Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
gene acılmıs eskiler nasıl da dökülesim var yine düğün kısmı da benim tam faciaydı içimde uhdedir a
aman neyse konusturmayın benii kızz

pazara gittim geldim güzel güzel sebzeler meyveler aldım kendime
herseyden tane hesabı yarım kg alınca pazarcılar küfür eder gibi baktı yüzüme hehe
napiim ya bir kişi yenmiyor kalıyor atılıyor hep bunlar bile eve gelince gözüme cok geldi

aksam kolumun üstüne yatmısım ası oldugum kolum agrıyor biraz
seviiimmm öykü tepiyor mu kız yazmıyon hiç
ben arada daha kuvvetli bişeyler hissediyorum gibi bu sefer gaz olmadgından eminim
ama günde bir iki defayı gecmiyor duymam

pazardan kabak aldım tatlı yapmak için
yarım kg kadarcıkk
nasıl yapıyorduk unuttum yaw
ben fırınlananı severdim var mı böyle yapan

bi yandan çamaşır astım bi yandan sizi okudum...kızlar şu kaynana muhabbetiyle sinirlerinizi geriyosunuz durduk yere kinleniyosunuz ne yaşanacaksa zamanı gelince yaşancak zaten çoğuda yaşandı bitti...şimdiden lütfen olacakları düşünüp hem kendinizi hem bebişleri üzmeyin.... 3 kuruşluk keyfinizi kaçırıyorsunuz....

seviim anacım ben kilo yüzünden diyet yapmıyoruuuummmmm
şekerim yüksek çıktı ya kendi başıma yanlış yaparım diye gittim diyetisyene
şimdi yemeğimi yedim de aradaki fark azaldı

evet sermest yaa şimdi de zayıflamıym diye düşünüyorum
ne kadar almam gerekiyosa alıym bebek için kendime almıym

az da yemiyorum ama bağırsak hareketlerim çok düzenli
diyetten sonra daha da düzene b,ndi
abur cuburu kestim ya tamamen
okulda da hareket sürekli 20 dk kadar da yürüyorum
1 kiloya yakın a görünüyodum şimdi yemek yedim fark azaldı:)))))))))

bak az mı yemişim

1 kase yoğurt çorbası
1 porsiyon pırasa ama susuz
2 dilim tam buğday ekmeği
domates salatalık sivri biber

az değil di mi???
yeter yeter
oğlan doysun yetsin kuzuma da

sermestim ben hiç fırında yapmadım canım ama oda tenceredeki yapılan gibidir...tepsiye koy şekerini ekle üzerini folyoyla ört pişince folyoyu çıkartır esmerleştirirsin tatlım...ben böyle yapardım heralde bende çok severim kabağı üzerinede bol dövülmüş ceviz...

aynen nursim katılıyorum
ama ben çok tezcanlıyım
işin vakti varsa bile ben tasarlıym planlıym rahat ediym isterim
ondan oluyo hep:)))))))))
ama sallamıcam artık:))))))))))))))))))

akıllı hatun son noktayı koymuş eferimm

canısı sen elinden geldigince özen gösterip dikkat ediyorsun zaten gayet iyi yemişim
takılma bunlara bak benim yediklerim sana göre o kadar düzensiz ve eksik ki
ama ben düşünmüyorum bu kadar yiyemiyorum cünkü kendime de bakamıyorum pek
elimden geldigince hergün biraz süt yogurt bir elma mandalin falan bunlara özen gösteriyorum et yemedigmden hergün yumurta yiyorum mutlaka peynirle beraber
ama gerisi ne bulursam modunda geciyor yani lütfen dert etme
sana göre benim kendimi kahretmem lazım bu durumda
doyuyordur oglusun benimki bu beslenmeye büyüyorsa seninki alır basını gider annesi

ben sevmem kabak tatlısını
hiç te yapmadım
o yüzden yardımcı olamıcam
sana da kızına da yarasın afiyet olsun

oh ne güzel pazara gitmeyeli ben 4ay oldumu kız tabi 9haftada kanamam oldu daha yatıyorum amanınnnnnnnnn bizde nerde gülüm öyle yarımkilo 3kilodan aşağı alımnmıyor yoksa kalırız biri geldimi şap diye ev kalabalık malum
ya gülüm ben çikolata tatlıda denedim karnımın içinde gazdan başka bişey yok sanki hatta acaba sakatlık tesi vardıya onu düşündüm gerçekten sakattamı hareket etmiyor ama ayrıntılı usgde hareket ediyordu elini kaldırıyor bacağını kaldırıyor başına götürüyordu ama ne biliyim yok hereket falan galiba yada karnım çok yalı ondan diye avutuyorum kendimi bakalım bekliyorumama çoçukta haklı yaşadığım onca sitresten sonra hareket etsem ne olcak diyor bence
pazardan kabak aldım tatlı yapmak için
yarım kg kadarcıkk
nasıl yapıyorduk unuttum yaw
ben fırınlananı severdim var mı böyle yapan

