günaydın..
naptınız yahu
nasıl okuyacağım ben şimdi
vay cadılar sizi
günaydın oh oh akşam çoşulmuş gene deniz tuanay neyaptınız dünkü görüşmede ben aynen geriye gider şimdi :)))
yaaa akşam ne sildiniz noooliiii ama bizide düşünün tiz özelden bana atılaaa yoksa ben çatlıyaaaa adetli adetli çatlamamı istemezsiniz zati uyuz günümdeyim gene olmadı gene olmadı kırmızıda sökülmedi kahverengi kahverengi regl görüyorum menapoza giriyorum işte
slm millet ne ler oldu bakalım dünden beri geçmişi okumadan bi ce yapıyım dedim burp ne hobereyi bala ne olmuş çok merak ettim şimdi bu huy bana bebing denmi kaynanamdanmı bulaştı acep
sütlü tarif bencede ığğğğğğğğğ memoya gelince onla uğraşcak vaktim olmadı bi ara gece özür mözür diliyorduda ben tınlamadım
selam kızlar
aay akşam dodum doldum adama patladım:)))))))
nasıl etkiliyoruz birbirimizi
aslında kendim açtım konuyu ama sizi bi kere daha duyunca daha bi hırslandım:)))))))))
sahilde gezdim mıçım dondu arkadaşla gidip balık kahve fal faslı yaptık sonrada alışmamış dötte don tutarmı yorulmuşum eee alışmışım yatmaya gezmek fazla geldi bacaklarım bedenimi taşımıyor bir ağrıdı belim her yerim eve gelir gelmez anamdan fırçamı yedim kadın beni aratmış bulamamış eee tel kapalı teyzemi getiriyorlarmış hastalanmış ondan sonrada onlauğraştım memoyu unuttum diyebilirim aslında unutmadımda uğraşmak istemedim hala kızgınım ona akşam bin bir kez özür diledi ne yapıyım gardaş ana atamıyorum ama bana böyle yapma falan filan ben tokum bunlara biraz burnu sürtünsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?