Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
semracım tşk ederim.sende sağlıkla alırsın kucağına inşallah adanı.yaramaz ve hareketli bi kızın olucak galiba

özlemcim evet herkes öyle diyor son zamanlarda bebek daha iyi kilo alıyormuş çok kilolu olmasada ele avuca gelsin yaaa çok kuru olmasın istiyorum:-((

sıyırdım valla bilgisayarım bozuldu burp um belki bilir acılmıyor lanet takılıyor tamirede gitmişti ondan gelemedim sayfalar cıldırmıs yarın kendi kendime 30 sayfa yazıcam vallagörürsünüz

iyiyim canlarım cok yorgundum azimle okudum daha bi pörtledim
ama bitirdim tabi herkese cevap yetiştiremicem
jbase hoşgeldin canım aramıza

ben de yatıyorum kızlar iyi geceler
özlemcim karnım tok ama gözüm aç benim:))))
aslında karnım da çok tok değil
tavuk süt yoğurt eksik etmiyorum ama ligt süt meyve öğlen ve akşam 2 dilim kepek ekmek bikaç incir kuru kayısı bol bol su tuvalete gitmekten öldüm valla:))))

hepinize iyi uykular yarın en yorucu gün çocuklar çıldırıyo cuma günleri hem de nöbetçiyim((((
öptüm herkesiii

sen ciddi miydin ben dalga geçtin sandım:))

bebişim yarın da ben yoksayılırım valla çok kaynatmayın ..misafirim var akşama hazırlık yapmam lazım

uyku tutmadı sekerler.şimdi siz fosur fosur uyuyorsunuzdur
alışkanlık oluyor hemen bende bikaç gün gec yatsam.
semracım valla görüşemiyoruz senle
doktor haberlerini bekliyoruz
yormamalısın artık kendini ada hanıma sakla enerjini

burp um bilmiyorum ama araba kullanmak yada gün içinde yapılan hareketlerin bir zararı olmayacaktır
sen yine de dikkat etmeye calış canım
içme lütfen cay kahve habire yazık bebişler cafein yüklemesi olacaklar

bugun yine münasebetsizin biri kac yıl oldu siz evleneli bebek yokmu dedi nasıl delirdim anlatamam kriz geciricektim kadının agzını burnunu dagıtmak istedim bian tabi tuttum kendimi
sonra kayınvalideme bıktım artık dedim belki istiyoruz ama olmuyor....derin bi sesiszlik oldu tabi
kayınpederde gecen gün bizim gelin doğurmıcak herralde demiş.
sanki cocuk hazırda ben doğurmuyorum
kayıs kopmaya basladı benim kızlar iş çıkışı b iyere ugradım görümceme de düüğn ne zaman diyip duruyolar o da bunalmıs biz evlenmicez birlikte yasıcaz dicem diye söyleniyor bende ben zaten evelnmeden cocugu yapmıstım da kimseye söylemedim okula gidicek yakında dicem dedim hahaha
cok sasırdılar görseniz cuk oturdu yani

o kadar cok yazmısınız ki okurken kafam dumur oldu
neyseki dus aldım düzeldim ama uyku kaçtı üff ya sabah kalkamıyorum sonra

denizim kolay gelsin sana ama ben seni özlerim yarın
pastalardan banada ayır tatlım tamam mı

mavicim sanada iyi nöbetler
misafir gelicek sanada hafta sonu bende mi çagırsam özendim şimdi

gamzecim sen cagırma sakın misafir yat dinlen kafanıda bulanadırma
insallah katlanıcak degerin güzel beslen heyecan yapma
hayırlısı olsun tamam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…