sevim kocan dernek baskanı olursa eve hiç gelmez ya
ne dernegi bu kuzum
baskan karısı haa cok komik ya
tabi sersinler kırmızı halıları ayagına neyin eksik canım
nasıl ya gelip gelmiycekleri belli değil mi o nasıl misafir öyle kız insallah gelmezler
ne biliim nasıl alcam halsizim yorgunum hamileyim iyi hissetmiyom desem vermez mi ya:)=
daha acıkmadım geç kalkınca gec yiyorsun malum sonra meyve tatlı falan yemiştim yaparım birazdan
of şu dersleri bitirmem lazım benim de bu aksam yarın bari evi temizleyeyim
kuaföre de gitmem gerek kaşlar aldı basını gitti cımbızımı da kaybetmişim
nereye gidiyor bu eşyalar anlamadım ben de bu ara
sevimcim tebrikler şekerim başkan karısı mı oldun şimdi yoksa şuan sadece aday mı????
bebingiiim meksika dalgası gibi kocayla kavga etmekte sürüyo
barışırsınız hemen inbşallah
biraz da biz burda konuştuklarımızdan etkilenip saldırıyoruz galiba:)))yani benim ki öyleydi
ben de saçlarımı düzleştirmek istiyorum ama üşeniyorum
ben yatarken düzlese biri:))))))))))))))
eşim yardım eder tepelerine de ayakta durmak gıcık otursam sırtım ağrıyo
aman benim yazdıklarımdan etkilenipte dövüşmeyin kızlar ayırmam bak sizin kocalarınızız kandıran uyanıklar yok en azından benimki hem sazan hem salk iyi niyetli olduğundan kaybediyor
malesef kızlar bizim saglık ocagındakiler biraz uyuz
gecen sene gripten yataktan zor kalkmıs halde gittim gözümü acamıyordum
yine de yazmadılar rapor gecen asıya gittigimde özellikle sordum bilemeyiz kem küm dediler
anlamadıgım yasal hakkını kullandırmıyorlar öyle de bir tipler aman onlardan hayır cıkmaz bana
bir de poliklinik var burada devletin oradan almıstım ama hastaydım o zaman
acaba kadın dogumcusuna cıksam da bel sırt agrısını mı bahene etsem diycem
ama onlar da devlet hastanesinin kadın dogumcusu vermeyedebilir
babamın bir arkadsı var ona dedim şimdi arastırcak insallah oradan bari alabilirim
yılbasında sıfırlanıyor demek bunu bildigim iyi oldu bosa gidecegine dinlenirim en azından fena mı:)
canlarım ben memoyla konuşmadığım iin eltimden duyduğum kadarıyla köylüleri memoyu aday olarak göstermişler ama kayınlarımın sevmediği taraftan kayınlarımda memoya oy vermiyeceklermiş memoyla tartışmışlar bugün seçim varmış memo sabah çıkmıştıo daha yok piyasada ne yaptılar bilmiyorum ama kazanmasını istemiyorum zaten kazanırsa bütün zamannı orayla geçircek ben artık kesin boşarım kocasız yaşadıktan sonra ne ediyim memoyu aaa deli bunlar ya ben de tiye alıyorum işte kırmızı halı isterim başkan karısı oluyorum diye
ay mavi nefret ediyorum düzleştiriciden
geçen sene kuaförün biri katletti sacımı kısacık kezbana döndüm ucları da catallı catallı
hiçbir şekle girmeyince almıstım düzleştirici her gün düzle içe kıvır sabah sabah ugras
bir dönem boyunca kuaföre küfür ettim sabahları bir de ben alısık değilim öyle sürekli sac yapmaya
elim de yatkın degil yardım eden de olmayınca ne işkence geliyordu valla
neyse ki uzadı biraz toplanıyor işe giderken topluyorum ohh en rahatı
makinayı attım bir kenara sacları da mahvediyor zaten meret
bana bakın ona göre konuşun heeee karşınızda bugüne bugün başkan karısı var 400 hanenin başkanııııııııııının başkanıda ben oluyorum hahaytttttttttttttt
sana halılar feda olsun sevimimm ama bence de insallah kazanamaz
kazanamadı gibi baska tarafa gittigi icin kaynınlarla arası limoni olur da uzaklasır insallah