Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
amaannn denizim aynı hikaye
ama benimkiler altınlara gık diyemedi:)))))))))))))
düğün istanbulda oldu
otelde kaldık 2 gün sonra balayı sonra evimize döndük sonra el öpmeye gittik 2-3 gün
bu konuda biraz şanslıyım ben sanırım
ama düğünde bi çöpe karışmadılar
şimdi de pişkin pişkin boşver doğuma 3 hafta kalana kadar çalışma al iznini
sonra ücretsiz izin alırsın diyolar:)))
bizim de altınlar evin peşinatına gitti
sormadılar bile noldu naptınız diye

bi keresinde görümcemin görümcesinin düğünü vardı
davet ettiler ama tatildeydik gidemedik
eğer gelseymişiz görümcem dicekmiş ki
kırmızı elbiseni giy altınlarını da tak gel:)))
sanki kendileri taktı ya millete hava olacak:))))))))
ben de gelsem de o elbiseyi giymez ve altınları takmazdım dedim:))))))))

sorma sevimim beni siz iki sene evvel görseniz yuh dersiniz düğün kızgınlığımın intikamını almıştım aa ben kaynanamı kayınpederimi çok severim diye gezerdim bu 13 yılböyleydi son 2 yıl ipler koptu ama şimdiye kadar bana gık demişlikleri yoktur

öyle aslında gereksiz bi konuşma oldu ama
boşver bişi olmaz diyeceğine
ben sana bunu yaşatmam hiç merak etme kim olursa olsun seni üzmesine izin vermem diyeymiş baştan:)))))))))))))))
dedi demesine de en son:)))))))))))))))))))
sen yapma dicem ama kafamdayken söylemeden rahat etmem
tez zamanda gelsin bebeğin inşallah
bakmayan da kendi düşünsün:)))
benimki ben bakıym dese bile yok derim:))))))

denizim seni zannetmedim mavinin ettiğini anladım tatlım
sen iyi almışsın hıncını bak düğünde hiç birşeyden eksik kalmamışsın
bende öyle yaptım 5 yıldızlı yurtdışı balayı (yer söylemeyyeyim iyice herşeyimiz ortada artık :)
düğünüde onlarsız yaptık nikaha geldiler birtek
ben üzüleceğime onlar üzüldü
eeeee onlar oğullarını düğün günü bile hazırlamadılar cehennemin dibinde oturdukları için anca şehir dışından gelen misafirleri ile ilgilendiler kociş oturacağımız evde kalıyordu 3 ay bizde yiyordu yemeklerini yatmaya gidiyordu işi daha yakındı bizim eve
dolayısı ile benim ablamın eşini yolladık kocişin yanına sağdıçlık etsin diye oda açmış pc yi oyun oynamış kendi nikahımıza geç kaldık

ben de hep bencillikten değil paraları olmadığı için bize bişi yapmadılar diye düşünürdüm
sonra dank etti:)))))))))))))
yine istemem bişilerini ama onlar teklif etsin ben yok diym:)))

demezler mavicim hayatta demezler bunu diyecek kapasitede olan bir insan oğlunun düğününü düşünürde yıllarca kenara birşey koyar tamam biz üniversiteden yeni mezunduk ama ne olursa olsun 6 yıl çıktık askerlik dahil

ah aha ne güzel balayı düğün altın falan ne balayısı ayol biz yemeğe bile gidemedik türkü bar ayarlamıştık samimi arkadaşlarımızı alıpda düğünden sonra bi baktık kaynım olacak geri zekalı bunlar yemeğe gidiyor diye nişanlızı kayınçıları nişanlısınn akrabalarını takmış peşimize neymiş bizimle eğlenceye geliyorlarmış bende sinirlendim gitmiyorum dedim eve geldik ablam ve kankam restorattan bişeyler getirdi zaten eve çok güzel gece için sofra kurmuştular mumlar şnpanyalar şaraplar falan evde eğleniyorduk kaynım bu seferde eve geldi gecemiz rezil oldu giderkende binanaın girişinden elektirik şartelini indirmiş biri kim olduğunu bilmiyorum ama kaynımdır diyorum gecemiz korkuyla geçti tabi benim açımdan bide kızlık davası vardı sabah çarşaf istedi kaynanam amanınnnnnnnnnnn ya beni üzmeyin ya mercanımda üzülüyor sinir lendim gene

amaaan yine yükleniyorum ben kızlar:))))
boşverin hadi ya
hem dökülüyorum a dan z ye hem boşverin diyorum:)))))))))))

