ay unutuşum bal simdi hatırladım kek yaptın ya unutmuşum
valla artık benim cocuk isteme olayım hırs haline geldi baskalarının var benim niye yok gibi
aslında böylede keyfim yerinde yaramaz bi çocuk görsem anında ufler püflerim yani
ama olmama ihitimalini bilmek delirtiyor insanı o yuzden bunca caba yı sarf ediyorum bi garibi ben işte
doktorumuz gerekli he işlemi yaptı,şimdi uyuyor ama her dakka nefesini dinliyorum,allahım korusun.uyumam bu gece hiç.
koca bir yıl daha geçti gitti bu yıldan galip çıkanlar sermest mavi sevim özlem nursim
deniz tuanay nbnh bal bebing 2010 un avcunu yalayan savaşçıları son iki ay kala hamilelere katılacak inşallah çıkar aramızdan
off allahım geçmişe baktımda özlemin lekesi gelmiş küçücük
az önce bütün yazdıklarımı geri alıyorum burada herşeyden önemli hamile kalmaktanda önemli hamilelerin doğumlarını sağlıkla yapmaları önceliğimiz bu allahım sen burada düşük haberi nasip etme yarrabbim doğum haberleri nasip olsun inşallah
ödüm patladı onun yerine ne korkmuştur canım benim neyseki normal birşeymiş
ahh sevimim ahh sen ne çektin bitanem yaa her sildiğinde nasıl tüylerin ürpermiştir nasıl sinir olmuşsundur neyseki herşey artık geride kaldı hiç kanaman kalmadı dimi allah birdaha göstermesin
hamileler biz size sağlıkla doğurmanız için dua edelim siz bize hamile kalmamız için dua edin semra sen hepimiz için dua et hepimiz ada için edelim harika bir iş bölümü :))))))) allahım sende dualarımızı kabul et :))))
günaydın geçmişi okudum sabah sabah moralimi bozdum salya sümük oldum ne bu ya bidaha geçmişi okumuycam bebing deniz sermest sizi vurcam delülerrrrrrrrrrrrrrrr
gelellim bana dün akşam okadar üzüldümki gece yatakta bile beynim özlemle denizle sizle doluydu memo bana bişye soruyor kafan nerde diyor sonra anlattım oda çok üzüldü ben çok takıntılı biri yim sevdiklerimin üzülmesi benim sinirlerimi bozuyor canlarım ne olur güçlü olun
sabahta yataktan kalkamadım her yerim ağrıyor dayak yemiş gibiyimannem çay koy diyor yok dedim kalkamıyorum daha yeni kalktım ama uyudugumdan değil dayak eymiş gibiyim ondan
akşam sıktım sıktım patladım en sonunda yatakta beynim çıkacak sandım birden hıçkırmaya başlayınca eşimde korktu sarıldık ağlaştık bıraktı beni kendime ağla diye..başıma ağrı girdi 2 oldu uyuduğumda
eşimde ne desin işte beni sevdiğini hrşeyden daha önemli olduğum çocuk olsa bana birşey olursa yaşayamayacağını söyledi..kalsik olacak ama diye başladı bunları anlatmama gerek yok zaten biliyorsun dedi...sen isetdiğin sürece yılmadan bıkmadan devam ederiz dedi..bende sana bunu yapmaya hakkım yok dedim maadi manevi her anlamda ..kızdı tabikisi..her sorunu beraber aşacağız geçecek bu günler ama geçene kadar önemli olna benim ruh sağlığımmış ..psikolojim bozulursa ilişkimiz zedelenmesin diye çaba harcayalım dedi...doğru söylüyor ama karar verdim bu yüzden kimseyi üzmeyeceğim
inşallah denizcim ölü diri getirir derler inşallah bebişimiz gelir diyelim
internetteki yorumlar da genelde iyi hayır olsun hepimiz için
tuanay girebilsede yorumlasa değil mi
söylemeyi unuttum
yarın saat 16. da randevumuz var ayşenle
gideceğiz...iş yerine söyleme derdi var
adam bıktım artık diyecek
şenolda sıkma kendini umrunda olmasın diyor ama öyle olmuyor işteizin isterken
iyiyim canım memoda çok yoruluyormuş alışmaya çalışıyor ama ben pek memnun değilim başladığı yer kaynıma yakın ve kaynım montaa gidiyor memo sadece ustalık yapıyor eee akşam gelirkende bey fendiniyide almaya gidiyor o hasbamda 9anca geliyor memonun eve gelmesi 10nu buluyor onun yüzünden memo tek gelse 7de evde ben bu işi sevmedim yok anam çaktırmadan başka yerlerden işmi baksam kötü gelin olsam sempatiksalakcinni
anam maşallah bize 20hafat olmusşuz yolu yarılamışız bundan sonraki süreci sıkıntısız geçiririz inş
çook kötüyüm kızlar.sabah ada'yı koltuğun üstüne bıraktım,hemen bişey alıp geliyimdiye mutfakdan,önüp düşmüş,yere düşürdüm küçücük bebeği inanabiliyormusunz.çok ağladım sabahdan bu yana,oda ağladı,doktora götürdük bişeyi yokmuş allahdan ama hala korkuyorum,inşallah bişeyiolmaz,napıcam bişey olursa
doktorumuz gerekli he işlemi yaptı,şimdi uyuyor ama her dakka nefesini dinliyorum,allahım korusun.uyumam bu gece hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?