Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sütlü tarif buldum sütlü soğan çorbası bunu bana birisi bir 5 yıl önce deseler öğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ derdim hehe

balda vajinal kaşıntı var
denizle tuanayın doktor görüşmesi çok parlak geçmemiş yani içlerine sinmemiş tuanay düşünüyor deniz zati egede yaptıracak
zasamın sevgili görümcesi kahvaltıya gelecek
sevim bu özet için kıyağımı unutma deminden beri ben göz pörtletiyorum hemde bir alay işim varken kızlar öle böle kaynatmamış

kız bugün cumartesi gerçi eski üniversitemde habire cumartesileride iş yaratıyorlardı

sütlü tarif bencede ığğğğğğğğğ memoya gelince onla uğraşcak vaktim olmadı bi ara gece özür mözür diliyorduda ben tınlamadım

kıyağın için saol tatlım allah tutugunu altı etsin a y yok vaz geçtim cüneyite altın olur allah kucağına bebek versin inşşşşşşşşşşşş

balda uzun zamandır var onun önlememini almalı yoks başına büyük dert aççacak
denizmle tuanayım hemen bir güzel tüp bebek merkezi bulıup yaptırmalı ve bize yeğen vermeliler tuanayım da denizde çok güçlü hatunlar bunun üstesinden geleekler canlarım benim ya

sen anlat sevim ben soğanları doğramaya başlayayım yoksa kocişe yetişmeyecek bugün yarım gün çalışıyor birde soğanlar mini mini nezamandır soğan doğramıyorum babacım saolsun bütün kızlarının soğanlarını doğrar deepfreeze atar yıllardır soğan doğramam yemek yaperken hep dualarımı alır

selam kızlar
aay akşam dodum doldum adama patladım:)))))))
nasıl etkiliyoruz birbirimizi
aslında kendim açtım konuyu ama sizi bi kere daha duyunca daha bi hırslandım:)))))))))

soğan dedin de aklıma geldi,
benim öğlene de yemeği yok
gidiym pırasamla bi çorba yapıym da akşam öğlen bir arada çıksın:)))

sahilde gezdim mıçım dondu arkadaşla gidip balık kahve fal faslı yaptık sonrada alışmamış dötte don tutarmı yorulmuşum eee alışmışım yatmaya gezmek fazla geldi bacaklarım bedenimi taşımıyor bir ağrıdı belim her yerim eve gelir gelmez anamdan fırçamı yedim kadın beni aratmış bulamamış eee tel kapalı teyzemi getiriyorlarmış hastalanmış ondan sonrada onlauğraştım memoyu unuttum diyebilirim aslında unutmadımda uğraşmak istemedim hala kızgınım ona akşam bin bir kez özür diledi ne yapıyım gardaş ana atamıyorum ama bana böyle yapma falan filan ben tokum bunlara biraz burnu sürtünsün

mavim sen niye dellendin kuzum bu hamilelikten galiba canım ben yanlız kalamıyorum kocişle hırsımı ondan çıkarıyorum sen sakın adamla uğraşma bak döverim heeeeeeee

günaydın..
naptınız yahu
nasıl okuyacağım ben şimdi
vay cadılar sizi

pörtlesin gözlerr ohhhh:)

günaydın oh oh akşam çoşulmuş gene deniz tuanay neyaptınız dünkü görüşmede ben aynen geriye gider şimdi :)))

nerdeydin kız cadıı ayrılamadın mı cüneytinden

ne olcak kız dedikodu ederken benim eskiler fazlaca döküldü ortaya onları temizledik şöyle bir:)

slm millet ne ler oldu bakalım dünden beri geçmişi okumadan bi ce yapıyım dedim burp ne hobereyi bala ne olmuş çok merak ettim şimdi bu huy bana bebing denmi kaynanamdanmı bulaştı acep

nerdesin kız sen zopanın büyügü sana
insan kartala iner beni cagırmaz mı ben de gelirdim yanına

sütlü tarif bencede ığğğğğğğğğ memoya gelince onla uğraşcak vaktim olmadı bi ara gece özür mözür diliyorduda ben tınlamadım

aman da aman tınlamazmış da havanı yirim kız

selam kızlar
aay akşam dodum doldum adama patladım:)))))))
nasıl etkiliyoruz birbirimizi
aslında kendim açtım konuyu ama sizi bi kere daha duyunca daha bi hırslandım:)))))))))

kız delüü adamın sucu ne kurdun kurdun adama mı patladınn ayy ilahi:=)

ohh yarasın kuzuma ama cok yorma kendini birden hava soguk bak hastalıgını yenı atlattın aman dikkat memo özür de dilemiş işte daha ne caz yapıon
hem nereye gıdıon sen bugün niye giyinion gene mi gezcennn

hatunlar ögle yemegi hazırlıyor ben daha kahvaltı edicem
mamaları hazırladım cayı beklıyorken bı bakayım dedimm
karnımı doyurup ayılınca dönücem cicişler

yok canım sıcak sıcak banyo yaptım kombiyi son ayara aldım giyindim biyere gidemem hastalanan teyzemin çoçukları kızı oğlu ve gelini damadı bize gelip kalcaklar süreyya paşaya yatırmışlar yoğun bakımma annem memo yanına gittiler gelirler birazdan ben onlar gelmeden geçmişi okuyum edim ta köyden geldiler

ben diyet yapıyorum şekerim saatine göre yemem lazım:))))
yaptım pırasamı tavuklu havuçlu bulgurlu zeytinyağlı:)))))))))))))ama fena görünmüyo sanki:))))
bi de yoğurt çorbası
salata için kırmızı lahana limonladım beklemeye aldım bugünlük işim bitti sayılır ama hyoruldum ya
sanırım artık daha erken yoruluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…