aynen mavi ama kaynanam gelindir diyip bir parfüm almamıştı bana kendine dünyanın parasını verip çıkmayan rujlardan tut en pahalı kıyafetleri düzmesini biliyordu
benim kociş askerde para biriktirdi freelance iş yaptı ben resim sattım öyle düzdük evi annemler zaten beyaz eşyadan perdeden halıdan mandaldan 800 parça kütahya porselen takımından tencere tava takımından çatal bıçak takımına aklınıza gelebilecek bütün teferruatı halletmişti bizede tv yemek odası yatakodası ve koltuk takımı almak kalmıştı

neyse sevim boşver kappatalım konuyu
geçti gitti
biz yavrularımıza ve onların eşlerine iyi anne baba olalım inşallahhh

kızlar bişi dicem
ben zayıflarsam bebeğe zararı olur mu ki???????????
diyetisyenin dediklerini yiyorum ama 1 kilo kadar az çıktım
zayıfladım mı??yoksa şiş falan mı gitti
ve eğer zayıfladıysam oğlum beslenebiliyo mudur????????????
bu hafta değil de önümüzdeki hafta gidicem diyetisyene tartar ama kafama takıldı
zayıfladım mı??????????????????????ki

senin o kaynını bana bir yolla sevim trafikteyken yolla üzerinden geçecem
sevim çarşaf olayını mı yaşattılar bu devirde yok artııık
beni kaynanam sevgiliyken oynaşırken bile yakalamıştı kendi evlerinde binbir kere özür dilemişti kapıyı çaldığımda beklemeliydim neolur affedin beni diye :))))))))) ne utanmıştım ne kızmıştım kocişe :)))))))))

yaa ben o diyetisyenlere hiç güvenmiyorum mavi benim babam şekerden dolayı bacağı kemiğe kadar yaralarla hastanede yatıyordu kesildi kesilecek bacak diyetisyen düzenliyor yemeğini güya babama baklava yollamış yemekte hayvanın önde gideni allahtan babam bilinçli yemedi

bilemedim ki şimdi???????????
yoğurt süt günde 3 porsiyon
tam buğday ekmeği var
az da olsa badam kuru üzüm kuru kayısı
pilav makarna bile var ama az
meyve yine 3-4 defa

bebeğe yetiyosa benim için sorun yok ama bunu nasıl anlıcaz ki
neyse eğer gerçekten zayıfladıysam gidince çıkar ortaya ona göre bi düzenleme yapar heralde
bi de son zamanlarda karbonhidratı abartmıştım belki onun şişliği iniyodur
diye avutayım kendimi

ben gidiym de yemek yiyim kızlar
ara öğünümden 2 saat geçmek üzere
yerim gelirim
görüşürüz

amanınnnnnnnn bu müjdeli bir haber olmasın semrammmmmmmm
ah uzaklaşa bilsem bir dakika durmam ama olmuyor be gülüm
kartal sahile inmiş,sigara tüttürüyordur:))))))
evtttttttt bildinnnnnn künefede yedim yaşasınnnnnnnn
bileydim giderdim cadıya eşlik etmeye madem yakınlardaymış hatun
beraber oturur efkar dagıtırdık
aklıma geldi aslında ama sen derstesindir dedim çokda güzel olurdu olsun sen nezaman istersen gene gelirim canım alıştım nasılsa alışmış kudurmuştan betermiş
cadı bi sigara içisin ben onun kafasını kırmazmıyım
evet sermest keşke buluşsaydınız cok iyi gelirdi sevim cadısına
burda hava soguk oralar nasıl bu cadının mötü donacak
daha yeni iyileşti
kır kız kafamı çektim çünkü bir iki fırt sonra yok dedim kendi kendime kızdım ama özlemişim he sonra aklıma nargile geldi korktum vaz geçtim
ben ne yapcam pekiiiiiio deddiğin asla olmuycak 3kaynım ve onların eşleri çoçukları kaynanam amca dayıları bol ben kafayı yerim heralde
1 yaptırana 1 bedavaymış,2500 tl vereceğiz,biri bedava olacak,önce histerekopi yapacak,ilaçlar falan hepsi içinde.Adam doçent.Bizi çok sevmiş.
uyuzzzzzzzzzzzzzzz delüüüüüüüüüüüü nasıl sevindim sevinçten ağlamıştımki bu msj görünce var bi garplik bu cadı gene oyun oynuyor dedim keşke öyle olsaydı canlarım benim
inş hayallerin gerçek olur bitanemmmmmmmmmm siz dünyanın en güzellerine layıksınız
memosunu görünce bişiycik dememiştir o cadııııı

