Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inşallah bakalım becermem şart denizim arabasız olmuyor çünkü
Alalhım korusun belalardan manyakların şerrrinden

balcım kocacın kıyamıyordur sana napsın adam da haklı biryerde ama kadına da şart anacım
toplu taşımalar daha bir çileli oluyor malum

bulsam alıcam da bebim buralarda migros falan yok
yıkanmısına denk gelmedim bizim markette de

denizim jilet yapılır mı kız deli misinnn onun çilesi hiçbişeyde yok
genc kızken yapmanın bedelini sonradan cektim
epilasyon makinası ben de dönme yaptı iltihap falan cok çetim ondan doktor peşinde
kutu kutu antibiyotik bana mısın demiyordu o makinalar da cok zararlı aslında
en güzeli lazerle kökten kurtulmak ondan sonra rahat ettim tek tük var şimdi onu da sirle hallediyorum

ohhhhh denizzzzzzz sen kuaföremi aldırıyon ne güzel ben hiç denemedim jilet korkuyom yaa bağırırım ayıp olur acıdan diye korkuyorummm. makinayla bikini bölgesi kol altı bacak alabiliyorum ancak

öyle sansın o ..ben eşime öğrettim araba kullanmayı ehliyeti almış ama evde araba olmayınca kayınpederimde bilmez ..arabayı aldık 1 sene falan neredeyse hep en kullandım sonra böyle olmaz dedik kolları sıvadık çok kavga ettik ben bağardım falan
kızardı hemen sonra alıştı şimdi
en son ankaraya giderken ben uyumuşum 7 saat o kullandı
eşlerine bağaran erkeklerden intikam aldım diyorum gülüyor benimki

ya acaba ben yanlıs mı okudum panodaki tarihi
hala gelmiyor bu herif uykum var ya geç oldu şimdi yatarım zırt zili çalarlar off boşa mı bekliyorum acaba

sermestim bene ylül ayında niyetlendim araştırdım epilasyonu caiz değil diye okudum birkaç yerde vazgeçtim sonra emin olabilsem bende yaptıracağım
bende zaten kızken salaklık etmişim hep kokrtum ama nişanlandım arkadaşım zorla götürdü eveleneceksin rahat edersin diye iyi ki götürmüş
o kadar azaldı ki ayda bir gidiyorum

sen özel bölgeye de yaptırdın mı epilasyonu sermestim?

canım o kısmını bilemiyorum tabi mahrem bölge göstermek caiz degil o acıdan dogru olabilir kadın kadına da olsa haram diye biliyorum
ama ben keyfi yaptırmadım kıl dönmesi oldu bende makina yüzünden ileri derecede iltihap aylarca tedavi oldum geçmiyor farklı yerlerden tekrar ediyordu cok illet bişey o zaman bekardım ameliyatını da yapamıyorlardı yapsalar da zaten olmadık biyer iz kalacak kocaman yaptıramazdım
tek care tamamen kökleri yok etmek dedi doktor öyle cerrahi takiple yaptırdım
ama cidden büyük rahatlık denizim şimdi cok az kaldı bir iki seasn daha devam edebilseydim tam bitmişti gene de eskiye göre cok ferahladım

bende jilet ve krem kullandım yıllarca evlenirken agdaya basladım oh ne rahatlıkmış ya keşke basından baslasaymısım ama agdadan sonra içerde kalanar olmaya basladı o cok rahatsız ediyor iltihap filan kapmıyor ama

eee bebim sen anca geldin olacak o kadar
ne yedin bakıyım
annem kabak yapmış sarımsaklı yanına yoğurt yedim

bu caiziyet konusunda kuaföre gitmek de aynı sanırım neticede oradaki mevzu mahremini göstermek
ama gebelilk hastalık halleri bunlar zorunlu haller o kadarına izin vardır herhalde
en güzeli kendi özelini kendin halletmek de kadınların da işi zor be anacım:)

denizcim zor tarif evet ama ablam 1 ay denemiş bende sadece 1 ay kullanıyım diyorum.

sermest ben neler çekiyorum her gün otobüsle canım çıkıyor. bu günde deli oldum adamın biri uyuyo kendinden geçiyor. 3lü yan koltuklarda oturuyorum. hoooop yaşlı adam yan yatıyorrr. üzerime doğru sonra toaprlanıyor. bağırıcam yaşlı adam kalkıcam kıyamet gibi otobüs meğerse kızı varmış arabada kız mesaj çekti baba telefona bak diyo adam okudu sonra baktım doğruldu. oh be dedim yaaaaa sonra baktım aadam kalktı kızına yer verdi. ama malesef bende iniyordum zaten kalktımm. ayyyyyyyy işkenceydi sankiiii
kocişim bırakıyordu sabahları göztepe köprüsüne kadar oda yok sabahları rahat giyinebiliyordum. şimdi korkudan teli ayarlıyorum çalar ssat 6. 30 ancak 7 de evden çıkıyom.

agda da benimkileri azallttı cocuk olsun epilasyon yaptırıcam hani ışın filan iyi olmaz demişti bi arkadasım
hiç bilmiyordum ben caiz olmayacagını ama napıyım mecburum kendim alamam krem artık almıyor jilet mahvediyor hem korkuyorum da

dogru yönde alamıyorsun demek ki bebim içerde kalması ondandır
bizim bi komsu vardı kızı onüç yasına geldiginde basladı kuaföre götürmeye
sir agdayla daha tüyler incecikken el atılırsa düzenli olarak inceliyor azalıyormuş
biz bastan bilemedik hep genclik jiletti kremdi bilmem ne daha da zorlaştırdık
agdaya alısırsanız cidden rahat oluyor bir aya gidiyor en azından

evet bebim azaltıyor agda inceltiyor en azından

balcım ben o otobüslerle dört yıl gittim geldim günde bes saat yollardaydım ne maceralı günlerdi hey

anladım sermestim geçmiş olsun
evet ya onu da okudum kadın kadına bile caiz değilmiş üüzlüyorum çok bu duruma aslında
bebim bende oldu geçen sene içinde uza uza ayy şişti diyorum saf ben anlamadım ya sire gidince kadın anladı nasıl uzun çıktı büyütmüşüm içimde:))

kuaföre aldırıyom sermestim yılların agdacısı ama bilemedim ki
o da demişti genc kızken baslasaydın yok denecek kadar azalırdı diye ama napalım ben hayatta kendim alamam

denizim markete gitmiştik deterjan almaya sölemesi ayıp hazır hamburger köftesi aldım ekmeğini aldım ketcapp mayonez takıldık işteee o saatte baska ne olur
anam gelsin hergun patlıcan kabak yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…