bi yandan çamaşır astım bi yandan sizi okudum...kızlar şu kaynana muhabbetiyle sinirlerinizi geriyosunuz durduk yere kinleniyosunuz ne yaşanacaksa zamanı gelince yaşancak zaten çoğuda yaşandı bitti...şimdiden lütfen olacakları düşünüp hem kendinizi hem bebişleri üzmeyin.... 3 kuruşluk keyfinizi kaçırıyorsunuz....
evet sermest yaa şimdi de zayıflamıym diye düşünüyorum
ne kadar almam gerekiyosa alıym bebek için kendime almıym
az da yemiyorum ama bağırsak hareketlerim çok düzenli
diyetten sonra daha da düzene b,ndi
abur cuburu kestim ya tamamen
okulda da hareket sürekli 20 dk kadar da yürüyorum
1 kiloya yakın a görünüyodum şimdi yemek yedim fark azaldı:)))))))))
bak az mı yemişim
1 kase yoğurt çorbası
1 porsiyon pırasa ama susuz
2 dilim tam buğday ekmeği
domates salatalık sivri biber
az değil di mi???
yeter yeter
oğlan doysun yetsin kuzuma da
oh ne güzel pazara gitmeyeli ben 4ay oldumu kız tabi 9haftada kanamam oldu daha yatıyorum amanınnnnnnnnn bizde nerde gülüm öyle yarımkilo 3kilodan aşağı alımnmıyor yoksa kalırız biri geldimi şap diye ev kalabalık malumgene acılmıs eskiler nasıl da dökülesim var yine düğün kısmı da benim tam faciaydı içimde uhdedir a
aman neyse konusturmayın benii kızz
pazara gittim geldim güzel güzel sebzeler meyveler aldım kendime
herseyden tane hesabı yarım kg alınca pazarcılar küfür eder gibi baktı yüzüme hehe
napiim ya bir kişi yenmiyor kalıyor atılıyor hep bunlar bile eve gelince gözüme cok geldi
ya gülüm ben çikolata tatlıda denedim karnımın içinde gazdan başka bişey yok sanki hatta acaba sakatlık tesi vardıya onu düşündüm gerçekten sakattamı hareket etmiyor ama ayrıntılı usgde hareket ediyordu elini kaldırıyor bacağını kaldırıyor başına götürüyordu ama ne biliyim yok hereket falan galiba yada karnım çok yalı ondan diye avutuyorum kendimi bakalım bekliyorumama çoçukta haklı yaşadığım onca sitresten sonra hareket etsem ne olcak diyor benceaksam kolumun üstüne yatmısım ası oldugum kolum agrıyor biraz
seviiimmm öykü tepiyor mu kız yazmıyon hiç
ben arada daha kuvvetli bişeyler hissediyorum gibi bu sefer gaz olmadgından eminim
ama günde bir iki defayı gecmiyor duymam
pazardan kabak aldım tatlı yapmak için
yarım kg kadarcıkk
nasıl yapıyorduk unuttum yaw
ben fırınlananı severdim var mı böyle yapan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?