Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
doktorumuz gerekli he işlemi yaptı,şimdi uyuyor ama her dakka nefesini dinliyorum,allahım korusun.uyumam bu gece hiç.

yaaaa hatırladın oooo bebi demek pek farkedilmemişimm akşammm yokum diye ne diyim bebim tez zamanda olur inşallah sende yapsana benim tarifii macunu

kendini suclama canım olabilir böyle seyler inan bana her annenin basına geliyor ufak bir hayır yap ama
bak bişeycigi yok annesi

bahçedeki sevimmmm teyzemi aradım cevap vermiyor. ev teli ben sana haber veririm. kız onlar akpınar mahallesindelermiş. annem söledi.

yazarım ama uygulamak biraz zorrrmuşşş. ablamın dediğine göreee mideni bulandırıyor diyor ama acayip yumurtalar çalışıyomuş tatlım

uff mu olmuş adama kıyamam ben ona nazarmı deydi benim boncuğuma semracım sakın saçmalamayı kes üzme kendini boşa okadar doğalki bu düşe kalka büyüyecek çocuk sen eminim çok dikkatli bir annesin olur böyle şeyler sakın kendini suçlama allaha şükür bak nekadar iyi ada bak bu sitede bir kadın anlatıyordu kadıncağız kek yapmış bir yaşındada bebişi keki çıkarmasıyla bacaklarının arasından yapışmış tepsiye çok feci yanmış yüzü elleri allah korusun yani böyle birşeyde olabilirdi çocukların ne yapacağına akıl sır ermez bu başına gelen en kötü şey olur inşallah allahım sen koru meleğimizi

hiçbişey için geç değil canım o iki ayda neler olur neler RAbbim büyük insallah

canım ya hassas yüreklim benim gece gündüz duamdasınız isim isim ediyorum hep
RAbbimin izniyle bunca yürek bunca dua birleşir de kabul olmaz mı

günaydın geçmişi okudum sabah sabah moralimi bozdum salya sümük oldum ne bu ya bidaha geçmişi okumuycam bebing deniz sermest sizi vurcam delülerrrrrrrrrrrrrrrr

vurr anacımmmm ama sana üzüntü yasakk ona göre sahip çık salyalara:)

oy kıyamam sanaa ben

canım benim sıktın kendini patladın demek aglamak iyi gelmiştir
hem eşinden gizleme lütfen duygularını bilsin o da birlikte yürüyeceksiniz bu yolu
yanında sana güç verecek en saglam omuz onunkisi
ne güzelki sana destek olan anlayışlı bir eşin var masallah

inşallah denizcim ölü diri getirir derler inşallah bebişimiz gelir diyelim
internetteki yorumlar da genelde iyi hayır olsun hepimiz için
tuanay girebilsede yorumlasa değil mi

hayrolsun insallah canım

hadi bismillah Rabbim ikiniz için de hayırlı kapılar açsın inşallah

ay o kaynının ben senin memo da hayır diyemeyen gruptan mı kız

anam maşallah bize 20hafat olmusşuz yolu yarılamışız bundan sonraki süreci sıkıntısız geçiririz inş

maşallah melegimize de annesine de

semracım üzülme nolur her anne yasıyor bunu bir anlık bişey
dikkat ediyorsundur elbet ama olcaga çare ne suclama kendini
doktorun kontrol etmiş bişeycigi yok masallah kuzuna
bir dahakine yanına bişeyler bırakırsın ne olur ne olmaz
gözlerine dikkat et sadece ben iki yaşında düşmüşüm böyle uykudayken bir anlık
sonra göz kayması başlamış bende ama cok sonradan fark etmişler
tedavi oldum geçti gerci doktorunuz bi sorun yok demiş bişeycigi de yoktur insallah
aklında olsun bitek dikkat edersin canım

doktorumuz gerekli he işlemi yaptı,şimdi uyuyor ama her dakka nefesini dinliyorum,allahım korusun.uyumam bu gece hiç.

masallah ada kızıma Rabbim nazarlardan korusun fıstıgımızı

şimdi daha iyimisin semracım öyle benim suçum muçum deme olacağı varmış allah beterinden saklasın

hoşgeldin sermestim dualarımızı allah kabul etse keşke etmiyorsada bir bildiği vardır elbet

bebingim yemekte mantı (hazır ama başarılı) sarmısaklı yoğurt cevizli etsiz çiğ köfte patlıcan salatası tarhana çorbası var bol bolda meyve suyu sıkacağım greyfurt portakal limon kocişte kırıklık var hasta olmadan takviyelerle kurtarıyoruz galiba birde tatlı yapsam fena olmaz çok tezahurat alıyorum tatlı yapınca kocişten hatta kalkayım yapayım

bu arada semra benim annemin yerinde olsaydın napardın kimbilir
benim kadar düşen cocuk olmamıştır her güne bir vukuatım vardı
cam pervazlarından alırlardı catıdan toplarlardı beni bahsettigim beşinci kat ha:)
apartmanın tüm merdivenleri bas aşagı inip kafatası saglam kalan tek benim herhalde
annemin ölcem diye aklı cıkmış her gün düşerdim ya merdivenden ya koltuktan ya bisikletten
sabırsız sakar bir bebeydim küçükken ama onca düşmeye ne alcım oldu ne dikişim Allah korudu hep
annem derdi nasıl büyüycen de genc kız olcan heryerin yara bere yamuk içinde diye
çocuklar böyle böyle büyüyor canım üzme kendini ne olur
birkere demirin arasına sokmusum kafayı demirleri kesip cıkarmıslardı hehe:)
eşime anlatınca diyor keçi dala çıkarsa oglagı agaca tırmanır diyor
bakalım ben neler çekicem bunca şeyi yasattıktan sonra anacıgıma
işin komiği kadın kanıksadı biryerden sonra düşünce sallamıyordu
millet ayy uyy derken annem bişey olmaz alışık o diyordu :)
hala daha düşme potansiyelim cok yüksektirr
bak demin de banyoya girmeden cayımı demleyim hazır olsun dedim
üstümü de cıkarmıstım camasırlarlayım gircem diye
sen kaynar cayı hoplat caydanlıktan iki göğsümün arasından haşşş diye bir süzüldü
son anda göbüşü geri çekerek kurtardım ama cok saçma bir yerden yanmayı da başardım bravo bana:)

hoşbuldum güzellerim manyak derecede yorgunum uykusuzum
veli toplantısı vardı bir de saolsun velilerin ütopik istekleriyle
sihirli değneğimi nereye koydugumu hatırlamaya çalışıyorum:)
dokuzların velileri ne entresan oluyor ya ilkokul ögretmeniyim pskologmusum gibi
gece yarısı sevgilisi arayandan tutun cocugu içine kapanık olana
okul dısındaki sorunlarına kadar herşeyi benim çözebilecegime inanıyorlar
bir de ısrar yalvarış aman yarabbim sanırsın bir peri elimde de degnek
mucize yaratmamı bekliyorlar benden daha sınıfta düzen kuramamışız aayyy
kendi cocuklarına biraz sahip cıkmayı deneseler keske

hoşbuldum bebiiiiiiimm Allah hayırlı müşteirler versin canımm bayram önü işler acılır

ay sermest nasılda güldürdün beni ne guzel anlatmısın canım yaaaa
cok acıdı mı canın
ama sen alısıksındırkaydirigubbakcemile3

sevim aklıma geldi senin caı öyküye kırmızı ayakkabısözüm vardı adresini atta özelden yollıyım

nbnh bende cok istiyorum nettn satıs yapmayı bakalım ay başı belli olacak herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…