canım ben hiç sevmem ama annem akşamdan şekere yatırıp tencerede yapıyor cevizli ben yiyemiyorum tatlı sadece künefeye asla hayır demiyorum neden bilmiyorum bayılıyorum künefeye ama her yer yapamıyor

nursimim ben de öyle bişeyler hatırlıyorum sanki bir deneyeyim bakim
dandik fırınım içine etmez umarım nasıl güzel koktu pazarda dayanamadım ben de severim
gel beraber yiyelim canım

mavişim ben de plancıyımdır önceden düşünür taşınırım
benim iradem dısında süpriz gelişen olaylardan hazetmem pek
ama bu durum biraz daha özel benim görüşme sıklıgım senede bire indirdim biliyorsun
o sebeple bu eve gelme agrılama durumu beni kasacak cinsten ki acıkcası istemiyorum da
aman neyse bakıcaz artık çaresine bu zaman kadar uzak durmayı basarabildim
insallah bebekten sonra bulaşmazlar

177 çıkmıştı nursim

açlık 78 çıktı 70-100 arası olmalıymış
o suyu içtikten sonra da
177 çıktı

ama 140 ı geçmemeliymiş
bi daha ki kontrolde yine bakılacak düşümüş mü diye

MERHABA ARKADAŞLAR SITENIZE YENI KAYIT OLDUM 9 AYLIK EVLIYIM ÇOCUGUM BU ZAMAN ZARFINDA OLMADIGI İÇİN DOKTORE GITTIM AŞILAMA DENEMEMIZ GEREKTIGINI SÖYLEDI SİZCE TEHLIKELIMIDIR YADA OLMA OLASILIGI NEDIR ENDİŞELERIM VAR BILGILENDIRISENIZ SEVINIRIMsenağlama

mavim şekerinin yüksek çıktığını biliyorumda canım ben ayriyten diyet yapıyosun sandım efem,ze yarasın canım yediklerin

ben de bayılırım künefeye canım
sevimm o kalabalıga size maddi manevi can mı dayanır anacım
pazara gitmeyi sevmem aslında ama markette adam gibi sebze olmuyor
eşim gelince gezip tozuyoruz kacırıyorum pazarı kalıyorum ortalarda yiyeceksiz

hareket konusuna gelince gaz diye hissetiginin bazıları harekettir ben de bastan anlamıyordum
ama şimdi yan yatarken ya da bacaklarımı uzatıp vücudum gerginken oluyor bazen
o da nasıl diyim bişeyin ucuyle tık tık vurur dürter gibi ya da icerde kocaman bir baloncuk patlıyor gibi
biraz kulak versen gözlemlesen ayırt edersin belki ben manyak gibi kendimi dinledigimden kesfettim farkı
ultrasonda oynuyorsa endişe etcek bişey yok ben de doktora gidince korkularımı söyledim
kadın dedi aksine cok hareketli bir bebek karın yapısıyla ilgiliymiş
benim de göbek bölgem yaglı bir de kalca yapımız geniştir bizim
canak büyük olunca kuzuma dolancak yer cok oluyor sanırım
ondan göbüşte ilerleme yok :)
endişe etme yani normal canım

nursim nasılsın bitanem elamız nasıl yelek nasıl gidiyor
bizimkilere gelince nere gitsinler yazık ya ben bizimkilere razıyım onlar bari köyden geliyorlar hem işede yarıyorlar ya ötekiler gelmesin u halde benden hizmet bekliyorlar

sağol sermest rahatlattın beni
eşim de diyo iyi yiyosun yeter diye ama
zaten son zamanlarda ekmek kaymaklı bisküvi ve enson burger dan sonra biraz ağırlaşmıştım o gitti sanırım

öbür konuya gelince sen haklısın istanbulda doğum istemekle
ama ben eşim her anını görsün istiyorum
ve kayınvalidemler gelirse bana yük olmaz yemek temizlik yaparlar bebek yıkama falan da olur
ama ben geçen sene daraldım ya
onu garantilemeye çalışıyorum
ama aslında mantıklı düşünürsek bu defa benim ihtiyacım var
ama çok abartmadan:))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…