Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bak semra da diyo inan artık canım ya
kısa da olsa hamile oldum ben de aynen adet olacak gibiydi ben kaç gün pet le gezdim pişik oldum:)))))))))))))))

özlemmcim bir gelseler onlara no name deriz biz bu arada bir bomba laf daha öğrendim senden patlak davul Ç))))))))))
jbase benim durumum okadar garipki en iyiisi benim son durumu yazayım sana ikinci micro transferin 5.. günündeyim iki 5 hücreli bir 3 hücreli olmak üzere üçü bir arada transfer edildi ama tüp bebek forumunda okudum hatunun bir embiryosu 8 hücreli diğeri 4 hücreliymiş doktor 4 hücreliyi transfer gereği bile duymamı hatun yalvar yakar koydurmuş yani anlayacağın fazla ümit yok bana transferden 5 dakkika sonra embriliyoğun açıklamasıda bu yöndeydi 3. gün anca 5 e bölünebilen bir embriyodan fazla bir performans beklememeli
kızlar kızacak bana ama artık okadar çok tecrübe edindimki boş hayellere kapılamıyorum
semracım allah kavuştursun senin yerine bende bi hoş oldum canım bnim ben bile özledim kardeşini ama sağlıklılar ya gene gelecekler nasılsa allah kavuştursun tatllım benim görümcem ailesini senede bir görüyor gerçi bu durumu pek salladığı söylenemez ya :))))))))))))))

mavi :))))))))))))) allah seni ne yapsın yaa ille işeteceksin üzerime ozaman erkekmi olacak pipiyi çakıyorlar ilk yiğenimle ilk karşılaşmam öyle olmuştu annem altını değiştiriyordu bende yatağın yanına oturdum o artık nasıl çaktıysa üzerime işemişti ben tabi çığlık çığlığa :)))))))))))))

kız olsada işer:)))))))))))))))9
altını değiştirirken kanın kaynar alırsın kucağına sonra bi sıcaklık hissi
oooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhh
rahatladı bebiş

kızlar ya bizim moraller çok kötü yaa çok sıkıcı günler geçiyor canımız hiç bir şey istemiyor sonuca okadar eminizki ama bir şeyleri bilmekte ona hazırlamıyor insanı sadece üüzülme sürecini uzatıyor malesef kızmayın bana ne olur ama insan hisseder gerçekten olumsuzluk yada karamsarlık yapmıyorum öyle malesef

bi erkek bi kız sana rahat rahat işesinler
kız deliii zaten olumsuzsa üzüleceksin niye kendini üzüyosun şimdiden
hem bence geliyolar
inşallah içime doğuyodur ben hissederim bazen inşallah öyle günümdeyimdir

ben biliriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:))))))
bize de yakındır gelseler de kurtulsak
nasıl geçti
gerçi eminim senin olduğun okulda bi sorun yoktur
geçen günkü olay içindir belki

bilirsin:)))
valla genelde buraya nisanda gelirlerdi ama erken oldu sordum neden diye bu kez kızılırmaktan başladık dediler... biri aynı ben gibi malazgirt'i görmüş ilk görev yerin nereydi muhabbeti geçince kanka olduk:)) evet canım ya biraz fazla disiplinliyim hiç eksiğim olmaz ama onlar illa bir şey bulurlar ne dediler biliyor musun)) hoca hanım sen çok başarılı bir öğretmensin bunu her yerde gururla söyleyebilirsin bende teşekür ettim not veriyorlar biri diğerine soruyor nasıldı diye bana gelen çok iyi çok diyor sonuç mu notum 91 bu mu iyi şimdi ya... birde giderken okulun merdivenlerini yüksek buldular birşey bulamadılar ya:))) illa bir eksik bulacaklar ya....

benim de bi hüzün çöktü içime
salak dizi yüzünden
var ya show da melekler korusun
mualla kaç tane test yaptı hepsi pozitif
onlardan biri de bizim olsa ya

nefret ediyorum bu durumdan eşim de anladı dolanıp duruyo garibim
canım kocam baba olmayı öyle hakediyo ki((

hangi iş yattı mavişim tam anlamadım ben:))) ay ılgazsa giderken atlayın arabaya sorun değil yer var kuzum....

özlem ayıp etmişsin sen merdiveni söküp küçültsene:))))))))))))
ne güzel işte 91 kötü mü hem ne işe yarıyo ki kendilerini tatmin etmekten başka

ben en son 2 sene önce yine 1 okuturken 96 almıştım ama umrumda değil isterse 70 olsun
ben biliyorum kendimi
seni de biliyorum benden sana teftiş notu99
100 olsa ben tamamım der çalışmazsın:))))))))))))

ya neler öğreneceğiz daha kim bilir insanoğlu her gün birşeyler öğreniyor işte:)))

ay bu kadarda gerçekçi olunmaz ki şahsen sinir oldum da....sempatiksalakcinni

evet ılgaz işi yattı
daha hiç kışın gidemedik
arabayı yeni aldık
yarın bi ton iş var va eşim çalışıyo
sonrada kaynana hanım geliyo kayınpeder rahatsız
onlar gidince de kar mar kalmaz heralde
bol bol eğlen yerime kar ye bayılırım ben hem kalorisi de yok:))))

ay inşallah doğru hissediyorsundur hayır ben birinde hissettim doğru çıkmadı çok üzgünüm...

sağol özlemim teklifin için pek tepinme oralarda düşme sakın
belki gelmiştir bebeler
alıştım çankırılı gibi oldum
bebeeee

ay evet ya dizideki uydurmalar bile canımızı sıkıyor ... bizim komşuda nispet yapar gibi bebeğin ultrason fotolarını getirmiş bana bak diyor , bugünde beşiklere bakıyor yok eskişehirde dr ayarlıyor ay çıldırmak üzereydim sanki durumu bilmiyor hayır bir gün patlayacağım o olacak yine.....

ben bazrn kendimi hamile gibi hissediyorum
sonra hemen kendime geliyorum
gönül istiyo hisler ne yapsın
beni boşver de burp gitsin gamzenin arkasından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…