burp cadısı gelmez ki aakşam aşkitosunu bırakmaz
hehe memo beni görünce bişey dememiştir bence adam sarhoş geldi eve üstüyle başıyla koltuğa sızdı gece uyandı ve özür falan diledi bende uyuma numarası yaptım çok komikti ama hehe onu daha çok yalvartacam
sen öyle san bak ben ondan ansının önceki gün söylediklerininde hıncını almıyorummu tak etti artık canıma amanınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn oh ohhhhhh rahatladım cevap verdim ya kaynanamahehe
ben kendime acıyım ozaman vay bana vaylar bana
he oyüzden kaynanam küçük eltim doğurunca geçen sene illahada önce buraya benim evime gelcek dedim kadına bak ya ne fesatmış kız cağız agrıdan sızıdan duramıyordu bide kombileri bozuk tu kız dondu dikişler,nden oturamıyor bebek memyi tutmuyordu zavallaı eltimde almış kaynanamdan nasibini ya yazık bana böyle yapamıycak bak buna sevindim anamın evinede gelip oturcak haliyok zaten küçük çoçuğa bakamıyor o kendi çoçukalrına bile bakmamış kardeşi bakmış hasbam korkuyormuş bence kaltaklık yalan her boka bakıyor ya
kız halaya cekerse sermest yanıdkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

dertlendim şimdi yine yaaaa
nerden cıktı ayol
ozman ben tezeği avuçla yedim ya bide kaynanama yada küçük kaynıma benzerse zaten sevmediğine gıcık olduğuna benzermiş amanınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
benimkilerde 35tlik takmışlardı hatta memonun kredi kartından ben çalıştımda ödedim borcunu bozdurunca para b,ile etmedi 14ayar yeşil altın takmışlardı ip gibi
kızlar bende bir benmi çekiyorum sanıyordum meperseee anaaaam kızlarda çok dertlimiş oyyyyy neyse bebişler unutturur inşallah bakalım siz nasıl kaynana olacaksınızz .
ben berbat bir kaynana olurum heralde
sirkeyi dene rahatlatıyor hem cok şifalı sirke

evt sirke bana iyi gelmişti sermest söyleyince delü bidaha kolonya falan deneme kız sen nasıl tıpcısın delüüüüüüüü

şişmiştirsin ayol artık ayda 2kilo alcaz kiloyu kafana takma canım
bizmkiler geri kafalı siznkiler çağdaş canım allahım sizinkilerden alsında bizimkilere versin ne diyim
ben gidiym de yemek yiyim kızlar
ara öğünümden 2 saat geçmek üzere
yerim gelirim
görüşürüz

afiyet olsun bitanem yarasın tosunumuza bence gerek yoksa gitme diyetisyene çokmu kilo aldın yok ne gerek var ben istersem 100 oluyum umrumda değil doğumdan sonra zorla da olsa vercem ozaman giderim diyetisyene zaten büsürü sorun kafamda bide bebpğim acaba iyi besleniyormu diye sormuyum dimi

canım cok sıcak suya girme tehlikeli aman ha

ne değişik bir pırasa o öyle içinde yok yok masallah:)

ay yavrum sabaha kadar uykuna da mı ettiler bilincaltımıza nasıl işlemişse valla

burp cadısı yerim senin gıcıgını da inadını da aferimm
cayı ouldan gelınce bir fincan ıcıyorum o kadar aksamları canım cok cekıyor ama demlemıyorum merak etme kuzucum

içinde kalıp seni şişirecegine yüzüne söylemen daha iyi aynen devam canım rahatlarsın

gecmiş olsun teyzene canım Allah sifalar versin

maviş sanırım bu gazın ardında ben varım biraz haha istanbulda dogururum haa cok tanıdık geliyor benimki derdi o zaman annen gelir buraya ne işin var orada falan tabi onlarınkilere nasıl acıklayacak kaldıramayacakları bişey ya ben de derdim dogurcak olan benim cok meraklıysan sen de gebe kal git ananın evinde dogur adam kalırdı öyle garibim:)

denizim hikayende benden parcalar gördüm sanki ahh ahh gene acılacak benim kutu actırmayın nan

ayy sevimm kıyamamm kuzum seninki de beter şeyler yasatmıs Allah ıslah etsin ne diim
ben de balayı görmedim üzülme nasip değilmiş napalım

mavişim evhamlı hatunum her dönem takıcak bişey bulup kendini yiyip bitiriyorsun
korkup yemek olayını azaltma bak sonra da zayıflıycan diye üzülüyon
ben napiim besinci ay bitcek hala kg almadım o zaman benimki kasık kadar içerde
ultrasonda büyüdügünü görüyorsan sıkıntı yok tatlım rahat ol

burp kızma ama ben senin kayganayı pek bi seviiim
modern karı tam bana göreymiş iyi gırgır yapardık ha ah ah düşmedi bize böylesi:)

aklıma geldi aslında ama sen derstesindir dedim çokda güzel olurdu olsun sen nezaman istersen gene gelirim canım alıştım nasılsa alışmış kudurmuştan betermiş

ögleye kadar benim dersim canım iyi oldugunda takılırız beraber
birden acılma sen dur yavas yavas hareketlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…