Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
dün akşam bimdeki battaniyeden sözetmişsiniz güya bende bakıcaktım ama evde olunca tarihleri bile şaşırdım....

iyi pazarlar kızlar ben de geç kalkanlardanım
aslında bakarsınız sabahın köründe kaldırıldım da ya neyse
ne manyak insanlar var bu apartmanda ya cıkmıs merdiven bosluguna
oradaki camdan cocuguna el sallatıyor babasına bir de bagrımak babasııııı güle güle
taa besinci kattan sokaga laf yetistirme derdi pazar mı sabahın körü mü uyuyan mı var düşünen nerde
sonra ninnileri şen kahkahaları sabahn dokuzunda süpürge acmaları üstteki canavarın kosuları
ayyy ya bi uyku haram bana bu evde tepe sersemi oldum yat kalk yat kalk
cay koydum karnımı doyurdum tam kapı caldı bu sefer de asagıdakilermiş acmadım tabi tanımıyom adamı banyosunda su sızıntısı varmıs falan filan dedm benım banyo yenı görünürde bişey yok öyle
ev sahibine havale ettim nereye alayım iceri alsam neye bakıcaklar hem kırıp fayansları mı kaldırcak laf
öff hava da nasıl sıcak bayıcı bir hava tam gezmelik sevimin dedigi gibi
tabii biz eve mahkumuz yalnızlar olarak diymiii seviimm:)
ders hazırlamam lazım ama keyfim yok hiç bir de temizlige girişsem artık fena olmayacak ya neyse

kolaylamışsındır sen alışveriş işlerini epey cogu gitti azı kaldı nursimim ya masallah size

kızlar sizi o kadar çok özledim ki.....
ama birazcık daha ayrı kalacağız ,umarım hepiniz çok iyisinizdir...
bir sorun yok değil mi?
yeni haberde yok olsa mavişim arardı ama yakındır inşallah...

sen istırahata devam et özlemimm biz de özledik cok ama saglıgınız herseyden önemli
ara ara haberdar et kendinden yeter bize sağlıkla büyüt annesi yegenimi
herkes iyi cok şükür yakındadır hobareylerin gelmesi insallah bayram hediyesi olur

selam kızlar
boş odamı kolayladık:)))
pazara gittim salata malzemesi,ıspanak havuşç falan aldım
akşam yemeğimi pişirdim geldim
sayfa da hiç ilerlememiş
nerelerde herkes
özlem sen iyi ol ama çabuk iyi ol ve gir artık:))))))))))

iyi pazarlar kızlar
pazar günü de bitti sayılır ama
ben pek keyifli bi gece gecirmedim eşimel biraz atıstık keyfim cok kactı bugun de sersem gibiyim aksama da dunya kadar misafirim var ve hiç birşey hazırlamadım.
hiç umrumdada degil böyle bir evsahibi de olmadım hiçbirzaman ama kendimi iyi hissetmiyorum malesef
hiç takatimde yok
bu seferde böyle oluversin
hava cok guzel ama bende gezmedim
şimdi gecmişe bakııym neler olmuş

bebingim sana kolay gelsin canım kocayla kavga etmekte benden mi bulaştı millete ne ya siz bana bakmayınnn hamilelik bulaşsın benden size tek başk asorunlarım bulaşmasın aman ha aman diyim

sermestim hava güzellde dışarı çıkamıyoruz ki gezdircek adamda yok oflaya poflaya geçirdik koca günü ben kendi adıma

nursim o kadara gezdin yordun kendinide niye bişey almadın sen bakıyım elamıza maşşallah ya kocaman olmuşşşşşş

kızlar ben artık başkan karısı oluyorum benim hayrünisa gülden eksiğim yok bende kırmızı halı istiyorum
sabahtan beri arkadaşlarla bahçede oturduk memoyla dalga geçiyorum benim sazanla ben konuşmuyorumya bundan habersiz bunu aday olarak yazmışlar dernek başkanlığına hemde karşı taraftan kayınlarım kudurmuş sen nasıl o taraftan aday olursun diye bu günde seçim varmış eltim geldi anlattı başkan karısı oluyormuşsun diye bende dedim akşama erken gelirse kutlamaya gideriz şöyle kırmızı halı falan bulun bana bu işte tek hoşuma giden yan kayınlarımla tartışmış inş küserler ohhhhhhhhhhhh

ilahi sevim ne güldüm yazdıklarına kız ne derneği bu adamın işi basından askın zaten
ne işi var dernekte zor çetrefiilidir o işler ama kaynınlara inat ohh olsun valla insallah size yarar

bebiimm gülüm size noldu ya niye takıstınız hay allah misafir önü iyi olmamıs
gene yoksun bu aksam desene özledikk ama iki gündür

maviş gene saglıklı beslenme peşinde aferim valla

ben de ders hazırlamakla mesgulum aman ne güzel
sandalye tepesınde totom uyuştu kaldı bir ders ama konusu cok bitmez kolay kolay
iki haftalık hazırlamak da gıcık oluyor sonra rahat oluyor gerci ama işte öff sıkıldım ben mi ögrenciyim ya
şu kocam zengin olsa da otursam keyif yapsam ya da gönlüme göre bir işte çalışsam ah ahh
nerden düştüm mebe bana göre değil ögretmenlik sıkıldım kitap görmekten ders calısmaktan valla

haftaya arkadsımın kınası düğünü var ama öyle dengesiz günlerde ki ikisi de haftaici
ta karsıya gitmem lazım birinden birini eksem o da olmaz yakın arkadasım
rapor almam lazım ama nasıl alabilirim bilemiyorum aksi gibi bu hafta peşpeşe kadın doguma cıkıcam yani en rahat rapor alabilecegim yer orasıyken o da bana lazım tarihlere denk gelmiyor
sırf rapor için baska bir kadın doguma da gidemem şimdi üst üste
şansımı dahiliyeden yana m denesem nasıl inandırabilirim kız cadılar bir akıl verin
kafama taktım şimdi bir yol bulmam lazım

Son düzenleme:
sevimm evde oturmak kadar gıcık bişey yok diymi hele böyle güzel havalarda
off içim bayıldı sabahtan beri ekmegim de yok bak alacaktım güya bu saatten sonra cıkamam hayatta
pilav yapayım bari yemegin yanına tok tutsun karnımızı napiim ayyy rapor alabilirsem gidicem anamda yatıcam dinlenicem valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…