sen iyi gidiyorsun mavi sana kaynanayı düşünmeme yasağı getiriyorum :)))
biz kadınların sorunu çok fazla konuşmamız aslında vakti zmaanını bekleyip yapacağımızı yapsak olmuyorki mavi bende senin gibiyim yani dün yaptığın kavganın aynısını bende yaparım hatta ben olmayan çocuğumun bakımının kavgasını yapıyorum yıllardır allahta reva görüp çocuk vermiyor
sorma sevimim beni siz iki sene evvel görseniz yuh dersiniz düğün kızgınlığımın intikamını almıştım aa ben kaynanamı kayınpederimi çok severim diye gezerdim bu 13 yılböyleydi son 2 yıl ipler koptu ama şimdiye kadar bana gık demişlikleri yoktur
amanınnnnnnnn bu müjdeli bir haber olmasın semrammmmmmmmkızlar biliyomusunuz,karnımda sanki hala bişeyler oynuyor:))biran korktum hamilemiyim tekrar diye,annem doğumdansonra oluyor dedi,bağırsak haraketleriymiş,ama aynı 25. haftalardaki gibi:))sanki ada hala karnımda,çok tuhaf:)))
ah uzaklaşa bilsem bir dakika durmam ama olmuyor be gülümsevimcim dolaşmaya çıkman iyi olmuş gez dolaş rahatla biraz
çok da evde kaldın yattın ya durmadan iyice sıkıldın tabi
sizin ev de kalabalık curcuna ben senin kadar bile katlanamam valla
sen yine de iyi dayanıyorsun eşim kalabalıktan hiç hoşlanmaz zaten
memoda senin gibi sıkılıyor emin ol
kızların da dediği gibi uzaklaşın bebiş doğmadan
nasıl yaparsın bilemiyorum ama
iki tarafada ne kadar uzak olursanız o kadar huzurlu olursunuz
evtttttttt bildinnnnnn künefede yedim yaşasınnnnnnnnkartal sahile inmiş,sigara tüttürüyordur:))))))
aklıma geldi aslında ama sen derstesindir dedim çokda güzel olurdu olsun sen nezaman istersen gene gelirim canım alıştım nasılsa alışmış kudurmuştan betermişbileydim giderdim cadıya eşlik etmeye madem yakınlardaymış hatun
beraber oturur efkar dagıtırdık
kır kız kafamı çektim çünkü bir iki fırt sonra yok dedim kendi kendime kızdım ama özlemişim he sonra aklıma nargile geldi korktum vaz geçtimcadı bi sigara içisin ben onun kafasını kırmazmıyım
evet sermest keşke buluşsaydınız cok iyi gelirdi sevim cadısına
burda hava soguk oralar nasıl bu cadının mötü donacak
daha yeni iyileşti
ben ne yapcam pekiiiiiio deddiğin asla olmuycak 3kaynım ve onların eşleri çoçukları kaynanam amca dayıları bol ben kafayı yerim heraldeben geldiiiimmmmm
göbek konusu açılmaş
benim de yukarıdan başlıyo hatta göğüs bitip göbek başlıyo
bence tamamen yapıyla alakalı
bugün geciktim
okuldan sonra koşturdum kırtasiye kitap ıvır zıvır ağda..
halloldu çok şükür
sevim gelmedin mi hala
valla ne zordur yaaaaa
ben eşime şimdiden diyorum doğumdan sonra 10 gün annem 10 gün annen gelsin çok istemem
ben evimde yalnız olmak istiyorum
herkes kendi annesine söylesin diyorum
şimdiden garanti altına almak istiyorum çünkü insan bazen kimseye tahammül edemiyor
ne diym tez zamanda 3 kişilik bi yuvanız olsun karışan görüşen olmasın inşallaahhh
uyuzzzzzzzzzzzzzzz delüüüüüüüüüüüü nasıl sevindim sevinçten ağlamıştımki bu msj görünce var bi garplik bu cadı gene oyun oynuyor dedim keşke öyle olsaydı canlarım benim1 yaptırana 1 bedavaymış,2500 tl vereceğiz,biri bedava olacak,önce histerekopi yapacak,ilaçlar falan hepsi içinde.Adam doçent.Bizi çok sevmiş.
inş hayallerin gerçek olur bitanemmmmmmmmmm siz dünyanın en güzellerine layıksınızKızlar sizden çok özür diliyorum,sakın küsmeyin bana,yoksa ben de küserim kendime .((Ben hayalini kurduğum şeylerin şakasını yaptım sadece.Olmasını arzu ettiğim şeyleri gerçek gibi dile getirdim,azıcıkta eğlendim tabii,ama hayat bu sürprizler her zaman olabilir...
