Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
balcım zaman geçiyor eşine kavuşmana çok kalmadı
iyi olur ayrılıklar fazlası değil tabi özlersiniz birbirinizi bebiş gelir inşallah ardından

bebiiimm gitti gidiş o gidiş haa
seni bekliyoruz cadııı iyi geceler dimek için

evet denizcim inşallah be gelirde çok özledim yanlızlık zorrrrrr. dün akşam aradım hint fakirlerine garibanlara uz dağıtıyorum dedi çok mutluydu. canımaaaaaaaa

balcım seninkide gelecek fazla kalmadı
sermestimin bebişi var yalnız değil kocişin yeri ayrı ama napıcaksın şartlar elbet vuslat günleri yakındır..

balcım güzel deneyimler yasadı eşin öyle bak olaya
hem bazen ufak ayrılıkların faydası oluyor ilişkiye
birbirni özlemek de güzel
ama Allah dozunda ayrılık versin benim gibi olmayın ha

inşallah denizim ama tek olmak cok kötü bişey hayatta
bazen düşünüyorum hayatta bir basıma kalsam yine yapabilir miyim diye
öylesi cok daha zor gene uzaklarda da olsa varlıgını bilmek bile ilaç gibi geliyor insana
Allah kimseyi tek bırakmasın hayatta ne diyeyim

bebiiiiim amiyane tabirle bir laf vardırrr bilmem duydun mu
kubura mı düştün kızzz :)

hadi ya ne biliim denizim bende bir görünmezlik var bastan beri anlamadım gitti hikmetini
yeşilim yanıyosa yanımda bilin ki buradayım ben:)

insallah balım insallah

muz canımmmm çok sefer hayır yapmayı çok sıcakmış orası yaaaaa adam öksürüyor. vantilatörün karşısında kalmaktan geçende cumartesi çocuklara dondurma ısmarlıyormuşşş

yarım saate geliyorum dedim gelemedim ...burdan çıktım bornnozumu giydim banyonun ışığını yaktım elektrikler gitti 1 saat onu bekledim sonra banyo yaptım bidaha dönemedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…