Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
oy oyy oyyy yemekten daha zor oldu yapımı ama çoook lezzetli bir çorba oldu siz sormadan tarifini vereyim internetten tarif baktım ama gene kafama göre takıldım sonuç süper
soğanları ince ince doğra
tereyağında kavur kavururken bir kaşık unla da kavur fesleğen kekik karabiber tuz nane kat
ince ince mantarları kıy
20 dakikadır kavurduğun soğanlara ekle
yıkadığın bulguru karışıma ekle kavurmaya devam et
bir bardak sıcak sütü ekle
sıcak suyu ekle bulgurlar pişene kadar kaynat
demlemeye bırak
afiyetle iiiç :)))

ben geldim
dun geceki muhabbetten sonra sabah kadar bizimkilerle ugrastım korkunç kabusum sabah oh beee rüyaymış diye uyandım ama boynum tutulmuş nasıl kendimi kastıysam artık bilemiyorum
annem geldi onda kahvaltıdaydım dükkandayım şimdi işler vardı onları hallettim eee siz kaynattınız mı bakıyım

bu duanın önce kpds sonra da bebiş kısmını da ben aliiiiim üds de olabilüüüüür :)))))
aminnn
inşallah senin içinde ederim tatlım

ohh afiyet bal şeker olsun:))
ama soğanlı nasıl olacak ki:))

yaa mavi enson okuduğumda kocişinle ilgili harika şeyler yazmıştın nerden kaptın adamını bakiiim :) hormonlar hormonlar takılmayın hiç kocişlerede söyleyin arada idare etsinler :)))))))))
sevim yaaa anacım allahım bana fenalık geldi otel denen birşey bilmezmi sizin bu akrabalar istanbul 5 yıldızlı oteli anacım seni iyicene coşturmayalım busefer sağlık şakaya gelmez hastaları varmış geçmiş olsun ha bu arada annenede geçmiş olsun numara yapmıyor dimi sen gittin diye :) bugünlerde şeytanlık diz boyu bende :)) kaynanamlar taşınıyor kocişe haftasonu çalışacağım dedirteceğim zatende doğru hem çalışacak hemde hasta çocuk giderse iyice ateşlenir antibiyotiklerle ayakta duruyor teyze var hala var onlar yardım ediyor zaten benim ablamların dışında kimse yardım etmemişti ne evlenirken ne taşınırken biz uzaktayız demişlerdi taşınırkende mal mal seyretmişlerdi herkez ektiğini biçer bu hayatta bende bunun cezasını çekeceğim biliyorum bana düşmez sonuçta onları cezalandırmak ama içimden böyle geliyor gidip yardım etmek gelmiyor demekki insan böyle kötü oluyor
ha bu arada sana sıcak suyla yıkanmayı yasaklıyorum
sermest sanada çayı yasaklıyorum ıhlamur içeceksin bol limonlu ballı bebişe çay çok zararlı özellikle yemeklerin üzerine içilen çay tüm vitaminlerini emiyor yemeklerin

afiyet olsun burpum ben daha okumayı bitiremedim bile amma kaynatmışlar hemde benim ilgi alanın üzerine kaynana kayın görümce muhabetiiiiiiiiii puhaha bu gebelik bi işe yaradı kaynanama bile söyleyecğimi söyledim dün ilk kez içime atmadım eee o kadar laftan sonra gelirmi diyceksiniz vallaha bizimki yüzsüzdür gelir

denizim senin kociş niye darıldı benim kocişte muhtemelen annesine gitmedik diye birde yalan söylediği için afra tafra olur birde sekste yapmam onla adetliyimooff afrasından yanına varılmaz

bende farklı sayfada açtım geçmişi bir orayı okuyorum bir burayı :))))) ben şimdi geldim kaynana muhabbetine mavim geçen seneki hallerini hatırladım delirtmişti seni cadoloz kaynanan bize bile sinir gelmişti

yok burpum numara değil annem baya üzüldü teyzem köyde yanlız yaşıyordu çok hastalanmış komşular bulmuşlar merkeze bizim köy baya uzak tel etmişler ambulans gelip hastaneye götürmüşler orda yatmış 1gece sonra oğluna tel etmişler oğlu gidip almış ambulansal ist süreyya paşaya yoğunbakımda yatıyormuş annem yanına gitti hafızasıda gidip gelmiş eee yaşlı kadın annemden en az 15yaş büyüktür 75yaşında vardır belkide 80 ama çok matraktır annem don yağ dolması oda aşırı derece komik bir kadındır ama ben gitmedim zaten içeri almamışlar herkezi annem girmiş

niye takıştığımı anlatıym
doğumdan ve sonrasından bahsettik
bak ben lohusa depresyonuna girerim laf söylerim umursama dedim güldü tamam dedi
annenler geldiğinde hergün atışıyoduk daralıyodum yine öyle olursa dedim
olmaz boşver düşünme bunları dedi
zamanı gelince düşünürüz dedi
ben de bunları yaşatmam engel olurum alttan alırım demiyosun dedim
işte bu uzadı uzadı
en sonunda dedi ama ben dedikten sonra
ben de tepemi attırmayın gider istanbulda yaparım doğumu 40 ı çıkmadan gelmem dedi laf arasında
o da ona bozuldu
sonra barıştık :))))

evet burp ben de geçen seneyi hatırlayıp başlattım akşamki kavgayı
o zaman da tamam boşver falan filan aynı lafları duyunca anımsadım:)))

aahhh kaçırmışım muabbeti
bana kiralık gelinlik
kiralık takı yapmak istediler
gerdeğe ankarada kayınvalidemin evinde girmemizi istediler
düğün gecesi altınları almak istediler
onlarda kalacakmış sayacaklarmış
düğünü cafeden bozma yerde yapmak istediler
5 kuurş para harcamadılar
ama eşimin suçu yok hep onların doldurmasıyla geldi bana

sonuç gelinliğimi diktirdim en güzelinden
altınlarım setim herşeyim alındı parasıyla..arabay gitti sonra üstüne biniyor işte beyefendi
düğün gecesi ankarada 4 yıldızlı çok gzüel bir otele gittik düğünden sonra eve uğramadık:))
ertesi günde kemere balayına gittik
2.düğünüde izmirde babam yaptı

ahh ahh ne anlatayım emellerinin hiçbirine ulaşamadılar ama sinir hastası ettiler nişanlıyken
nikah kıyıldı resmen evliyiz
ben yüzüğü attım düşünsenize bitseydi adım dul olacaktı

sevime sıcak su
sermest e çay
bana ne yasak????????
zaten bi dolu yasak var bi de sen koyma:))))))))))))))))))
hafta içi sütlü tatlı yiceemm:)))))))))))))

akşam bayağı inciler dökülmüş demekki kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı :))))))))

kaynatın bakalım ben çıkar
eve gideceğim
belki dışarı çıkacağız hava güzel iş güç
var tabi yarıan da çamaşır ütü temizlik
hafta sonu ihmal edersem kızmayın tamam mı?
öperim hepinizi

denizim senidemi üzdülşer gülüm burp birdaha seninkilerden yakınma bak görüyosun seninkiler melek dimi

sen iyi gidiyorsun mavi sana kaynanayı düşünmeme yasağı getiriyorum :)))
biz kadınların sorunu çok fazla konuşmamız aslında vakti zmaanını bekleyip yapacağımızı yapsak olmuyorki mavi bende senin gibiyim yani dün yaptığın kavganın aynısını bende yaparım hatta ben olmayan çocuğumun bakımının kavgasını yapıyorum yıllardır allahta reva görüp çocuk vermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…