hehe memo beni görünce bişey dememiştir bence adam sarhoş geldi eve üstüyle başıyla koltuğa sızdı gece uyandı ve özür falan diledi bende uyuma numarası yaptım çok komikti ama hehe onu daha çok yalvartacammemosunu görünce bişiycik dememiştir o cadııııı
burp cadısı gelmez ki aakşam aşkitosunu bırakmaz
sen öyle san bak ben ondan ansının önceki gün söylediklerininde hıncını almıyorummu tak etti artık canıma amanınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn oh ohhhhhh rahatladım cevap verdim ya kaynanamahehedogru diyosun kedi gibi mayışmıştır cadı şimdi cüneytinin dizinde:)
sevimmm de esti gürledi ama memo kandırır onu gene
biz de kaldık bizbize bebiimmm:)
sen niye ask yapmıyon kocişle bakiiim hadi ben yalnızım sana noluyorr
ben kendime acıyım ozaman vay bana vaylar banabebim inan bana dogumdan cok bunu düşünüyorumm :)
benim eve daha hiç gelmediler ya da gelemediler bilemiyorum orasını
gelmesinler de istemiyorum acıkcası hem düzenim yok benim yatırmalık agırlamalık
hem de ne yüzle gelecekler hadı kaynana neyse de
kaynana da tek gelmez kızlarını torunlarını toplamadan benim o kadar yerim yok
simdi düsünüyorum bebekle ben nasıl agrılarım orada insanları düşüncesi bile zor geliyor
nasıl olcak bilmem neticede görmek isteyecekler onlar istemese eşim isteyecek
acaba diyom ben mi gitsem oraya ama o da ayaklarına gitmek oluyor o da can sıkıcı
tek avantajı hizmet etmek zorunda kalmam bebiş de benim elimden cıkmaz emin ellerde olur:)
ne fesat hatunum diymi yemiyom içmiyom bunları düşünüyom var mı parlak fikri olan bakiiim
he oyüzden kaynanam küçük eltim doğurunca geçen sene illahada önce buraya benim evime gelcek dedim kadına bak ya ne fesatmış kız cağız agrıdan sızıdan duramıyordu bide kombileri bozuk tu kız dondu dikişler,nden oturamıyor bebek memyi tutmuyordu zavallaı eltimde almış kaynanamdan nasibini ya yazık bana böyle yapamıycak bak buna sevindim anamın evinede gelip oturcak haliyok zaten küçük çoçuğa bakamıyor o kendi çoçukalrına bile bakmamış kardeşi bakmış hasbam korkuyormuş bence kaltaklık yalan her boka bakıyor yanapcan mavişim mecbur düşüncez bunları
benim yaram var ondan hırsım bu kadar belki insan gibi gecincek olsalar takılmazdım bu kadar
burada olmasaydım bile doguma buraya gelcektim ben ahdım vardı
onlarda adet ilk torun kaynana yanında dogrulurmus ne sacmalık bunu beklemedi tabi benden de
buraya annemin yanına gelip dogurmam fikrini ailesine acıklayamacagından ortada fol yumurta yokken tartısıyorduk
neyse ki eşim kabullendi bunları ona da normal geliyor artık
haa bir de bozmusumdur kaynanamları adet konusunda ne sacmalık diye
ozman ben tezeği avuçla yedim ya bide kaynanama yada küçük kaynıma benzerse zaten sevmediğine gıcık olduğuna benzermiş amanınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnkız halaya cekerse sermest yanıdkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
dertlendim şimdi yine yaaaa
nerden cıktı ayol
benimkilerde 35tlik takmışlardı hatta memonun kredi kartından ben çalıştımda ödedim borcunu bozdurunca para b,ile etmedi 14ayar yeşil altın takmışlardı ip gibiyine seninkiler utanmış ta sahte takmış sahtekar:))))))))))))
benimkiler o zahmete de girmedi:)))))))))))))
benim eşim de tek oğlan ve oğlandan ilk torun olacak büyük ihtimalle de tek olacak(
oğlanı şeyine takan mı var ki torunu taksın
lafa gelince oğlum kuzum canım cicim
ama icraat te sıfır
ben berbat bir kaynana olurum heraldekızlar bende bir benmi çekiyorum sanıyordum meperseee anaaaam kızlarda çok dertlimiş oyyyyy neyse bebişler unutturur inşallah bakalım siz nasıl kaynana olacaksınızz .
