gamzecim ansılda heyecanlıısn simdi ben senin yerinde olsam kafayı yerdim valaa
nursim bilsem beklerdim biraz daha ben gitmişim sen gelmişin dün ya
canım inşallah nasip eder de bizde koyarız .....
tatlım inşallah şu güzel haberleri duyalım artık ya..... önce gamzeden duyduk sırada burp var ... sonrada kalanlar inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kızlar yine kimse yok ben girdiğimde niye kimse olmuyor ki ben dr dan geldim şimdi bir aşılamaya daha start verdim dr polip im olduğunu söyledi gebeliğe engel olabilir mi diye düşünüp sıvı verip kontrol edicekti ve bu ay ki tedavi kalıcaktı neyse normal kontrol den sonra gerek yok herşey iyi aşılamaya devam dedi dr u beklerken birçok hamile görüp sinirim bozuldu dün de bir arkadaşımın hamile haberini aldım ve sonuç olarak dr un yanında ağlamaya başladım dr moral vermeye çalıştı istersen psikologa git dedi dün hamile olduğunu öğrendiğim arkadaşımla ben de geçen ay paylaşmıştım aşılama olduğumu arkadaşımın da tedaviyle olmuş dr dan duydum ilk ay tedaviye cevap verdi dedi ben tedaviyle mi oldu deyince hastamın sırrını mı paylaştım dedi bende herkes ne kolay hamile kalıyor diye üzülmüştüm akşam hiç bahsetmedi tedaviyle oldu falan diye
gamze ben daralıyorum aklıma geldikçe sen nasıl sabrediyorsun valla aklım almıyor
umutlandırmak istemiyorum seni ama inşallah hamilesindir prse katlanır sonucun
eşinle paylastın mı
tatile gidicektiniz kaldı heralde
gamzecim gecen seferde böyle iğne olmmuşmuydun
bebing ya bugün fazla dolaşmadım ama küçük çaplı bir alışveriş yaptım ama çok ağır değildi hafif hafif bişiler aldım alışveriş merkezinden otoparkına kadar taşıdım ama o bile vicdan yapıyor ypmaya bilirdimde bugün kullandığım jel pembemsi geri geldi yani benim kırmızılar yakın glmek üzereler salı günü regl günüm hiç atlamaz yani beni yormaz gelirler banada gelirler ozaman
nbnh cim hayırlı olsun yeni tedavin inşallah bu son olur.bak kimseler söylemiyor gercegi
kimi hemen cevap veriyor tedaviye kimi bekliyor bizim gibi kimi tek atışta kalıveriyor anlam veremiyoruz işte
sen takma bunları kendi tedavine yoğunlaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?