Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
boşver canım gül geç biz olsak ölürüz stresten yanında bişi derim diye
aramayan bilmiyo
dün bi haber duydum 15 yaşında bi kız hamile kalmış bekar
çok üzüldüm Keşke sırayla olsa dedim
ölüm doğum hep sıralı olsa
eşim de kızdı isyan ediyomuşum zaten sıralıymış sıramızı bekliyomuşuz

ay sinir oldum zaten ben ne yapayım ki ben mi yaptım dedim zaten:))) ya aman dediğin gibi kendimi biliyorum alsınlar vermedikleri notlarıda gözlerine soksunlar ... dedim zaten siz hiç mi öğretmen olmadınız diye sadece böyle yap şöyle yap diyorsunuz malzeme bu alın siz yapın dedim .... ya ben ilk defa bu kadar iyi deyip de bu kadar düşük not alıyorum benimde hep 96-98 arasıydı dediğin gibi isterse 70 olsun çokta tın....
sağol bitanem o zaman benden de sana 99.....
ama varya ben olumluyla daha çok adapte olurum işe kendime daha çok güvenir ve çok daha iyi çalışırım bu da benim yöntemim işte...

aslında gidebilirdik valla öyle bir tanışma olurdu:)))) hep hatırlardık iyi olurdu....
evet sana kolay gelsin işin zor... ohhhhhhh yemekler hazır olacak desene:)))
ben kar yemeyi hiç sevmem nedense ama sana getireyim bari:)))

sağol özlemim teklifin için pek tepinme oralarda düşme sakın
belki gelmiştir bebeler
alıştım çankırılı gibi oldum
bebeeee

aşkım benim ,benim yumurtlama bu aralar bebe gelemez daha ama belli de olmaz tabi... aman ya geçen sefer o kadar dikkat ettim de ne oldu sakınılan göze çöp battı(( bu sefer korumuyorum kendimi .....naniknanik

ooo o zaman daha iyi soğuk hava iyi gelir romantik sperm e
giydirme çok kocanı üşüsün azcıkk
aaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyy
utandım yine

ben bazrn kendimi hamile gibi hissediyorum
sonra hemen kendime geliyorum
gönül istiyo hisler ne yapsın
beni boşver de burp gitsin gamzenin arkasından

ay o manyaklık özellikle o ay çalıştıysam :kedi: bende de oluyor ... evet gönül istiyor artık gerçekten çok istiyor... rabbim duy sesimizi ne olur:Saruboceq: hiç olur mu öyle şey sende sıradasın ona göre....:lepi:

ben de bi daha hamile kalıym öyle sakınmıcam ama ben zaten sakınmamıştım
canım o çöp batacaksa sakınmasan da batıyo
hissetiğin gibi ol
buz dolabının üztüne yapıştırmıştım resmini ((((
şimdi bom boş yine olsun yine yapıştırıcam

yine kendimi tekrarlıcam ama
biliyosun benim three line ım yok ki(((((((((((((((((((
yumurta napsın sperm napsın:)))))))))))

ne demiycem ya hepimiz allahın yarattığı kuluz annem hep der senin burun hep dik diye çocukluktan böyle ne yapayım huy işte ... aklıma ne gelirse anında ağzımda yani:)))
tabi canım ya isyan etme eşin doğru demiş haepimiz kaderimizi yaşıyoruz ve yaşamaya devam edeceğiz inşallah güzel günler bizi bekliyordur:)))

aaaa benim hiç aklıma gelemeişti olsun bende yapıştırayım .. tuttum valla....

yine kendimi tekrarlıcam ama
biliyosun benim three line ım yok ki(((((((((((((((((((
yumurta napsın sperm napsın:)))))))))))

hay senin three line nına da sana da taktın mı takıyorsun ha.... canım benim belki gelişti sonradan herkese umut dağıtan hatta adında umut olan biri nasıl söyler bunu ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…