sirkeyi dene rahatlatıyor hem cok şifalı sirke
şişmiştirsin ayol artık ayda 2kilo alcaz kiloyu kafana takma canımkızlar bişi dicem
ben zayıflarsam bebeğe zararı olur mu ki???????????
diyetisyenin dediklerini yiyorum ama 1 kilo kadar az çıktım
zayıfladım mı??yoksa şiş falan mı gitti
ve eğer zayıfladıysam oğlum beslenebiliyo mudur????????????
bu hafta değil de önümüzdeki hafta gidicem diyetisyene tartar ama kafama takıldı
zayıfladım mı??????????????????????ki
bizmkiler geri kafalı siznkiler çağdaş canım allahım sizinkilerden alsında bizimkilere versin ne diyimsenin o kaynını bana bir yolla sevim trafikteyken yolla üzerinden geçecem
sevim çarşaf olayını mı yaşattılar bu devirde yok artııık
beni kaynanam sevgiliyken oynaşırken bile yakalamıştı kendi evlerinde binbir kere özür dilemişti kapıyı çaldığımda beklemeliydim neolur affedin beni diye :))))))))) ne utanmıştım ne kızmıştım kocişe :)))))))))
ben gidiym de yemek yiyim kızlar
ara öğünümden 2 saat geçmek üzere
yerim gelirim
görüşürüz
yok canım sıcak sıcak banyo yaptım kombiyi son ayara aldım giyindim biyere gidemem hastalanan teyzemin çoçukları kızı oğlu ve gelini damadı bize gelip kalcaklar süreyya paşaya yatırmışlar yoğun bakımma annem memo yanına gittiler gelirler birazdan ben onlar gelmeden geçmişi okuyum edim ta köyden geldiler
ben diyet yapıyorum şekerim saatine göre yemem lazım:))))
yaptım pırasamı tavuklu havuçlu bulgurlu zeytinyağlı:)))))))))))))ama fena görünmüyo sanki:))))
bi de yoğurt çorbası
salata için kırmızı lahana limonladım beklemeye aldım bugünlük işim bitti sayılır ama hyoruldum ya
sanırım artık daha erken yoruluyorum
ben geldim
dun geceki muhabbetten sonra sabah kadar bizimkilerle ugrastım korkunç kabusum sabah oh beee rüyaymış diye uyandım ama boynum tutulmuş nasıl kendimi kastıysam artık bilemiyorum
annem geldi onda kahvaltıdaydım dükkandayım şimdi işler vardı onları hallettim eee siz kaynattınız mı bakıyım
yaa mavi enson okuduğumda kocişinle ilgili harika şeyler yazmıştın nerden kaptın adamını bakiiim :) hormonlar hormonlar takılmayın hiç kocişlerede söyleyin arada idare etsinler :)))))))))
sevim yaaa anacım allahım bana fenalık geldi otel denen birşey bilmezmi sizin bu akrabalar istanbul 5 yıldızlı oteli anacım seni iyicene coşturmayalım busefer sağlık şakaya gelmez hastaları varmış geçmiş olsun ha bu arada annenede geçmiş olsun numara yapmıyor dimi sen gittin diye :) bugünlerde şeytanlık diz boyu bende :)) kaynanamlar taşınıyor kocişe haftasonu çalışacağım dedirteceğim zatende doğru hem çalışacak hemde hasta çocuk giderse iyice ateşlenir antibiyotiklerle ayakta duruyor teyze var hala var onlar yardım ediyor zaten benim ablamların dışında kimse yardım etmemişti ne evlenirken ne taşınırken biz uzaktayız demişlerdi taşınırkende mal mal seyretmişlerdi herkez ektiğini biçer bu hayatta bende bunun cezasını çekeceğim biliyorum bana düşmez sonuçta onları cezalandırmak ama içimden böyle geliyor gidip yardım etmek gelmiyor demekki insan böyle kötü oluyor
ha bu arada sana sıcak suyla yıkanmayı yasaklıyorum
sermest sanada çayı yasaklıyorum ıhlamur içeceksin bol limonlu ballı bebişe çay çok zararlı özellikle yemeklerin üzerine içilen çay tüm vitaminlerini emiyor yemeklerin
afiyet olsun burpum ben daha okumayı bitiremedim bile amma kaynatmışlar hemde benim ilgi alanın üzerine kaynana kayın görümce muhabetiiiiiiiiii puhaha bu gebelik bi işe yaradı kaynanama bile söyleyecğimi söyledim dün ilk kez içime atmadım eee o kadar laftan sonra gelirmi diyceksiniz vallaha bizimki yüzsüzdür gelir
