Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
deniz özendim sana kızzzzzzzzz yürü beeeee kimse tutamaz denizimiiiii

sermest sende başla kullanmayaaa arabasız olmuyor kadınlara zor işkence ya

tedaviler sapıttırdı benimkileri bir kökten 3 tane bile cıkar oldu valla
bi ay hiç yok bi ay coook
bi garip işte ama büyük rahatlık cok utanıyorum acıyor da ama 2 dk sürüyor Allah affetsin napıyım hiç cesaretim yok

inşallah balım niyetmiz var bakalım kısmetse yılbasına dogru RAbbim nasip ederse baslıycam insallah

zor valla bebimm ama lazerde ortam daha igrenc haa
ikisinde de acılıyon sacılıyon da lazeri yaptırırken girdigin şekiller
yapan kişinin yakınlıgı falan aman yarabbim tam rezaletti:)

en hep jilet yaptım ya korktum şurda 4- 5 senedir işte
ama buna rağmen azalma var
bacaklarımı da sirle alıyorum ya da kuaföre gidince aldırıyorum
arada acil durumlarda makina devreye giriyor
ama tek sıkıntım bacaklarımda çok fazla siyah nokta içeiisinde kılın olması iğneyle onları çıkartıp sonra alıyorum o yüzden kuaföre pek güvenmiyorum
yazın çok sıkıntılı benim için alıyorum bacağımı o siyahların içindekiler 2 gün sonra çıkıyor
onları alıyorum bbaşka yerden çıkanlar var 2 gün sonra
böyleee gidiyor elimde makina yazın hep öyle geçiyor

araba kullanmak sart ya bende manyaktım sürekli kavga ederdim trafikte bi gün ödümü patlattı biri öldürecekti az daha beni arabadab iner car car bagırırdım.zopayı gördüm sonra.eşimde hep derdi dayak yicen diye.ist da sehir magandaları sucsuz yere yool vermedi diye birilerini öldürünce gözüm korkttu hiç kimseye bulaşmıyorum şimdilerde.küçük şehirdede bilmiyorlar hiç kullanmayı mesela mesela sağ aynayı kimse kullanmaz buraalarda :)

ben naptım ki beni şikayet etsinler kızzz ne bilimm ya 21i diyordu ödeme bugün 21i işte
ben de anlamadım ki nerde bu adam off yatmak istiyorum artık takatim kalmadı valla

bu arada olur da lazere niyetlenirseniz aman ha özel bölgeye rastgele yerde yaptırmayın
hem boşa para tuzagı hem saglık acısından cok önemli makinası ışınların ayarı falan
ben cok araştırmıştım doktor gözetimli biryer olması şart dediler diye
şifanın ataşehirde şahane ötesi bir polklinigi var orada yaptırmıstım
ne hijyendi yarabbim duşu kişiye özel bornozu kremi tertemiz heryer makinası da özel bir cihaz
ışınlar senin durumuna göre ayarları kesinlikle acı falan yok ki yaptırıp tekrar cıkanlar cok oluyormuş
ben sonucunu da güzel gördüm yani

evet istanbul maganda dolu ama o karmaşada bile kendi içinde bir kural düzen var
magandaların da bir sistemi var yani:)
bizim oturdugumuz il dümdüz yollar trafik yok ama yayalar da şöförler de azrail gibi
bir kere heryeden bir yaya cıkıp aniden yola atlayabiliyor yol dediğim de sehirler arası yol ha
ne ışıga bakarlar ne gecide herkes her an heryeden cıkabılır
minibüs şöförleri desen tam facia yüzün üzerinde hızla giderken aniden saga kırıp direksiyonu yolcu almaya yanasırlar bakmazlar hiç araba var mı yok mu
ha bir de yer gök motor dolu onlar esas tehlike vızır vızır heryerden cıkıyorlar
ilk basta demiştim burada ne rahat sürülür araba sonra amanın dedim sitanbldan beter buralar

başlayın kızlar yarın çocuk olunca büyük rahatlık olur sizede koca mı bekleyeceksiniz götürsün diye..
amma kıl tüy muhabbeti yaptık yahu
ama başım çok ağrıyor müsade istesem yarında çok işim var sabahtan dışarıda öğleden sonra işleri bitirip erken dönmem lazım ki şirkete 3 te eşim almaya gelecek
haa söylemedim izin almış içine sinmemiş o da gelecek
tuanayımla da tanışacaklar ne güzel:))

tamam denizim hadi git yat ben de cıkarım şimdik bebim gelsin de
demek eşin eşlik edicek sana da aferim enişteye valla
hadi güzel haberlerle gelin tuanayıma da bol öpücükler gönderiyorumm

vermezler anacım uzak durup napcam kız ucayım mı mecbur biniyom şimdilik
inşallah nasip olur bize de araba ayagımız kesilir yerden
en cok bi ton öküzle aynı aracta gitmekten kurtulmayı istiyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…