bu arada semra benim annemin yerinde olsaydın napardın kimbilir
benim kadar düşen cocuk olmamıştır her güne bir vukuatım vardı
cam pervazlarından alırlardı catıdan toplarlardı beni bahsettigim beşinci kat ha:)
apartmanın tüm merdivenleri bas aşagı inip kafatası saglam kalan tek benim herhalde
annemin ölcem diye aklı cıkmış her gün düşerdim ya merdivenden ya koltuktan ya bisikletten
sabırsız sakar bir bebeydim küçükken ama onca düşmeye ne alcım oldu ne dikişim Allah korudu hep
annem derdi nasıl büyüycen de genc kız olcan heryerin yara bere yamuk içinde diye
çocuklar böyle böyle büyüyor canım üzme kendini ne olur
birkere demirin arasına sokmusum kafayı demirleri kesip cıkarmıslardı hehe:)
eşime anlatınca diyor keçi dala çıkarsa oglagı agaca tırmanır diyor
bakalım ben neler çekicem bunca şeyi yasattıktan sonra anacıgıma
işin komiği kadın kanıksadı biryerden sonra düşünce sallamıyordu
millet ayy uyy derken annem bişey olmaz alışık o diyordu :)
hala daha düşme potansiyelim cok yüksektirr
bak demin de banyoya girmeden cayımı demleyim hazır olsun dedim
üstümü de cıkarmıstım camasırlarlayım gircem diye
sen kaynar cayı hoplat caydanlıktan iki göğsümün arasından haşşş diye bir süzüldü
son anda göbüşü geri çekerek kurtardım ama cok saçma bir yerden yanmayı da başardım bravo bana:)
çook kötüyüm kızlar.sabah ada'yı koltuğun üstüne bıraktım,hemen bişey alıp geliyimdiye mutfakdan,önüp düşmüş,yere düşürdüm küçücük bebeği inanabiliyormusunz.çok ağladım sabahdan bu yana,oda ağladı,doktora götürdük bişeyi yokmuş allahdan ama hala korkuyorum,inşallah bişeyiolmaz,napıcam bişey olursa
nbnhhhh akşam gel topinge yazıcammmm tarifi al başla hemen
şimdi size bi sorum var hani gecen gun bi akıntı olmuştu ya tam bebeklik bi gun oldu o sadece
şimdi regl olana kadar bekliyim mi calısmalara devam edeyim mi hani bir zararı olurmu olduda tuttuysa bu ay bi degişiklik olduysa
kahverengiler ağrı kahverengiler ağrı kahverengiler ağrı((((((((((
bu akşama ben içerim arkadaşlar hadi içelim heyy hadi içelim heyhey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?