Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım ya inşallah herşey düzene girer sıkma canını sen bak demekki o bizim ne kolay dediklerimizde neler yaşamıştır kimbilir....

burpum alemsin ya ama bırakamam ben devam etmek zorundayız....

sen neden buradasın biliyor musun tatlım çünkü bizde senin gibi yarık davullarız herkese herşeyi şakır şakır anlatıyorz aslında var ya bildiğin insana söylemeyeceksin ....

abooooooo kumarbaz tuanayım dönüş yapmış:))) aman boşver aşkım ya bir daha mı geliyoruz dünyaya sanki eğlenmene bak götürecek değiliz ya paraları....

pes canım ya nasıl aklında kaldı valla benim tarih doğru:))) benden önce olduğunu biliyorum ama tarihini bilmiyorum ama sana helal olsun...

bu arada bize müfettişler geldi.....:lepi:

canım benim allah kavuştursun .. tabi hormonlar zirve sende:))) kendine iyi bak sendede adoş var...

ay bunlar patos ile çitos olurlar ya...opuyorumnanaktan

liste mi yapsak ne
ama yuh derler adama
o kadar aday
ama tek hamile
gamze ve burp ta hamile olsun benim sıram gelince yapalım listeyiiiiiiii
aaaay ne bencil oldum

valla canım ya çok bencilsin:))) hep bizi unut sen bakalım... yarın da ben seni unuturum sen evde kakılmışlık yaprken ben ılgaz 'da olacağım şeker:)))

cnm inşş hamileyimdir ama sanmıyorum adet sancıları gibi sançılarım oluyor ara ara yarın kesin olurum ben
benden umudu kesin arkadaşlar :çok üzgünüm:

gamzecim neden olumsuz düşünüyorsun?umudunu yitirme.hamilelik belirtileri tamamen olmasada regl belirtisiyle aynıdır...

pes canım ya nasıl aklında kaldı valla benim tarih doğru:))) benden önce olduğunu biliyorum ama tarihini bilmiyorum ama sana helal olsun...

bu arada bize müfettişler geldi.....:lepi:

ben biliriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:))))))
bize de yakındır gelseler de kurtulsak
nasıl geçti
gerçi eminim senin olduğun okulda bi sorun yoktur
geçen günkü olay içindir belki

özleeem sorma yaaa
şimdiden ağrılar giriyo mideme
biz de çok istiyoduk bu sene denk gelmedi
salı da kayınvalidemler geliyo yattı gibi bizim iş

bencil değilim canım Allah benimle birlikte isteyen herkese versin tez zamanda

gamzeeeeeeeeeeeeeeee
öldüürdün beni yaaaaa
benim adet geçse uçarım havalara
olumsuzu çağırıp durma
adet madet yok sende 9 ay
zaten yarın büyük temizlik öbürgün misafir var
valla paralarım
hamilesin inşallah
sen gel hamileyim de de kırıym kafanı
inşallah seninki de burp gibi işesin üstüne şarıl şarıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…