Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
herzaaman ki gibi hazır fastfood yedim offff offf bide su pişmanlık olmasa
neyse yakına ev yemekçi acılıcakmıs o zmaan iyi olacak benim için

burp um gitmiş

balım ında ekranı acık da kendi yok

ben balım ismini cok seviyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa

bebim ne güzel olur hep desek oluruz birbirimize..
ama ben gideceğimi yer ve doktor ile ilgili çok olumsuz şeyler okuyorum ya

özlemi aradım acmadı uyuyor herhalde

basım agrıyor napıyım keyifsizim

cok sakin bu aralar dükkan hiç iyi bişey degil bu yaaa dua edin sekerlerim bana
allah bol kazanç versin bebim bayram geliyor inşallah açılır önümzüdeki günlerde
yapı kredi ve bonusun exrası geldi memo moku avucuyla yedi o.p çoçuğu maaşınıda vermedi
allah yardım eder inşallah sevimcim
öykümüz bereketiyle gelecek inşallah
sevimmm bende sizi çokz eviyorum öyküyle beraber:))

afiyet olsun bebim
bende vicdan yaptım patates kızartması yedim ketçaplı mayonezli :))

bebingcim şu internetten satış işini yaparsan bizim millete alacağımız
hediyelerden bile acaip kazanırsın
buraya taşındığımızdan beri herkes bir defa doğurdu da 2.lere geçtiler

benimde bugün amway siparişlerim gelecekti
geçen defa adresi bulamamışlardı sonradan gelmişti
bu defa da bulamadılar galiba

çook kötüyüm kızlar.sabah ada'yı koltuğun üstüne bıraktım,hemen bişey alıp geliyimdiye mutfakdan,önüp düşmüş,yere düşürdüm küçücük bebeği inanabiliyormusunz.çok ağladım sabahdan bu yana,oda ağladı,doktora götürdük bişeyi yokmuş allahdan ama hala korkuyorum,inşallah bişeyiolmaz,napıcam bişey olursa

zafer'in haberi yok,ablamada söylemedik,ama hastaneye gidince mecburen öğrendi,ben sıkıntıdayken konuşuyoo.hala sinirden ağlıyorum.

kızzzz denizzzz beni ne kadar üzdün canım biliyormusun kızım o kistler geçer inşallah rabbimin izniyle

ben sana soğan suyu içmeni önericem çok faydalı ben içtim baya faydasını gördüm. lütfen canım ahmet maranki netten bakabilirsin. bende sağlıkçıyım ama inanki doğal şeyleri tercihe ederim sana

yok içemem dersen ablamın tarifi ama mutlaka onu yapmanı istiyorum senden ben başlıyorum mıstık gelince geçmişte benim yazdıklarımı okuduysan ablamla ilgili ne demek istediğimi anlarsın bup a sorabilirsin canım herkes yapsın istiyorum. hepimiz için ablamı deli eettim dün o tarifi bulucan dedeim ve şimdi aradı bulmuş akşam okucak ben yazıcam. benden önce başlayın siz bak görücen hiç birşeyin kalmıcak bebişin ceee yapcan sende şok olucan gebe kaldığını duyuncaa eminim o kadar ama eşindede sorun varmış canım onada macun var eşim kullandı. çok düşüktü dr şok oldu. inan canım ve artı olarak keçi boynuzu kaynatıcan ona yılmadan usanmadan bitanem oldumu. siz benim ailem oldunuz kız tesadüfen sizlerle karşılaştım . sizlerle mutluyum sizi çok seviyorummmm

özlemcim geçmiş olsun canım aman aman iyi baka kendine çok üzüldün ondan olabilir ama bebek gelişimindede görülebilir canım. tehlikeli dönemde değilsin şükürrr. bol bol suuuu iç mutlakaaaa nar suyu içmeni öneriyorum sana çok faydası var. ama taze nar suyunu çıkarıcan içicen merak etme canım bebeğini allaha emanet et canım

semracım bu her annenin basına geliyor bebegin büyüdüannesi
ddaha coookkk düsecek
aglarsa eger bi sıkıntı yok aglamazsa hemen doktora gitmelisin
nazarmı degdi kuzuya ah kıyamam size ben annelik canın daha cok yanmıstır senin
cok gecmiş olsun semracım

bebing akşm misafirim vardıı. yazdım okumadın mı bebişleri vardı. geç gittiler tekrar giremedim. eeeee sen tuanay deniz ne kadar kendinizi üzmüşsünüzzzz. inanmıyorumm. yazık değilmi size allah büyük kızlarrr sağlığımız yerinde olsundaaaaa bırakkkk napalım gelmeseler bebişler yapacak bişiy yokkk. buda bizim sınavımız rabbimde bizi böyle sınıyor sabrımızı kendimize yapıyoruz üzüldükçe yıpranıyoruz ama emin olun eşlerimiz biz çok üzülünce bize destek oluyorlar o an ama biraz zaman geçince sizde bunu anlarsınızz okadar da üzülmüyorlar olmuyor nedennnn diye bizim kadar düşmüyorlar üstünee. valla ben onun istemesini beklicemm. kendim atlamıcammm başlayalım mı aşılama yada tüp bebek diye doğal yolları denerim biraz macunlar filan baktım olmadı ondan gelsin istiyorum ilk mesajjj.

semraaaa man canım benimmmm üzülme dr baktıysa yoktur bişeyi tomografi çektimi ne kadar dikkat etsende oldumu oluyor işte ama biraz izle bu gün onu bakışlarına dikkat et işaret parmağını izlemesine bak. bir noktaya bakıyormu ona dikkat et. gece 2 saatte bir uyandır emzir bu günü öyle geçir tatlım inşş.yok bişiy

ahhh bebingim ahh sormaa.çok fena bişeyyy.allah kimseye vermesin,çok zor,hala o anı yaşıyorum sanki.ata'da çok ağladı,çok üzüldük,ama ben suçluyum,dönen çocuk koltukda dururmu hiç??????????

ay unutuşum bal simdi hatırladım kek yaptın ya unutmuşum
valla artık benim cocuk isteme olayım hırs haline geldi baskalarının var benim niye yok gibi
aslında böylede keyfim yerinde yaramaz bi çocuk görsem anında ufler püflerim yani
ama olmama ihitimalini bilmek delirtiyor insanı o yuzden bunca caba yı sarf ediyorum bi garibi ben işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…