yok burpum numara değil annem baya üzüldü teyzem köyde yanlız yaşıyordu çok hastalanmış komşular bulmuşlar merkeze bizim köy baya uzak tel etmişler ambulans gelip hastaneye götürmüşler orda yatmış 1gece sonra oğluna tel etmişler oğlu gidip almış ambulansal ist süreyya paşaya yoğunbakımda yatıyormuş annem yanına gitti hafızasıda gidip gelmiş eee yaşlı kadın annemden en az 15yaş büyüktür 75yaşında vardır belkide 80 ama çok matraktır annem don yağ dolması oda aşırı derece komik bir kadındır ama ben gitmedim zaten içeri almamışlar herkezi annem girmiş
niye takıştığımı anlatıym
doğumdan ve sonrasından bahsettik
bak ben lohusa depresyonuna girerim laf söylerim umursama dedim güldü tamam dedi
annenler geldiğinde hergün atışıyoduk daralıyodum yine öyle olursa dedim
olmaz boşver düşünme bunları dedi
zamanı gelince düşünürüz dedi
ben de bunları yaşatmam engel olurum alttan alırım demiyosun dedim
işte bu uzadı uzadı
en sonunda dedi ama ben dedikten sonra
ben de tepemi attırmayın gider istanbulda yaparım doğumu 40 ı çıkmadan gelmem dedi laf arasında
o da ona bozuldu
sonra barıştık :))))
aahhh kaçırmışım muabbeti
bana kiralık gelinlik
kiralık takı yapmak istediler
gerdeğe ankarada kayınvalidemin evinde girmemizi istediler
düğün gecesi altınları almak istediler
onlarda kalacakmış sayacaklarmış
düğünü cafeden bozma yerde yapmak istediler
5 kuurş para harcamadılar
ama eşimin suçu yok hep onların doldurmasıyla geldi bana
sonuç gelinliğimi diktirdim en güzelinden
altınlarım setim herşeyim alındı parasıyla..arabay gitti sonra üstüne biniyor işte beyefendi
düğün gecesi ankarada 4 yıldızlı çok gzüel bir otele gittik düğünden sonra eve uğramadık:))
ertesi günde kemere balayına gittik
2.düğünüde izmirde babam yaptı
ahh ahh ne anlatayım emellerinin hiçbirine ulaşamadılar ama sinir hastası ettiler nişanlıyken
nikah kıyıldı resmen evliyiz
ben yüzüğü attım düşünsenize bitseydi adım dul olacaktı
ah aha ne güzel balayı düğün altın falan ne balayısı ayol biz yemeğe bile gidemedik türkü bar ayarlamıştık samimi arkadaşlarımızı alıpda düğünden sonra bi baktık kaynım olacak geri zekalı bunlar yemeğe gidiyor diye nişanlızı kayınçıları nişanlısınn akrabalarını takmış peşimize neymiş bizimle eğlenceye geliyorlarmış bende sinirlendim gitmiyorum dedim eve geldik ablam ve kankam restorattan bişeyler getirdi zaten eve çok güzel gece için sofra kurmuştular mumlar şnpanyalar şaraplar falan evde eğleniyorduk kaynım bu seferde eve geldi gecemiz rezil oldu giderkende binanaın girişinden elektirik şartelini indirmiş biri kim olduğunu bilmiyorum ama kaynımdır diyorum gecemiz korkuyla geçti tabi benim açımdan bide kızlık davası vardı sabah çarşaf istedi kaynanam amanınnnnnnnnnnn ya beni üzmeyin ya mercanımda üzülüyor sinir lendim gene
kızlar bişi dicem
ben zayıflarsam bebeğe zararı olur mu ki???????????
diyetisyenin dediklerini yiyorum ama 1 kilo kadar az çıktım
zayıfladım mı??yoksa şiş falan mı gitti
ve eğer zayıfladıysam oğlum beslenebiliyo mudur????????????
bu hafta değil de önümüzdeki hafta gidicem diyetisyene tartar ama kafama takıldı
zayıfladım mı??????????????????????ki
senin o kaynını bana bir yolla sevim trafikteyken yolla üzerinden geçecem
sevim çarşaf olayını mı yaşattılar bu devirde yok artııık
beni kaynanam sevgiliyken oynaşırken bile yakalamıştı kendi evlerinde binbir kere özür dilemişti kapıyı çaldığımda beklemeliydim neolur affedin beni diye :))))))))) ne utanmıştım ne kızmıştım kocişe :)))))))))
aklıma geldi aslında ama sen derstesindir dedim çokda güzel olurdu olsun sen nezaman istersen gene gelirim canım alıştım nasılsa alışmış kudurmuştan betermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?