Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
denge menge kalmadı anacımm beyaz çamaşırlarım birikti her gün değişiyorum korkudan ütüde yapıyomm.

bebeim canım benim tatlı rüyalar sanadaa
sermest ben yemedim nutellaa bilemem uykun da gelmez bananeeeeeeee

uykum var canım da karnımın agrsı midemin yanmasından uyuyamazsam bilemem
yoksa bu haftayı gene bir gıdım uykuyla kapatmış biri olarak coook uykum var

maşallah sizin azminize kızlar...

bal sakın kolonya sürme bi daha ben ömrümde birkez yaşadım onu oda tüp tedavisinde verdikleri jelden dolayı sadece 2 kez kullandım ama mahvoldum ph ı iyice bozma balcım tekrar doktoraa bi git istersen...

günaydın oh oh akşam çoşulmuş gene deniz tuanay neyaptınız dünkü görüşmede ben aynen geriye gider şimdi :)))

hanaaam bal kaşın kaşın mahvolmuş tatlım heemen gidiyorsun vajinit diye bir fitil var üçgen üçgen onları düzenli kullanıyorsun bir şeyciiiiin kalmıyor
semram sevkili müsafirlerin varmış kahvaltıda haha müsil koy kız :)))))))))))))) yok vazgeçtim olan tuvaletine olur ehe ehe

bal korkutmak istemem ama hemen önlem al enfeksiyonlar kısırlık nedeni yani yeni bir nedene ihtiyacımız yok biliyorsun tatlım monodoks falanda kullan tabi doktorada sor ama muhtemelen bunları verecektir oda

ay yoksa nbnh sen adet olmadında bize hobarey horonumu çektirecen işşşşşşşşşaaaaaaaaalllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh

tuanay bir anda varya off ya nasıl bir cadısın sen yaa niye yaaa sanki iki hobarey almış gibi sevindim
ben söylediklerinin aynen olduğuna inanıyorum
denizim senin 1.5 santimlik kistinin önemli olmadığına inanıyorum dün biryerlerde okudum önemsemeden tedaviye başlatmışlar senin boyutlarda bir kistle büyürse alırız diye
tuanayım denizim ikiniz aynı anda hamile kalında kardeş kardeş büyüsünler göbek tokuşturun şerefimize

yaaa akşam ne sildiniz noooliiii ama bizide düşünün tiz özelden bana atılaaa yoksa ben çatlıyaaaa adetli adetli çatlamamı istemezsiniz zati uyuz günümdeyim gene olmadı gene olmadı kırmızıda sökülmedi kahverengi kahverengi regl görüyorum menapoza giriyorum işte

deneme deneme bir ki birki öhhhöö öhhöö bebing bebing hamile hoba hobba hobareeeyyyy birki birki deneme deneme

küçük küçük soğanlar almıştım acı çıktı şimcik onları soğan çorbası yapiiiim diyorum hemde soğan kürü gibin olur netten tarif bakayım bakem

off yaa bende mahallenin delisiyim haa hep kendi kendime konuşuyorum birde alıştımki bu duruma hiç rastlaşamıyoruz yaağğğ

slm millet ne ler oldu bakalım dünden beri geçmişi okumadan bi ce yapıyım dedim burp ne hobereyi bala ne olmuş çok merak ettim şimdi bu huy bana bebing denmi kaynanamdanmı bulaştı acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…