Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım sıkıldı benim çok sıkıldı
içim darlandı gelin de sohbet edelim yoksa aklıma manyak manyak seyler geliyor
moralim bozuluyor sizinde canınızı sıkarım

nursim okuyor anladım ben

sevim sen napıyorsunnnnn
noldu yemek işi hallettin mi nasıl bahcede havalar nasıldı

moralini bozma bebingcim bende bir bakimmm dedim şöyle
muftağa doğru gidiyorum
aşağıda kızlar var ama herkes okuyor demek ki

nbnh ben yıllarca ne çektim bu lekelenmelerden sadece bir hafta temiz gezerdim başlardı lekelenmem adet gününe kadar sonra bir hafta temiz gezebilirdim döngü dene başlardı 2007 de kuretaj yapıldı histeroskopi ile rahim içinde bozuk yüzey varmış temizlemişler bana hatta ısrarla sizin çocuğunuz olmaması için hiç bir neden yok çok sağlıklısınız demişlerdi operasyonu yapanlar neyse o küretajdan sonra normale dönmüştü arada bir gene yokluyor 2-3 gün öncesinde birde bu hazirandaki kimyasal gebelik öncesi nisan ayında 10 gün önceden gelmişti kahverengi gök başıma inmişti gene başlıyor diye sonra düzeldi

ben bu kahverengilerin nedenini öğrenmek için 4 yıl 2 tüp bebeklik para dökmüştüm doktorlarada çocuk yap geçer önemli değil demişti hepsi

slm gene kaynatmışsınız ben yoktum bi yandan yemek yapıyorum bi yandan sizin yazdıklarınızı okuyum

dünden yeşil mercimeğim var aslında da
canım istemedi pek
ekmeğin üzerine peynirli domatesli yumurtalı bir harç yapıp
fırında pişiricem yanına da çay kahvaltı gibi olacak yani

ingilizce çalıştım birazcık daha artık karar verdim hem ingilizce çalışacağım hemde atölyemde resim yapacağım öyle ikisinden birini yapacam diye kasmak yok böylesi daha iyi

kimde olmuş kahverengi lekeler bana bakın kızdırmayın beniiiii leke mek eadet madaet istemiyorum ben yasaklıyorum sizeeeeeeee güzel haber verinnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…