Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
zasacım anne ve ata keyfi yapıyor haa maşallah keyfine ohhhh missssssss

kız burdayım yazıyorum görmüyon mu delüüüü
sayfayı yenile cadıııııııı
memo da erken gelsin ya kaynın eskiden nasıl gleiyordu canım yine gelsin aaaaaaaaaaaaaa bozmayın kafamı

sevimcim bazen girmeyincede otomatik facede bişeyler cıkıyor özlem girmemiştir o cıkmıstır bence

hazır canım hazır kossunlar lütfennnnnnnnnnnnnnnn

acıktım yine ben ya...
ya siz acıkmadınız mı
burpum bugun evdesin neler pişiriceksin koçiişe

bal yemekte neler vardı sekerim bugun?
sana afiyet olsun yarasın
akşam niye gelmedin bakıyım sennn

ben şuan yiyorum ekmek arasına patates salatasını koydum bide çorba ama akşama ne yapsamkiiiiiiiiiii

anam maşallah bize 20hafat olmusşuz yolu yarılamışız bundan sonraki süreci sıkıntısız geçiririz inş

hava çok güzel bizim cadıya d ve e vitaminimi aldırsak dışarı çıkıp şöyle bahçeye doğru uzansakmıııııııı

kızlar hepinizi çok seviyorum ne olur hiç bişeyi kafanıza takmayın biliyorum çok zor ama siz benim nelr yaşadığımı ve hatta yaşayacağımıda biliyorsunuz sizler benim yanımdaydınız allaha şükürki elim pcde bu sayfaya gitmiş ve sizi bulmuşum benim ailem gibi oldunuz gerçi ben sizin aileye biraz büyük gelirim eee malum 4aya kadar 140kilo olurum benim gibi bir camışı arkadaş olarak kabul edermisiniz sanmam

olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile

hava güzelse tabikide havaln canım öykü hanıma da iyi gelir sen melek gibisin sevimcim herseyin en guzelini hakediyorsun canım ya...

ekmek arası patates ooooo ye guzelim yarasın aksama da sebze ve et yemelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…