun sürdü sekerim
valla semra bi su kızı dövmeye gitsene en yakın sensin yoksa ben birilerini bulup gönderecem yani
denizicm valla görümcem bazen benim kafadan oluyor bazen tam tersi idare ediyorum işte.
özlemcim evet herkes öyle diyor son zamanlarda bebek daha iyi kilo alıyormuş çok kilolu olmasada ele avuca gelsin yaaa çok kuru olmasın istiyorum:-((
sanırım martta adet olup tüpe başlıycam sanırım herşey yolunda giderse tabi nisan başı olur bklemeye geçerim canım...nisan 15 gibide mutlu haberi vermek istiyorum tabi bunlar gönlümden geçenler....allah herkesin gönlüne göre versin...
kızlar benim olumlu bakışım anca biriki saat sürer zaten ille bir aksilik olacak adet belirtilerim başladı şimdi diyeceksiniz ama adet belirtisi ile bebek belirtileri aynı diye öyle değil
benim bir senedir adetten 3 gün öncesine kadar akşamları ve sabahları aayağa kalktığımda başımda bir ağrı hissederim o başladı zaten pazartesi salıda adet günüm bu belirtide net bir belirtidir bebekle alakalı olacak durumuda yok malesefoff iyiki işe gidiyorum bugün yoksa kafayı yerdim
ayy çok güzel iismler cnm inşş tez zamanda isimleri koymayı nasip etsin Rabbim hepimize
sağol canım benim ya menüm şöyle ;mercimek köftesi,kaymaklı revani ve kaşarlı börek..
mercimek köftesini yaptım bakıyım dedim naptınız..
benim valla yok arası birşey bir kere gördüm görümcemi o da düğünde bilecikteler bu yaz gidelim diyoruz ama nasip..
ben çıktım tatlım işler beni bekler yarında giremezsem merak etmeyin gündüz bilgisayar için çıkıcaz akşamada bebk göremeye gideceğim eşimin arkadaşın oğlu oldu ona görmeye gideceğiz..gelince nasıl olurum bilemem..eşim gitmeyelim istersen dedi ama ayıp olur ..
kimseler yok yaaa
sekerlerim hadi gelin kaynatalım
canım sıkıldı benim
hava günlük güneşlik millet gezmelerde ben burda cok yalnızım ama yaaaa
gamzecim prengly çatlatma iğnesi ben de prengly 5000 kullanmıştım 2 tane o iğnelerin etkisi 10 gün sürüyor ben çatlatma iğnesinden 13 gün sonra test yaptığımda sonuç 2 yani negatif çıkmıştı bence sen hamilesin ama dr un değerin katlanıp katlanmadığını görmek için seni ümitlendirmemiştir sen sakın moralini bozma ben testte negatif çıktığı halde adet olana kadar bile geç döllenme olmuşmudur diye düşündüm kendi kendime benim 20 çıksaydı havalara uçardım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?